Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאפל בירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור ילד, שנים אכלתי במעוז. כיום אני לא אוהב את התערובת שממנה מכינים את הכדורים.

ההמלצה שלי היא "שלום פלאפל" ברחוב בצלאל. מרחק הליכה של 5 דקות מקינג ג'ורג'. מדובר על פלאפל טעים נטו, אין חומוס ואין צ'יפס. יש חריף טוב, ויש חילבה למי שאוהב.

נא לחזור לכאן לספר איך היה.

פורסם

יש חניונים בתשלום בעיקר באזור אגריפס,או אם אתה מספיק אז יש חנייה בתשלום ברחוב. באזור שלומציון או הקונסוליה האמריקאית יש לך סיכוי לתפוס חנייה.

פורסם

עידכון , הייתי אצל "שלום פלאפל" בירושלים אתמול טעים , המקום נקי , בהחלט אחזור לשם בעתיד כשיהיה בירושלים .

תודה רבה על ההמלצה הייתה במקום .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
בתור ילד, שנים אכלתי במעוז. כיום אני לא אוהב את התערובת שממנה מכינים את הכדורים.

ההמלצה שלי היא "שלום פלאפל" ברחוב בצלאל. מרחק הליכה של 5 דקות מקינג ג'ורג'. מדובר על פלאפל טעים נטו, אין חומוס ואין צ'יפס. יש חריף טוב, ויש חילבה למי שאוהב.

נא לחזור לכאן לספר איך היה.

מה שהוא אמר.

בענייני חניה יש לך בכל הרחובות מסביב (אך לא בקינג ג'ורג' עצמו) כחול-לבן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)
עידכון , הייתי אצל "שלום פלאפל" בירושלים אתמול טעים , המקום נקי , בהחלט אחזור לשם בעתיד כשיהיה בירושלים .

תודה רבה על ההמלצה הייתה במקום .

פלאפל מעולה (במיוחד עם הלימונדה). אני עוד זוכר את הסניף הקודם במדרכה שממול לפני 20 שנים לפחות.

את ירושלים עזבתי מזמן, אבל יש שם דברים שלא שוכחים: בורקס מוסא ליד העירייה (עם הטחינה והביצה), סטקית חצות ושלום פלאפל.

עוד המלצה לפלאפל טוב - פלאפל לוי במחנה יהודה.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

היי,

מעוז שייך לחברה של סבתא שלי.

הבנתי מסבתא שפעם היה טעים, היום פחות.

אכלתי לא מזמן אצל בורקס מוסא, לא היה לי טעים בעליל על סף להקיא.

לגבי תחבורה, כמעט כל קו מכל מקום בעיר מגיע למרכז העיר, כך שאפשר להחנות את הרכב במקום אחר ולהגיע

לעיר, כמו כן יש גם רכבת הקשה.

אפשר גם לחנות בשוק, בבניין כלל וכו'.

רועי

פורסם
פלאפל מעולה (במיוחד עם הלימונדה). אני עוד זוכר את הסניף הקודם במדרכה שממול לפני 20 שנים לפחות.

את ירושלים עזבתי מזמן, אבל יש שם דברים שלא שוכחים: בורקס מוסא ליד העירייה (עם הטחינה והביצה), סטקית חצות ושלום פלאפל.

עוד המלצה לפלאפל טוב - פלאפל לוי במחנה יהודה.

המלצות מעולות.

שלום פלאפל עם הכדורים הכתומים מעולה. הסניפים הנוספים בעיר לא מתקרבים לרמה ולקסם של הסניף בבצלאל.

פלאפל לוי (כניסה לשוק) עד היום הוא הפייבוריט שלי, פשוט וטעים.

בכניסה לעיר בגבעת שאול יש סניף של פלאפל משכונת הבוכרים מומלץ ביותר.

בסטקיית חצות יש מעורב מדהים, רק התמחור של מעל 40 שקל לפיתה די קטנה צורם.

פורסם

בתור חיפאי הרף שלי לפלאפל גבוה מאוד.

לקח לי שנה וחצי בירושלים למצוא פלאפל שיספק את הדרישה, אבל הוא עושה את זה בענק.

"פלאפל שבח" - יש לו שני סניפים, בצומת פת ובבית הכרם.

כדורים טובים, פיתות עבות ורכות והכי חשוב - טחינה חמוצה-חמוצה וממש מוצלחת.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

כמו שנאמר "על טעם ועל ריח אין להתווכח".

אכלתי פעם אחת אצל שבח ונשבעתי שרגלי לא תדרוך שם שוב. גם לא היה טעים לי וגם מחיר גבוה מהממוצע למנה פלאפל.

פורסם
בתור חיפאי הרף שלי לפלאפל גבוה מאוד.

לקח לי שנה וחצי בירושלים למצוא פלאפל שיספק את הדרישה, אבל הוא עושה את זה בענק.

"פלאפל שבח" - יש לו שני סניפים, בצומת פת ובבית הכרם.

כדורים טובים, פיתות עבות ורכות והכי חשוב - טחינה חמוצה-חמוצה וממש מוצלחת.

לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא ולא. אולי שבח שלפני כמה שנים, אבל היום לא שווה לאכול שם. סתם יקר, מלא שמן, הכדורים לא טריים ו״כבדים״.

וגם: טחינה לא אמורה להיות חמוצה. אם היא חמוצה סימן ששמו יותר מדי כוסברה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...