Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות קטנה מנסיעת מבחן על POLO GTI 1.8TSI DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הוספתי 2500 ש"ח על 5 דלתות ועוד 1000 ש"ח על צבע מטאלי (היום זה כבר עלה ב- 500 ש"ח) ומעבר לזה לא הוספתי כלום.

חיישנים זה חובה ברכב סופר מיני? איך נהגנו כל השנים הללו בלי חיישנים והסתדרנו מצוין?

גם אם זה חובה מבחינתכם - התקנתי לפאביה ב- 150 ש"ח עם צג באוטו דיפו בצבע הרכב ועושים את העבודה מצוין. אז נכון שהם לא שקועים ואי אפשר להשוות, אבל 4000 ש"ח על חיישנים?! דמויי מקור יש בארץ ברבע מחיר.

לגבי ציפוי לגג נגד חום - בהנחה שזה קיים ויפריע לי לאחר שאקבל את הרכב: כמה עולה התענוג?

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שי, אני ממש לא רגיש מדי לצד השני.

מעבר לזה שקצת חבל שהאיש בעיקר שמח על מה שהוא לא קנה, במקום לשמוח על מה שכן (וזו בעיה שלו, אז מילא), נכנסתי לשרשור כי עניין אותי מה יש לאנשים שנהגו ברכב להגיד עליו. וחבל שגם זה צריך להיות מלווה בפורום הזה בעוקצנות אובססיבית, שגם די ברור מאיפה היא מגיעה.

אגב, עם כל הכבוד לכולם, "רכב אוחז" זה לא ממש הישג אדיר בתחום ההוט האצ' וספורטיביות קטנות בשנת 2015.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לבחור מעלי - לשלם על חלונות כהים 2600 ש"ח זה קצת , איך נאמר, לא כלכלי בהתחשב בעובדה שהדבקה ( אמנם זה לא צריבה של הזכוכית בתנור אבל אם נעשית עבודה טובה זה נראה ומרגיש בדיוק אותו דבר ) עולה פחות מרבע מזה .

לדעתי אין על תנור, אבל תגיד לצ'מפיון שזה לא כלכלי... הביקורת שלי היא עליהם, הם מוציאים דברים אלמנטריים לרכב ברמה הזו מחוץ למפרט בתוספת תשלום.

[URL="http://www.kra.co.il"]מאמרים[/URL] קצרים מכל עולמות התוכן.

פורסם

לגבי ציפוי לגג נגד חום - בהנחה שזה קיים ויפריע לי לאחר שאקבל את הרכב: כמה עולה התענוג?

נע בין כ-600 ש"ח ל-1200 ש"ח. תלוי באחוזי ההכהייה, סוג הפילם וכו'.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)
שי, אני ממש לא רגיש מדי לצד השני.

מעבר לזה שקצת חבל שהאיש בעיקר שמח על מה שהוא לא קנה, במקום לשמוח על מה שכן (וזו בעיה שלו, אז מילא), נכנסתי לשרשור כי עניין אותי מה יש לאנשים שנהגו ברכב להגיד עליו. וחבל שגם זה צריך להיות מלווה בפורום הזה בעוקצנות אובססיבית, שגם די ברור מאיפה היא מגיעה.

הבעיה היא אך ורק שלך - לדעתי אתה לכאורה מחפש לריב בכוח.

גם כשאין שום סיבה (להפך - כתבתי שאבארט מתנהגת יותר טוב מהפולו), אתה חופר ומוצא לכאורה "עוקצנות אובססיבית" בכוח. אם הייתי רוצה לעקוץ הייתי עושה את זה בדרך אחרת ולא כותב דברים... חיוביים (!) על הרכב אותו אתה מחבב.

העוקצנות היא מצדך ולא מהיום. אני לא אשכח את העקיצות המפורשות ב- 17.12.14 בשעה 13:32, בואו ניזכר כולנו:

אני לא נכנס לך לשיקולים, הם לא מעניינים.

אני כן חושב, לאור מה שכתבת, שיש סיכוי לא מבוטל שלא תקנה את הרכב גם אם יגיע.

אני כן משוכנע שאם יש כאן נציג של צ'מפיון, לא עליך הוא בונה כשהוא מחליט אם להביא את הרכב או לא, למרות שקנית מהם רכב חדש בעבר.

אני כן חושב שהצהרות חד משמעיות לכאורה מהסוג הזה, ועוד במכתב פתוח, עושות לכולנו, כקהילה הרוצה שהיבואנים יתייחסו אליה ברצינות, שירות רע למדי.

איזה קטעים, הא? סיכוי "לא מבוטל" שלא אזמין את הרכב יבגני - נכון? אני לא רציני, סתם מדבר... משעמם לי בחיים.

הזמנתי את הרכב שעה אחת לאחר שפתחו את ההזמנה לגיר ידני, אפילו במחשבים שלהם לא היו מעודכנים עדיין כל מיני פריטים וחיכיתי שיעדכנו.

לא עליי צ'מפיון בונים כשמחליטים אם להביא רכב, הא? מנהלת אולם התצוגה אמרה לי פעמיים שהלחץ שלי עבד.

אני עושה שירות רע לקהילה הזאת כשכתבתי במכתב פתוח בפורום שאני מעוניין לרכוש את הרכב הידני. בגללי לא ייקחו אתכם ברצינות, נכון?

תמשיך לעקוץ - זה משעשע אבל לא מתייחס. מצרף לך למטה את ההזמנה, שים לב לתאריך.

קטע, הא?

נע בין כ-600 ש"ח ל-1200 ש"ח. תלוי באחוזי ההכהייה, סוג הפילם וכו'.

וזה באמת משהו ששווה לשלם עליו כ"כ הרבה כסף? האם לא עדיף לקחת את הרכב לרפד שיעיף את הרשת לפח האשפה ויתקין במקומה ומכסה סגור בדומה לחלונות גג הלא פנורמיים של פעם? גם יותר יפה ובטח יעלה פחות. בכל אופן תעדכן על הממצאים לאחר התקנת המדבקה :)

לדעתי אין על תנור, אבל תגיד לצ'מפיון שזה לא כלכלי... הביקורת שלי היא עליהם, הם מוציאים דברים אלמנטריים לרכב ברמה הזו מחוץ למפרט בתוספת תשלום.

זה נכון, אבל שימו לב שהם מוציאים דברים שהם יכולים להתקין בעצמם ולהרוויח עליהם כסף - לדוגמה חיישנים ומצלמה אחורית ישמחו להתקין לכם בארץ טרם המסירה בתוספת תשלום...

פנסי לד או קסנון זה ע"פ בקשת הלקוח, אחרת יגידו למה אין אופציה. יש לקוחות שהוסיפו לגולף GTI תוספות ב- 30 אלף שקל.

חלונות כהים ניתן לעשות גם כן בהדבקה - יוצא ממש יפה. חוץ מזה מה תעשו אם נשבר חלון צד כהה בתנור באופן מקורי? תחכו למשלוח מיוחד? ככה אפשר להשיג חלון מפירוק מפולו רגילה ולהתקין לבד.

תמונה חדשה.jpg

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם
הרכב הזה הגיע לעפולה בנסיעה מתל אביב ע"י נהגת צ'מפיון, עמד בשמש מחוץ לסוכנות, וכשנכנסתי ונהגתי (ביחד עם הנסיעה שעשה אח"כ הסוכן) זה הסתכם בקרוב לשעה שלמה.

כשישבתי במושב הנהג וגם במושב הנוסע, לא הבחנתי בשום דבר יוצא דופן מבחינת חום בסביבת הראש. גם אמי שישבה מאחור (בכוונה לקחתי אותה איתי) לא דיווחה על שום דבר יוצא דופן מהבחינה הזאת למרות ששאלתי כמה פעמים. כששמתי יד מתחת לרשת לא הרגשתי שיותר חם, אך כשקיפלתי אותה ונגעתי בזכוכית עצמה מבפנים כשהיא סגורה היא אכן היתה מעט חמה. הטמפ' החיצונית באותו היום היתה 40°C לפי הרכב, אז הטמפ' האמתית היתה כנראה סביב 37°C (זה תמיד מזייף למעלה). השמש היתה ממש מעליי ולא בזווית.

אם כולם אומרים שזה מעט מורגש אני לא מזלזל חלילה - יכול להיות שזה מורגש ואני פשוט לא שמתי לב. נראה כשהרכב יגיע...

אני מצטרף לכולם. בA3 עם חלון פנורמי ורשת הייתי מתבשל קצת בימים חמים.

כל כך מתאים לשמש חורפית אירופאית מלטפת. כל כך לא מתאים לארץ

A3

A4

פורסם

רכב טוב מאוד. ראיתי פה מתלים אדפטיביים אני לא יודע אם כדאי לוותר עליהם (גם אם צ'מפיון דופקים אותך ומוכרים את זה בעוד 5 אלף במקום שיבוא כלול)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממש קשה להשיג נסיעת מבחן בשעות נורמליות באיזור המרכז, אמצע היום פנוי רק עוד שבועיים..

ד״א - מסתבר שמגיעים מספר רכבים ידניים לבנים בנובמבר, שילמתי מקדמה ושיריינתי אחד :twisted: - pending על נסיעת המבחן.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

בתאכלס המחיר למתלים האדפטיבים הוא מעולה אבל תאכלס תאכלס הפולו קשיחה בסטנדרט עוד קשיחות תוביל לאיבודי אחיזה בכבישים משובשים. הייתי מוותר על זה

פורסם
בתאכלס המחיר למתלים האדפטיבים הוא מעולה אבל תאכלס תאכלס הפולו קשיחה בסטנדרט עוד קשיחות תוביל לאיבודי אחיזה בכבישים משובשים. הייתי מוותר על זה

זה לא בדיוק מתלים אדפטיבים ,זה רק מקשיח את את המקור.

זה מין מצב ספורט בלבד אני חושב ...

פורסם

לאלו שמתלוננים על הרשת בגג הפנורמי - מה הגובה שלכם? אני 1.76 ובחיים לא הרגשתי חום מעל הראש ויש לי בדיוק את אותה רשת. המזגן עושה יופי של עבודה וחלל הרכב מתקרר מהר מאד.

אני לא גבוה ממך מהותית - 1.79. וזה מפריע לנו.

לבחור מעלי - לשלם על חלונות כהים 2600 ש"ח זה קצת , איך נאמר, לא כלכלי בהתחשב בעובדה שהדבקה ( אמנם זה לא צריבה של הזכוכית בתנור אבל אם נעשית עבודה טובה זה נראה ומרגיש בדיוק אותו דבר ) עולה פחות מרבע מזה .

הדבקה איכותית של פילם תעלה רבע מחיר. מצד שני, מקורי תמיד נראה יותר טוב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ממש קשה להשיג נסיעת מבחן בשעות נורמליות באיזור המרכז, אמצע היום פנוי רק עוד שבועיים..

ד״א - מסתבר שמגיעים מספר רכבים ידניים לבנים בנובמבר, שילמתי מקדמה ושיריינתי אחד :twisted: - pending על נסיעת המבחן.

אכן, הם הזמינו מהיצרן כמה ידניות לבנות, אבל בלי שום תוספת.

קח בחשבון שיש לך 14 יום לביטול הזמנה, אז תעשה את נסיעת המבחן לפני שיעברו 14 ימים למקרה שלא תאהב.

לגבי המתלים האדפטיביים - אלו לא מתלים לנוחות כמו בגולף, זה רק מקשיח יותר את הרכב. זה מה שחסר לנו ליום יום...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אכן, הם הזמינו מהיצרן כמה ידניות לבנות, אבל בלי שום תוספת.

קח בחשבון שיש לך 14 יום לביטול הזמנה, אז תעשה את נסיעת המבחן לפני שיעברו 14 ימים למקרה שלא תאהב.

לא מדוייק, ניתן לבטל כל עוד הרכב לא הגיע לארץ, ואפילו לאחר שהגיע לארץ יש עוד שבועיים לבטל.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...