Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגואר XE S

misgavv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ראיתי בחו"ל מבחנים של היגואר XE S מול ה-BMW 335 עם חבילת M והיגואר ניצחה את ה-BMW ומבחינה ספורטיבית נאמר שהיא יותר מהנה לנהיגה.

עכשיו לשאלה שלי :

האם אתם חושבים שהיגואר תהיה יותר ספורטיבית/מהנה לנהיגה בהשוואה ל-BMW M235I?

(בהנחה שיש פה אנשים שנהגו גם על ה 335 עם חבילת M וגם על ה 235 ויכולים לעשות ניחוש מושכל...)

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הכול בחיים נקבע לפי קטגוריה לפעמים אנחנו גם צריכים להתפשר ולבחור ממה שקיים ולא מהמבחר שקיים בעולם הדמיוני שלנו...

והרכב שהייתי רוצה הוא רכב מאובזר ומרווח ויוקרתי כמו ה-335 אבל שנוסע כמו ה 235 (יש משהוא אפילו יותר טוב קוראים לו M3 אבל זה לא בתקציב) לכן אם היגואר היא מה שתיארתי למעלה אז מאוד רלוונטי לעשות את ההשוואה ל 235, בייחוד מאחר שעל ה 235 כן נהגתי אהבתי מאוד את ההתנהגות שלה אבל מאוד התאכזבתי ממרווח הפנים ומתחושת היוקרה שלא קיימת לדעתי ברכב...

פורסם

כמה עיניינים חשובים:

הXE תמכר בגירסת כניסה ב340 ל2 ליטר טורבו. ככה שהS נראה לי תתומכר באזור ה500+.

הXE סובלת ממושב אחורי צפוף מאוד עם מרווח רגליים שכמעט לא קיים.

דבר אחרון הרכב סובל מאיכות חומרים מעליבה.

ישבתי ברכב בתערוכת גנבה ומאוד התאכזבתי ממנו מכל הבחינות.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

החל מ-340k?

המחיר קרוב מדי ל-xf.

כנראה לא ממש בא למאיר למכור יגואר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הXE תמכר בגירסת כניסה ב340 ל2 ליטר טורבו. ככה שהS נראה לי תתומכר באזור ה500+.

הXE סובלת ממושב אחורי צפוף מאוד עם מרווח רגליים שכמעט לא קיים.

דבר אחרון הרכב סובל מאיכות חומרים מעליבה.

ישבתי ברכב בתערוכת גנבה ומאוד התאכזבתי ממנו מכל הבחינות.

מסכים לגמרי לגבי המרווח, זו גם היתה ההתרשמות שלי בג׳נבה.

גם העיצוב משעמם משהו, אבל המגזינים הבריטיים מכתירים אותה כמלכת הקטגוריה כרגע.

מחיר כניסה של 340 ש״ח זה פשוט טירוף בהתחשב במחיר של 320i.

פורסם

מחיר הכניסה יהיה 289k דיברתי עם היבואן אתמול ודרך אגב רמת האיבזור תהיה גבוהה בהרבה בהשוואה לסדרה 3 ואין מה לדבר בכלל בהשוואה ל 235

פורסם
מחיר הכניסה יהיה 289k דיברתי עם היבואן אתמול ודרך אגב רמת האיבזור תהיה גבוהה בהרבה בהשוואה לסדרה 3 ואין מה לדבר בכלל בהשוואה ל 235

אני שמח מאוד שמשהו קיבל שם שכל. ולא לשכוח שביגואר יש הנחות יפות מאוד.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

290K זה מחיר קצת יותר שפוי, אבל גבוה ביחס לסגמנט.

אם נסתכל על מחירי המתחרות (לא מרצדס/אאודי/BMW) נראה שהיגואר יקרה מכולם.

ATS מתחילה ב-260.

Q50 - מתחילה ב-240K.

S60 T5 מתחילה ב-200K.

IS200t בהנחה שתיובא תתחיל ב-230K (בהנחה שההפרש יהיה כמו ב-NX).

וכל המתחרות הנ"ל מצויידות במנוע 2 ליטר טורבו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לדעתי ההשוואה הנכונה היא לאודי במוו ומרצדס ולא לכל השאר ודרך אגב הבמוו סדרה 3 עם 245 כ"ס וחבילת M (שזו המתחרה של ה xe s ) עולה 328k

פורסם

ההשוואה הנכונה היא לבמוו 335 (הפסיקו ליצר, מתיחת הפנים היא ה340 ותגיע לארץ מתישהו בחורף) שמספקת 320 כ"ס (היגואר עם 340). עם היורו היום ה340 תעלה הרבה פחות מה xe-s בעיקר בי הxe-s מתומחרת ב10% יותר מה340 בגרמניה ואנגליה.

אני מנחש שמאיר יתמחרו את הxe-s קצת מעל הבמוו 435 גראנד קופה (כי הם לא יכולים להתחרות במחיר עם ה340) ויגידו שהיא מאובזרת יותר טוב. אגב האודי s4 עם בערך 330 כ"ס הייתה באזור ה480k בארץ.

פורסם

איזו הפתעה שכתבי רכב בריטים מעדיפים את היגואר על פני ה-BMW.

ללא מורא, ללא משוא פנים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...