Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו 147

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן מקווה שזה המקום לשאול.

אני מחפש לקנות אלפא 147 יש לי כמה שאלות לגבי הרכב (אני מתייחס אך ורק לדגם T.S מנוע 2000)

1) האם האם הוא שותה הרבה דלק?

2)ממה שראיתי עד עכשיו הרכב ממש מפנק (כיסאות עור,מזגן דיגיטלי,מערכת של BOSE עם סאב) זה רק נראה ככה בתמונות? או שזה באמת מפנק

3)מה עדיף סלספיד או ידני?

4)הגיר סלספיד אמין?

5) איך האחזקה של הרכב יקרה?

תודה לכל העונים וסליחה על החפירה.

(אם באלכם להוסיף לי מידע על הרכב שאתם יודעים והוא נחוץ אני אשמח)

פורסם

בהשוואה למה?

רכב ספורטיבי עם מנוע 2000 סמ"ק ופינוקים שותה יותר דלק מרכב רגיל והאחזקה שלו יקרה יותר מרכב רגיל. זה מתבטא הן בטיפולים יקרים יותר והן בעלויות ביטוח וטסט. כמו כן, האמינות של רכבים אלה נמוכה יותר מרכבים "רגילים".

עבור רבים, ביניהם אני, זה המחיר של בעלות על רכב מיוחד ואין להם בעיה לשלם את זה. אחרים לא יסכימו להוצאות הנוספות.

קשה לענות לשאלה שלך בלי שציינת תקציב או לפחות איזה רכב יש לך כיום.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הייתי ממליץ לך לפנות לפורום אלפא. יש שם תותחים שייתנו לך עצות מהשטח מה שנקרא! בכל מקרה באלפא עדיף גיר ידני.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• חברי המעגל הראשון
פורסם

1. הרבה דלק זה יחסי, תלוי לאיזה רכב משווים ואם "לוחצים" או נוהגים רגוע.

2. לפי הידוע לי כסאות עור ומערכת BOSE הגיעו לישראל רק בדגמי הסלספיד. אצלי אין, אבל יש בקרת אקלים דיגיטלית וגג שמש.

3. עניין של העדפה, אני תמיד מעדיף ידני. ידני גם צורך פחות דלק. הבנתי שהרובוט של הסלספיד די יקר לתיקון.

4. לפי מה שקראתי ברשת כולם מחליפים רובוט מתישהו.

5. יקרה זה תלוי למה משווים, היא לא בדיוק מכונית סטנדרטית שרואים בכל מקום, יש לה חלקים מסויימים שהם יקרים יותר, אבל אני לא חושב שהיא יקרה יותר לאחזקה מגולף GTI למשל באותו הגיל.

אני אישית מאוד אוהב אותה, ייחודית וחזקה בשבילי. אף פעם לא נתקעתי איתה בשום מקום, אבל אני מטפל בה יותר ממה שצריך (פילטר שמן מקורי ושמן באיכות גבוהה פעם ב- 7,000 קילומטר) כל החלקים מקוריים וחדשים בלבד. יש לה לפעמים כל מיני באגים, לא משהו משבית אבל קיים. אל תשכח שהיא כבר בת 13.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

ברכב בן 13 קשה מאוד לחשב ממוצע, כי יכולה להיות שנה "קלה" עם טיפולים שוטפים בלבד ואחריה שנה "קשה" עם החלפה של שני מכלולים מרכזיים בסכום גבוה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

היה פה שרשור עם מספרים, תחפש.

בקצרה, אתה יכול בקלות תוך שנתיים לשלם את מחיר הרכב בתחזוקה, שיפוץ מנוע + משולשים בקלות נושק לעשירייה, וזה שני מכלולים בעייתים ברכב הזה, המנוע שותה שמן מלידה והמשולשים עשויים חמאה (ע"פ פורומים זרים).

פורסם

תודה לכולם קיבלתי פחוץ או יותר כיוון.

אבל משום מה כולם מחשיבים את הרכב כשנת 2002 מה אם אני אקנה אחת שנת 2007-2008?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם על מספרים ומחירים כתבתי. המנוע שלי עבר טיפול מקיף אצל מיכאל (ביד הקודמת) עכשיו לא שותה גרם שמן, גם לא אחרי נסיעה מאומצת. בודק שמן קבוע ואף פעם לא היה חסר. משולשים החלפתי עליונים ותחתונים במקוריים וחדשים, זה לא זול.

רוב הרכבים האלו מ- 2002.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מה העלות של המשולשים כולל עבודה ?

כמה קילומטרים הם מחזיקים בנסיעה סטנדרטית ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אחזקת 147 היא לא ברמת עלויות של "רכב יוקרה". יותר יקרה מאחזקה של פיאט פונטו, מן הסתם, אבל אם אתה מוצא רכב שמור ומטופל, לא מדובר בקריעת כיס. לדעתי, 1.6 ידנית במצב טוב מכאני וקוסמטי (כולל סלון) תיתן יופי של חווית נהיגה והנאה גם בנסיעה מנהלתית, ברמת הוצאות סבירה בהחלט. 2.0 כמובן עדיפה אם אתה רוצה ביצועים טובים יותר, אבל קשה למצוא כאלה והאחזקה יקרה יותר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...