Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נורא. עוד תתבגר...:-D

אני הייתי כמה שנים אחרי שחרור מצה"ל.

מה?! משמע היום אתה נושק לגיל 50?!

חשבתי שאתה הרבה יותר צעיר.

קח את זה כמחמאה, כן?

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

מי מהצפונים זוכר את המיצג האמיץ/מזעזע שהעמידו בחלל של לב המפרץ? (למי שלא מכיר, דמה של טיל שנתלה באוויר במקום בו פגע סקאד אמיתי).

עריכה: מצאתי תמונה.

skud.jpg

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

כן ואם אני זוכר נכון, הוא היה עוד בזמן הקמה. אותו אחד שנקרא סינמול היום.

עוד עריכה:

54bc2e8309d35af3.jpg

רואים את הפיגומים שעוד עמדו.

וואו, הייתי בן 11.5 ואני זוכר את זה היטב.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

לב המפרץ היה בהקמה, וספג טיל בדיוק במרכזו. הקניון נפתח שמן קצר מאוחר יותר כאשר שני אגפים פועלים, והאגף המרכזי בבניה מחדש, מופרד במחיצות שבהן חלונות שאפשרו לראות את הנזק (והעבודות). כמובן שלסטקיה במקום קראו סטקיית הסקאד" ודגם הטיל היה תלוי משךמספר שנים.

ד"א - אני הייתי במילואים במקום הכי בטוח בארץ (צאלים, בדיוק מעבר לקשת הארטילרית של הסקאד), ואילו אשתי היתה בבית בחיפה עם תינוק בן חודשיים, גרה בחדר שנאטם עם סלוטייפ וסמרטוט רצפה, והתינוק הוכנס לממ"ט (למיטב זכרוני - המצאה של אהוד ברק, אבל אולי אני מבלבל עם ה"ברדס האקטיבי" שיועד לילדים צכירים), שכיום אנחנו יודעים שהיה מסוכן לתינוק. לא רק שהייתי בצאלים, אלא שמפקד הבסיס נעל את חדר הטלפוני הציבוריים, וכיון שטלפונים ניידים היו נדירים ביותר ב-1991 זו היתה פשוט התעללות במילואימניקים. בסופו של דבר שוחררנו לסופ"ש וגם זכיתי לשמוע את הפיצוץ בלב המפרץ (או בסביבה).

בכל מקרה, לא ויתרו לנו על האימון והיה מצב מלחיץ מאד כאשר אנחנו בצאלים והמשפחות בחיפה ובגוש דן. וכמובן שאחרי ששוחררנו הגיע עוד צו לעוד אימון, אבל זה היה ברדיוס נסיעה מחיפה כאשר כל ערב מיהרנו להגיע הביתה לפני שיורדת החשכה בעיראק, סדאם היה מוציא את המשגרים רק בחושך.

עריכה: יניב - הסיסמא היתה "למרות הטיל העסקים כרגיל", וזו היתה הסיסמא של הקניון תקופת מה.

למי שמציין את ה"סינמול" - אגף בתי הקולנוע (הצפוני) נוסף הרבה יותר מאוחר, באמצע העשור הקודם, ואז גם שונה שם הקניון שכנראה די כושל ואינו מסוגל להתחרות בקריון מצפון ובגרנד מדרום. שם תחנת הרכבת הסמוכה לא השתנה ונותר "לב המפרץ".

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מי מהצפונים זוכר את המיצג האמיץ/מזעזע שהעמידו בחלל של לב המפרץ? (למי שלא מכיר, דמה של טיל שנתלה באוויר במקום בו פגע סקאד אמיתי).

עריכה: מצאתי תמונה.

[ATTACH=CONFIG]433797[/ATTACH]

היה מתחתיו שלט "למרות הטיל - ממשיכים כרגיל" או משהו כזה

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

וואי אשכרה חווית את המלחמה מתחילתה ועד סופה בעוד אישתך בצפון ואתה בדרום.

היכן נפלו רוב הטילים בצפון הארץ או במרכזה ? והאם נפצעו הרבה מהפגיעות של טילי סקאד ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם (נערך)

סיפרו לי שנפל ליד רחובות באזור באר יעקב טיל סקאד האם השמועות נכונות ?

נתקלתי בסרטון הזה בYOUTUBE :

מראים שם את ראש העיר ז''ל צ'יץ' שמנסה להרגיע את התושבים

עריכה אחרונה על ידי sfargol

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

לא מעט חיפאים ומהסביבה יצאו למרפסות אז באותה אזעקה, לא מעט מהם גם ראו הטיל נופל קרוב מאוד לאתר אסטרטגי מסוים ומוכר או לחילופין ראו או שמעו נפילת חלקים מהטיל בזמן מעופו מעל צפון העיר ואז הבינו שאולי כדאי לפחות אם לא למקלט אז לחדר האטום כמו שהמליצו.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם (נערך)

"אתר אסטרטגי" - איה ניסוח עדין. יש כמה כאלה בטווח הסטיה של הטילים האלה. אבל האויב גם לא יודע מהו קודקוד ומהו משנה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש ועוד איך יש.

אפילו יצא לי לשרת בכמה מהן.

מי שהגיע לאילת בזמן האחרון בטוח שם לב שטילי ההוק בכניסה אינם עוד, ומי לדעתכם החליף אותם?

• תוכן חדש...