Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט 2011 ב-38000 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום בסוכנות רכב וקיבלתי הצעה ליונדאי אקסנט 2011 1400

המחירון (כך לדברי הסוכן, מאמין שנכון) לפי לוי יצחק הוא 48,900 ש"ח.

לי הוצע ב-38,000 שקל- מאמין שניתן לרדת עוד טיפה.

קילומטראז- 114,000 ק"מ (מכיוון שב-115 אמור לעבור טיפול- הם יעבירו אותו טיפול לפני שימכרו לי).

בעלים קודמים- ליסינג (לא צבא).

מקבל אחריות על 10 מכלולים לשנה.

יש פגיעת שלדה מאחורה- מוגדרת כלא משמעותית.

אני קצת חושש מהקטע של השלדה- האם יש סיבה? (הסוכן הסביר לי שביונדאי אין שלדה מרובעת ולכן הפגיעה פחות נוראית, במיוחד כשהיא מאחורה).

עוד חשש שלי- נפח המנוע- האם 1400. רוב נסיעותיי הם בתוך העיר, אך לפעמים בסופי שבוע- נוסע לצפון- האם הרכב יעמוד בזה?

שאלה נוספת- איך המזגן ביונדאי (יש לי טראומה מהמזגן ברכב הנוכחי שלי- סובאורו- עושה אינסוף בעיות).

אשמח לדעתכם- האם עסקה משתלמת? האם כדאי להוסיף עוד 8-9 א' שקל ולקנות פורד פוקוס 2010/2011?

תודה.

פורסם

הקמ מאוד גבוהה בשביל 4 שנים,כמו כןציש לח הרגשה ברגע שתיקח את הרכב לבדיקה זאת לא תהיה פגיעה קלה בשילדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נשמע כמו רכב טחון.

באופן כללי במחירים כאלה אפשר להשיג אק

סנט עם ק"מ דומה, בת 3, ישירות מליסינג או השכרה.

מחיר הגיוני לרכב כמו שאתה מעוניין לרכוש, ביחד עם תאונה - הוא סביבות 28K.

במקום לגשת לסוכנות רכב, תסתכל באתר יד2 ותתמקח. תן הצעות סביב 30K לרכבים שנראים לך נחמד, ותראה שתקבל משהו בערך במחיר הזה, בלי תאונה ובלי ק"מ גבוה בטירוף.

אנשים מחכים לטלפון שלך ולא בטוח שהטלפון בכלל צלצל עד לרגע זה...תנסה.

פורסם

יש לי את הרכב 1.4 שנת 2009 השכרה לשעבר כיום עומד על 120, הרכב אמין מאד, אחזקה זולה, צריכת דלק סבירה אני יגיד לך תאמת לאבא שלי יש שנת 2011, לעומת שלי שהרכב בקושי סוחב עם מזגן שלו סוחב מצויין גם בעליות ולא אוכל לו הרבה דלק לעומת שלי ,תעשה עליו סיבוב ותרגיש אם הוא נוח לך , יש לו אחלה מזגן

פורסם

מה בעצם מפחיד בפגיעת שלדה אחורית שמוגדרת כלא משמעותית? האם יכול ליצור בעיות עתידיות? טיפולים יותר יקרים? האם החיסרון היחיד הוא שבעתיד הערך שלו יהיה ברצפה? (פחות מטריד אותי).

פורסם

למה אתם חושבים שמדובר ברכב טחון? 113 א' ק"מ ב-4 שנים זה די הרבה, אבל זה לא נשמע לי מטורף.

על תאונה עם פגיעה קלה בשלדה מאחורה מורידים מ-38 א' ל-28 א'? כל כך הרבה?

המחירון הוא 48.5 א' שקל. הורידו לי ל-37 א'- כנראה בעקבות התאונה והקילומטראז היחסית גבוה.

זאת לא עסקה משתלמת?

פורסם

לקחת את הרכב לבדיקה שאתה יודע שזה לא משמעותית?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
למה אתם חושבים שמדובר ברכב טחון? 113 א' ק"מ ב-4 שנים זה די הרבה, אבל זה לא נשמע לי מטורף.

על תאונה עם פגיעה קלה בשלדה מאחורה מורידים מ-38 א' ל-28 א'? כל כך הרבה?

המחירון הוא 48.5 א' שקל. הורידו לי ל-37 א'- כנראה בעקבות התאונה והקילומטראז היחסית גבוה.

זאת לא עסקה משתלמת?

כמובן שפראיירים לא מתים ואתה יכול להמשיך להאמין לסוחר ולממן אותו יפה מאוד.

אבל אם באמת באת להתייעץ ולא לחפש חיזוקים ל"מציאה" שהציעו לך, קח כמה טיפים:

1. תבדוק את המחירון בעצמך (מאוד קל באתר האינטרנט של לוי יצחק), אני לא אופתע אם תגלה ש48000 הם לפני הפחתה עבור ק"מ וליסינג,בסוף תגלה שהמשקולל עומד על 40 אלף לכל היותר.

2. מדבריך אני מבין שאתה נאיבי מאוד, כנראה שסמכת על הבדיקה שהציגו לך במגרש והחלטת לחסוך 500 ש"ח. אם תקח את הרכב לבדיקה מטעמך, סביר להניח שתצא יותר ליקויים ושהמשמעות של הפגיעה כבר לא תהיה כל כך זניחה.

3. המחיר שקיבלת, 37000, במצב השוק של היום זהו מחיר לרכב כזה מיד פרטית וללא פגיעות שלדה, ככה ש28000 שהציעו כאן זהו סכום מאוד אופטימי, אני אישית לא הייתי משלם יותר מ25000 אם האוטו עם טסט לשנה.

פורסם

אם תרצה תוכל תת לי פרטים יותר מדויקים של הרכב ואני אבדוק לך מחירון משוקלל בלוי יצחק.

מהפוקוס תתרחק, הגיר הדו- מצמדי אמין בערך כמו DSG בדורו הראשון- תימנע.

המנוע קצת קטן, אבל הוא משודך לתיבה רציפה שיכולה לסחוט ממנו את כל הכוח.

פורסם

למי יש רציפה?

פורסם

בדקתי מחירון משוקלל בלוי יצחק (ליסינג, 114 א' ק"מ)- יצא 38,000 שקל.

כלומר- לא שוקלל במחיר פגיעת השלדה.

כנראה ארד מהרכב הזה.

מבין שגם פוקוס הוא לא להיט.

אז הגעתי למבוי סתום- יש הצעות לרכב ב-40 א' שקל, מיועד לזוג + תינוק, נסיעות עירוניות באמצע השבוע, ובינעירוניות בסוף שבוע.

תודה

פורסם

תבדוק אקסנט בשוק הפרטי עם מנוע 1.6.

פורסם

סיפורי סוחרים- פגיעה באמבטיה (רצפה אחורית) מובילה בחלק גדול מהמקרים לירידת ערך מסחרית גדולה לרכב גם אין אין פגיעת שילדה ממשית (בשפת העם- שאסי).עשה טובה אישית לעצמך,חסוך את ה-500 ש"ח של הבדיקה,גש לאקזמפלר הבא ורצוי לא מסוחר ממולח ותשאיר לפראייר התורן לשלם על הגרוטאה הו מחירון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אז הגעתי למבוי סתום- יש הצעות לרכב ב-40 א' שקל, מיועד לזוג + תינוק, נסיעות עירוניות באמצע השבוע, ובינעירוניות בסוף שבוע.

תודה

אין פה מבוי סתום. תיכנס לאתר יד2, תבדוק מה יש בהיצע הרכבים. קח בחשבון שכל הרכבים הללו היו בליסינג או השכרה.

תבדוק מה המחירון לרכב בוגר ליסינג ומה המחירון לרכב בוגר השכרה (יש הבדל של 7% לרעת ההשכרה) ותתחיל להתמקח.

תציע למוכר של הרכב עם הנתונים הכי טובים, 15% מתחת למחירון המשוקלל. אתה תתפלא לשמוע שהוא אפילו ישמח ולך יהיה רכב נורמלי, ולא אקסנט טחונה עם תאונה במחיר מחירון.

• תוכן חדש...