Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי,

אשתי שכחה את האורות דלוקים ואבא שלי היה צריך להניע את הרכב עם כבלים.

מנסיעה שלי, הסלדים שלו נמוכים ביותר בעמידה (קרובים ל0). כמו כן , הרכב כבר לא גולש ודי מתדרדר בעלייה. (כשעוזבים את הברקס הוא לא גולש כמעט)

אחרי נסיעה די קצרה הסלדים חזרו להיות סבירים. אבל מבחינת הגיר הוא לא כמו שהיה לפני.

מה שכן, למרבה ההפתעה החלפת ההילוכים נעימה יותר ואין קפיצות..

מה זה אומר? האם צריך לכוון שוב את הקלאצ?

האם כיוון קלאצ מקצר את החיים שלו?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי vardump
פורסם

המחשב מתאפס לברירת מחדל. תן לו "ללמוד" אותך שוב. יש מצב שגם כיווני הקלאץ התאפסו.

פורסם

הדרך הכי מהירה שתמיד עובדת , פתח מכה מנוע תנתק את הפיוז של הECU.תניע את הרכב- אל תיבהל תידלק נורת מנוע.

תכבה תחזיר את הפיוז, תניע שוב והמערכת לומדת מיידית את המצב של הטורים.

אין קשר לקלאץ מכיוון שזה מחשב אחר (מחשב גיר).

פורסם

טוב, חזרתי מהמוסך.

בדיקת מצבר הראתה שהוא דורש החלפה.

מצבר הוחלף (המצבר שהוחלף הוא משנת 2011)

כמו כן, בוצע עדכון גירסה לגיר וניקוי מצערת.

מה זה הניקוי מצערת בעצם?

פורסם

ניקוי פיח , המצערת מכניסה אוויר ועל ידי כך בעצם גורם לשינוי סיבובי מנוע, יש חיישן אויר שאחראי על התערובת, לכלוך שם עלוי לגרום לטורים לא יציבים וקריאות שגויות.

מה עלות התיקון שעשית?

פורסם (נערך)

"עדכון גירסה לגיר" - 250 ש"ח + מעמ , יצא 150 ש"ח + מעמ לאחר הנחה.

מצבר: 480 ש"ח + מעמ, ולקחו גם על עבודה בסביבות 68 ש"ח + מעמ.

המצבר נמכר לי במחיר קצת יקר לטעמי האישי (הפרש של כ200 שח - כולל מעמ מהצעה אחרת שקיבלתי)

אבל כיון שבכל מיקרה הייתי צריך לחזור אליהם אחרי החלפת המצבר, ושלא רציתי לנסוע עם הרכב כאשר הקלאצ שלו לא מכוייל, העדפתי לרכוש דרכם.

ניקוי המצערת בוצע ללא תשלום.

עריכה אחרונה על ידי vardump
פורסם (נערך)

תמיד אפשר להכניס מצבר חזק יותר . הסטרטר יקח כמה שהוא רגיל היה לקחת אז לפעמים זה סתם להשקיע עודף כסף. זה גם לא מדד לאריכות ימים. למעשה האמפראז' אינו המדד הקריטי במצבר ,אלא מתח ההתנעה שהוא מסוגל לייצר בבוקר קר. ההבדל היחיד הוא אם יש לך זליגת חשמל איטית ברכב אז יש סיכוי שעם המצבר החזק עדיין תוכל להניע בבוקר אבל זה מראש מתכון לבעיות.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...