Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על ה-PS3 אבל הוא מקביל לקונטי שיש לי כרגע ואני מחפש משהו יותר אגרסיבי.

הבריג'סטון שהגיעו על הגולף שלי היו נוראים! פשוט צמיג חרא, העפתי אותו אחרי 10 אלף ק"מ בערך.

אם אתה חושב שה PS3 מקביל לקונטי אז התשובה PSS לדעתי.

קובי

:-)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שמעתי גם שה-AD08 רגישים לטמפ' ומקבלים עיוותים או קרעים, לכן אני די נרתע ממנו כצמיג יום-יומי.

Croc - אני מעוניין בצמיג עם אחיזה טובה מאוד (לטיולים) ושיחזיק לי 20,000 ק"מ לפחות. לא מעוניין ב-R1R. האם ה-R-S3 הוא האופציה הכי טובה? יותר טובה מצמיג "קצה" של חברה יותר יוקרתית?

אתה מבולבל.

1 - צמיג בנסיעה יום יומית לא מקבל קרעים ועיוותים. אפילו צמיגי דרענאנג לא עושים את זה.

אם מעמיסים עליהם והרבה אז יכולות לצוץ כל מני תופעות.

אבל אתה אומר שאתה רוצה צמיג יומיומי - אז מה זה קשור אליך?

או שאתה מחפש משהו אחר?

2. אתה אומר שאתה גומר צמיגים "רגילים" (הכוונה לא לאיזה R888/R1R/T1S וכו' שידועים באורך חיים קצר יחיסית) אחרי 3 טיולים, כאשר תרשה לי להעריך שבגבולות של מדינת ישראל זה פלוס מינוס 1,500 ק"מ.

עכשיו אתה רוצה צמיג אחוז, כנראה אפילו יותר, אבל שיחזיק לך 20,000 ק"מ?

לפי הנתונים שאתה רושם - לא קיימת חיה כזו. תחליט מה חשוב לך ולך לפי זה.

אישית היו היו לי AD08 (לא R) שלא ראו רחמים ומתו מוות טבעי ומאושר אחרי כ-7,000 ק"מ.

הביצועים שלהם היו ברמה גבוהה, אבל המחיר היקר ששילמתי לא הצדיק לחלוטין תוספת אורך חיים לעומת R1R.

גם הביצועים לא היום יותר טובים.

PSS יש לי היום ואחרי 9,500 ק"מ הם כבר עברו את סימני השחיקה.

האחיזה כבר לא מה שהיה פעם.

אבל אני נותן להם עוד קצת.

מצידי להגיע לסיבים - אבל נראה לי האחיזה הולכת לכיוון המבאס כך שלדעתי לא תהיה לי סבלנות לגמור אותם לגמרי.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני אף פעם לא מצליח להבין את שיטת אומדן המרחק על ידי מספר ה“טיולים“.

מזה טיול נהיגה?

מה האורך של טיול הנהיגה, 50 קילומטר, 200 קילומטר או אולי 700 קילומטר?

האם במהלך כל טיול הנהיגה אתה נוהג בעיקולים על גבול האחיזה או שיש גם קטעים מנהלתיים?

“טיול נהיגה“ זה מושג שלא נותן שום אינפורמציה ואינו קנה מידה רציני.

לגבי ה-PSS אני כרגע על הסט השני שלי, הסט הקודם החזיר נשמתו לאחר 19k קילומטר שכללו לא מעט נהיגה ספורטיבית אגרסיבית- כמעט כל יום ראשון מסלול טכני מאוד באורך 35 קילומטר (x2) ומעבר לזה הרבה נהיגה מהירה בטווחים של 150-250 קמ“ש, עשו עבודה מצויינת על יבש והיו פנטסטיים על רטוב.

מבחינת הירידה באחיזה ככל שהצמיגים צברו נסועה- היתה ירידה אבל לא ברמה קריטית, הם אחזו מעולה עד יומם האחרון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רן, הכוונה בשאלה שלך לא ברורה: מה אכפת לך איזה צמיג אוחז טוב יותר? צמיג טוב לא נמדד רק באחיזה. יש כמה וכמה פרמטרים לדירוג צמיג ואחיזה הוא רק אחד מהם ובוודאי לא החשוב ביותר. שמעת פעם על הדרגתיות באיבוד האחיזה? יש צמיג אוחז מאד שכאשר הוא כבר מגיע לסוף היכולת שלו - איבוד האחיזה הוא מיידי וצריך נהג מירוצים בשביל לשמור על האוטו בנתיב ולא לעוף לשוליים/גדר ויש צמיג שאוחז פחות אבל גם נהג חובב ירגיש בזמן את התחלת איבוד האחיזה ויוכל להתכונן ולהגיב בזמן, כלומר איבוד אחיזה הדרגתי. האמת היא שעם צמיג "הדרגתי" כזה - יש הרבה יותר פוטנציאל להנאה: אפשר ליזום היגוי יתר ביותר הזדמנויות ולתרגל שליטה עליו. זה כיף גדול והכיף הזה הוא הסיבה לכל השיפורים שאנחנו עושים ברכב. "צמיגי הביניים", כפי שאתה קורא להם, הם ברמה גבוהה מאד והיכולת שלהם קרוב לוודאי גבוהה משלך כנהג.

פורסם

קרוק צודק, ונראה לי שמישהו פה קצת מגזים, לגמור צמיג ביניים+ כמו F1 אסימטריק 2 או קונטי ב3 טיולים? הטיולים היו למנחת בערד? ואתה היית על הצד כל הדרך?

3 טיולים גם R888 יחזיקו עם הTW100 שלהם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קודם כל תודה על התגובות,

יכול להיות שלא הסברתי את כוונתי כמו שצריך - הכוונה הייתה למצוא צמיג עם אחיזה של R888 אבל אורך חיים של PSS,

הבנתי מכם שאין חיה כזאת, קיבלתי.

בנוגע להערה שנתתי קודם בנוגע לחיסול צמיגים תוך כמה טיולים הכוונה הייתה לצמיג קיצון (R888 וכו) ולטיולים ארוכים-בינוניים (300-400 ק"מ מתוכם לפחות חצי אגרסיבי), לא התכוונתי שאני גומר קונטי ספורט ב-3 טיולים.

הצמיג הבא שלי יהיה מקביל ל-PSS (אין במידה שלי עד כמה שידוע לי), למישהו יש הצעות\חוו"ד על צמיג מקביל?

פורסם

משהו מקביל ל-PSS?

גודייר F1 הוא הראשון שעולה בראש.

אחד הדאנלופים. ספורט מקס ++ או משהו כזה.

בטח יש דברים גם לקונטי ופירלי.

פורסם

ה-PSS דווקא קיים במידה, לפחות בשוק האמריקאי.

למרות שהוא אינו מופיע ברשימה אצלהם, נסה לבדוק מול http://www.hazamig.co.il אם יוכלו לייבא אותו עבורך.

הדנלופ לעיל המדובר הינו Sport Maxx RT.

לקונטי יש את הספורט-קונטקטים למיניהם.

לפירלי את הפי-זירו למיניהם.

להנקוק יש את ה-K120 או בשמו האחר Ventus V12 Evo2 (גם ה-K107 אמור להיות סבבה).

ליוקוהמה יש את ה-V105/V103.

ויש ודאי עוד כמה.

פורסם

תום, תודה על הקישור ליבואן הזה. בדיוק אני מחפש מי יביא לי צמיגים מארה"ב.

יש ניסיון טוב איתו? (עמידה בלו"ז, עלויות סבירות)

פורסם

אין לי נסיון אישי מולם.

זכורות לי מספר ביקורות לטובה לגביהם (אם כי גם איזו פאלטה או שתיים).

עד כמה שידוע לי, רק מה שמופיע אצלהם ברשימות ניתן לייבא (ולכן הצעתי לבדוק ישירות מולם לגבי חריגה מהנושא). המחירים רשומים שם.

פורסם

ועוד פעם,

K107 מדורג מעל ה-K110, והוא טוב יותר למרות שהוא דגם ותיק יותר.

K117 מדורג מעל ה-K120.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

האמירה שלך אולי נכונה (בין אם מנסיון שלך או בגלל הקטגוריות השונות שהם אכן נמצאים בהן), אבל ה-K117 הוא דור ההמשך של ה-K107 וה-K120 הוא דור ההמשך של ה-K110.

האם דורות ההמשך טובים יותר מנסיונך/ידיעתך?

פורסם

אני לא מעוניין בצמיגי ביניים כמו ה-EAGLE F1, הקונטי , TOYO וכו.

רן :wink:

ביניים??זאת הוצאת דיבה :lol:

ה225/45R17 ASYMMETRIC 2 הוא הצמיג הכי טוב שיש היום בשוק !

יש המון שיעידו כולל כאן בפורום.

שולח לך בפרטי מחיר היכרות לצמיג ,מקווה שזה יגרום לך להתנסות בו

ירון

• תוכן חדש...