Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות קטנה מנסיעת מבחן על POLO GTI 1.8TSI DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ועם כל זאת, תראה כמה סקודה, סיאט ופולקסווגן יש לך על הכביש.

אז מצד אחד בוכים ומתלוננים אבל מצד שני קונים בלי הכרה את רכבי המותג.

באמת פרדוקס, אפילו תעלומה. מי אמר שאנחנו עם של מזוכיסטים?!...מצד שני, ייתכן והרוכשים הללו עושים זאת בפעם הראשונה והאחרונה?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער להפריע לדיון הלא מעניין והמאוס באופן יחסי על האמינות ה-"לקויה" ברכבי VAG, אבל יש לי שאלה באמת מעניינת:

את התמונה שלמטה צילמתי מפולו GTI החדשה. ניתן לראות שניתן להעלות מדיה ממספר דרכים, אבל אין שום אפשרות לסנכרן את האנדרואיד מול המערכת, כך שנוכל לצפות בתכנים מהטלפון על מסך המערכת.

מבדיקה שנעשתה ביום נסיעת המבחן עולה כי האופציה הזאת (ששכחתי את שמה בינתיים) עדיין חסומה מטעמי "זכויות יוצרים בארץ", אך בחו"ל היא פתוחה.

מי יודע מה ניתן לעשות ע"מ להפעיל את האופציה החשובה הזאת? האם יש למישהו מידע עדכני?

11903284_10207683659958307_1517980772_n.JPG

פורסם

אלדד חבל מאוד שאתה נופל במלכודת הפופוליסטית (אגב, התלוננת על פופוליסטיות כמה הודעות קודם לכן) - הצלחה שיווקית אינה חד-חד-ערכית עם הצלחה הנדסית.

זה שVAG מצליחים לא אומר כלום על האמינות שלהם, במיוחד בתרבות הצריכה העקומה שלנו.

ואני אומר את זה בתור מי שלא אנטיVAG בכלל - קרי אני דווקא בצד שלך בויכוח, פשוט לא בצד שלך מבחינת הטיעון ;)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מצטער להפריע לדיון הלא מעניין והמאוס באופן יחסי על האמינות ה-"לקויה" ברכבי VAG, אבל יש לי שאלה באמת מעניינת:

את התמונה שלמטה צילמתי מפולו GTI החדשה. ניתן לראות שניתן להעלות מדיה ממספר דרכים, אבל אין שום אפשרות לסנכרן את האנדרואיד מול המערכת, כך שנוכל לצפות בתכנים מהטלפון על מסך המערכת.

מבדיקה שנעשתה ביום נסיעת המבחן עולה כי האופציה הזאת (ששכחתי את שמה בינתיים) עדיין חסומה מטעמי "זכויות יוצרים בארץ", אך בחו"ל היא פתוחה.

מי יודע מה ניתן לעשות ע"מ להפעיל את האופציה החשובה הזאת? האם יש למישהו מידע עדכני?

ממליץ לך לבדוק בפורמים בחו"ל אם ניתן לפתוח אופציות כאלה עם VAGCOM , חוששני שלא.

פורסם
אלדד חבל מאוד שאתה נופל במלכודת הפופוליסטית (אגב, התלוננת על פופוליסטיות כמה הודעות קודם לכן) - הצלחה שיווקית אינה חד-חד-ערכית עם הצלחה הנדסית.

זה שVAG מצליחים לא אומר כלום על האמינות שלהם, במיוחד בתרבות הצריכה העקומה שלנו.

ואני אומר את זה בתור מי שלא אנטיVAG בכלל - קרי אני דווקא בצד שלך בויכוח, פשוט לא בצד שלך מבחינת הטיעון ;)

מבחינת פקפוק בתרבות צריכה עקומה, You can only go so far...

משמע, הצלחה כזו גדולה של קונצרן לא מגובה רק באנשי שיווק ממולחים ותרבות צריכה עקומה.

בלי שום קשר, יכול להיות שהברון צודק, אולי באמת בעוד 3-4 שנים באמת ניווכח שכל רוכשי VAG

קנו VAG בפעם הראשונה והאחרונה שלהם ושהקונצרן במגמת נפילה.

פורסם

"הקונצרן במגמת נפילה" אלה מילים שלך...לא אני אמרתי. הקונצרן הזה שמדי פעם הוא אפילו מספר אחת בעולם לפני טויוטה, בוודאי שלא במגמת נפילה (אגב, באירופה קונים בעיקר דיזל-ידני, ולא בנזין-רובוטי, כך שהם כנראה סובלים פחות מאיתנו מהתחלואות האלה).

אך אני בטוח שאדם שהוכה קשות בארץ באלפי שקלים, לעיתים כשהרכב ממש בשנתו הראשונה, לא ימהר לחזור לאותו קונצרן, אלא אם הוא באמת כמו בתסמין האישה המוכה. או שנמחק לו הזיכרון.

פורסם
"הקונצרן במגמת נפילה" אלה מילים שלך...לא אני אמרתי.

אל תכניס לי מילים למקלדת.

קרא שוב מה כתבתי:

מבחינת פקפוק בתרבות צריכה עקומה, You can only go so far...

משמע, הצלחה כזו גדולה של קונצרן לא מגובה רק באנשי שיווק ממולחים ותרבות צריכה עקומה.

בלי שום קשר, יכול להיות שהברון צודק, אולי בעוד 3-4 שנים באמת ניווכח שכל רוכשי VAG

קנו VAG בפעם הראשונה והאחרונה שלהם ושהקונצרן במגמת נפילה.

פורסם
ממליץ לך לבדוק בפורמים בחו"ל אם ניתן לפתוח אופציות כאלה עם VAGCOM , חוששני שלא.

תוכל לקשר אותי לפורום של פולקסווגן גדול ואיכותי בחו"ל שדרכו אוכל לשאול?

לסקודה אני מכיר, לפולקסווגן טרם הכרתי... תודה!

(אגב, באירופה קונים בעיקר דיזל-ידני, ולא בנזין-רובוטי, כך שהם כנראה סובלים פחות מאיתנו מהתחלואות האלה).

גם היום בשנת 2015 המגמה הזו נמשכת? יש לך אסמכתא לכך? סתם מעניין לקרוא נתונים.

חוץ מזה, איך זה מסביר את העובדה שה- GTI הקודמת יוצרה אך ורק בגיר אוטומט - והאירופאים קנו אותה?

האירופאים נהגו עד לא מכבר בגיר ידני בגלל החיסכון בדלק, אולם ה- DSG חסכוני כמו ידני, אז למה שהם יעדיפו ידני? (להוציא רכבים מיוחדים).

פורסם

מצחיק. שקראתי את כותרת השרשור חשבתי שיהיה כאן דיון על הפולו אבל בעמוד ה-3 כבר נכנסתי לדיון ער על רשתות לא יעילות בגגות פנוראמים ובעמוד ה-4 דיון חי ותוסס על האמינות של גיר ה-DSG7...

תקנו אותי אם אני טועה, אבל מלבד המחלות הידועות של ה-DSG7 במודלים של 2011 - 2012 במיוחד בשילוב עם מנוע ה-1.4TSI של האיביזה קופרה ופולו GTI אני לא זוכר כל מחלות ואו בעיות אמינות עם הקונצרן...

על אף שהחליפו, תיקנו שיפצו, אני ידוע שאני בחיים לא אקנה שוב רכב עם הגיר הזה אבל ה-DSG6 הוא פשוט יוצא מן הכלל.

להגיד שהקונצרן במגמת ירידה לא נראה לי מגובה בשומדבר.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם (נערך)

STIO , יש לך את VORTEXX ובכלל הייתי מתחיל בגוגל

VW COMPOSITION 2 MIRRORLINK ACTIVATION

אני בכל אופן יכול לומר לך שבפאסאט שיש אצלנו בתצוגה יש אייקון של MIROR LINK ואז כתוב שצריך להאקטב את זה דרך היבואן. לעומת זאת בפולו GTI שמגיעה עם אותו מסך אין את האייקון הזה.

אז אני לא יודע אם מדובר באותו פריימוור (תוכנה) בשני המערכות.

מקווה שכן

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

צריך לדעת לפרוש בזמן. לכן אעשה זאת כעת!

השרשור פיתח שלושה ראשי-חץ שלא קשורים בינם לבין עצמם וגם לא לנושא המקורי של פות"ש.

פורסם
צריך לדעת לפרוש בזמן. לכן אעשה זאת כעת!

השרשור פיתח שלושה ראשי-חץ שלא קשורים בינם לבין עצמם וגם לא לנושא המקורי של פות"ש.

בניגוד לכל שרשור אחר כאן...

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
STIO , יש לך את VORTEXX ובכלל הייתי מתחיל בגוגל

אני בכל אופן יכול לומר לך שבפאסאט שיש אצלנו בתצוגה יש אייקון של MIROR LINK ואז כתוב שצריך להאקטב את זה דרך היבואן. לעומת זאת בפולו GTI שמגיעה עם אותו מסך אין את האייקון הזה.

אז אני לא יודע אם מדובר באותו פריימוור (תוכנה) בשני המערכות.

מקווה שכן

אצלי בגולף 1.4 החדשה גם כן יש את אותה מערכת מולטימדיה חדשה דור 2 ואין אופציה של mirror link למרות שספר הרכב מתייחס לזה שהמערכת תומכת. זה מאוד מוזר וזו פונקציה חשובה שהייתי רוצה להבין איך להפעיל.

• תוכן חדש...