Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר התלבטויות רבות אבי החליט כנראה לרכוש רכב חדש וההתלבטות העיקרית כרגע היא בין הקקטוס ל2008.

הרכב אמור להיות מרווח אבל הוא לא הרכב הגדול העיקרי בבית (יש גם לנד רובר דיסקברי שאיתו יעשו הנסיעות הארוכות), כלומר רוב הזמן ישבו מאוחרה ילדים קטנים עם כסאות בטיחות ואולי גם מבוגרים / בני נוער.

אתמול קפצנו לאולם תצוגה, היתה שם גם קקטוס וגם 2008 אבל היא היתה ברמת האיבזור הגבוהה יותר והבנתי שהידנית הבסיסית מגיעה די ערומה.

למישהו פה יש נסיון עם יחידת ההנעה של הרכבים? (מנוע 1.2 שלושה צלינדרים וגיר ידני)

והאם מישהו ביצע נסיעת מבחן בשניהם או באחד מהם ויכול למסור חוות דעת?

עקרונית נראה שהסיטרואן מובילה היא מגיעה מאובזרת הרבה יותר באותו מחיר והחסרונות היחידים שלה נראים שחסכו בפרטים מסויימים כמו חלונות נפתחים מאחורה וכיוונן מרחק להגה, אבל יתכן ופספסתי משהו...

האם יש סיבה להעדיף את הפיג׳ו לפי דעתכם?

תודה מראש לעוזרים!

שקד

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

הסיטרואן היא סוג של 2008 עם טוויסט סיטרואני "של פעם". לדעתי זה לא שחסכו בכל הדברים שציינת, זה בכוונה עשו ככה. ככה הרכב מיוחד יותר, שונה. לי זה לא נראה הגיוני שחסכו במנגוננים לשמשות מאחור אבל השקיעו מלא כסף בכרית אוויר חדשנית מלפנים.

לגבי המנוע - המנוע הזה הוא אחד ממנועי ה-3 צילינדרים היותר טובים שיצא לי לנסוע עליהם. כמעט ולא רועד, כמעט ולא מציק. לא נהגתי עליו ב-2008 או בקקטוס, נסעתי עליו ב-208 והוא סיפק ביצועים די סבירים. הבנתי שגם בקקטוס זה המצב, המנוע לא חזק אבל עושה את העבודה גם עם שלושה נוסעים ומזגן בעליות לירושלים בקיץ.

יש חבר פורום ותיק בשם bagira שנוסע כבר שנה ומשהו על 2008 ידנית. המתן לתגובתו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקי תודה! אחכה לתגובתו

מהביקורות שראיתי באינטרנט היה כתוב שחסכו בדברים כאלה כדי לחסוך במשקל ובאמת הסיטרואן קלה במשהו כמו 100 קילו ביחס לפיג׳ו, השאלה האם החיסכון במשקל וכיוצא בזה בדברים נוספים משפיעים על חוויית הנסיעה לרעה? דברים כמו בידוד רעשים לדוגמה.

אתה אומר שהמנוע לא אמור להיות קטן על הרכב אני מבין, בכל מקרה אין ציפיות לחורכת אספלט האוטו הזה הוא שידרוג מפולו SDI ככה שכל מה שיהיה לפחות ברמה שלה יהיה מספק.

Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

חיסכון במשקל זה מה שסיטרואן מספרת, אני באופן אישי לא קונה את זה.

בכל מקרה, אולי בשבועות הקרובים אני אקבל את הקקטוס לנסיעת מבחן, אקפוץ לבגירה ונשווה אותו ל-2008. עד שלובינסקי יתאמו לי תאריך, כדאי שתעשה נסיעת מבחן ותחליט בעצמך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא מכיר את ה 2008, הקקטוס מנסיעת מבחן קצרה היא מכונית מאוד מרשימה, נסיעה נוחה ושקטה להפליא, כיסאות קדמיים נוחים באופן יוצא דופן, מרחב פנים מצוין, תחושה מיוחדת בשל חומרים ועיצוב פנים מאוד שונים מהמקובל, תפעול נוח מהמסך המרכזי בסגנון ה 308. המנוע "סוחב" לא רע בכלל. המינוס היחיד מבחינתי לפחות הוא תיבת הילוכים עם מהלכים ארוכים מדי ותחושה קצת מסובלת בהעברה. פתיחת החלונות מאחור הוא לדעתי ענין פסיכולוגי בעיקרו, מתקשה לזכור מתי פתחו חלונות שם, בחורף סגור, בקיץ גם כי יש מזגן ולרוב הרעש מחלונות פתוחים מאחור הוא ממילא בלתי נסבל. בכל מקרה יופי של אוטו, כשמצרפים את תג המחיר לסיפור, די מציאה. אני ממליץ.

פורסם

אחלה תודה לכולם!

על פניו באמת נראה שהסיטרואן עדיפה.

נעשה נסיעת מבחן ונדע סופית.

פורסם

עדכון: בוצעה נסיעת מבחן ולבסוף הוזמנה קקטוס בצבע כחול,

תודה לכולם!

• תוכן חדש...