Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ספורטאג 1.6 נהג אוטומטי cruise control

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוקר טוב.

בקיה ספורטאג המחשב נמצא ליד לוח השעונים.

ויתרתי אך ורק על פתיחת תריס המזגן כי הפקדים החדשים מכילים גם את השליטה ברדיו\מערכת.

NIV אם יודעים בוודאות נא להגיב. במידה ולא, לא חייבים להגיב.את זה אני מבקש על מנת לא להטעות.ולשמור על הפורום מקצועי.

תודה

[ATTACH=CONFIG]430929[/ATTACH]

צביקה ידידי כמו שרשמת שאם לא יודעים אז עדיף שלא להגיב אז כדאי שקודם כל תלמד מה הכפתור עושה במקום לרשום את רצף השטיות שרשמת החל מהכפתור שחלמת שקשור למזגן שהוא בעצם מחליף בין המקורות שמע (CD,FM,AM) והחל מקרוז קונטרול שקראת לו "נהג אוטומטי" אני אשמח שתסביר לנו איך נוהגים בקרוז קונטרול כלומר לוחצים על הכפתור והרכב נוסע לבד ואפשר ללכן לישון :lol:. בקיצור פעם הבא תלמד על מה אתה מדבר בלי לזלזל באחרים.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

יש לי ידיים טובות.וראש פתוח. ערכת כלי עבודה וסובלנות.

תודה

סבלנות זה מה שעזר לך פה ידידי, לא סובלנות.

סובלנות זה טוב לפורום... ;)

פורסם

אהלן,

יש באיביי שני קיטים לפיקנטו החדשה,

אחד עם קפיץ שעון (clock spring) ואחד בלי.

בלי קפיץ המחיר כ 280 שח ועם כפול מזה.

איזה קיט אני צריך? ומה תפקידו של הקפיץ הזה?

כמו כן, הייתי רוצה לשאול אילו השלכות יכולות להיות להתקנה עצמית של רכיב שכזה, מקורי, על אחריות הרכב?

פורסם (נערך)

אני לא מומחה ולקחתי על עצמי את ההתקנה והסיכונים.

במידה ותהיה תקלה משמעותית במחשב הרכב בגלל ההתקנה אני תמיד יכל להחזיר למקור.טפו טפו לא רואה או צופה בעיות כרגע.

הרכיב הינו רכיב מקורי של קיה. לא מיוצר בעבור או כל דבר אחר אלה ממש מקט של קיה.

אם אתה מעונין בשקט נפשי ,לך למוסך היבואן עם החלק שקניתה בEBAY תבקש מהם להתקין על מנת לשמר את האחריות.

וכמובן הכי טוב זה : להכנס למוסך לבקש את הקיט, לשלם כמה שמבקשים ולצאת עם בקרת שיוט עובדת.

אני הזמנתי ללא קפיץ

הנה סרטון שעזר לי להחליט לעשות את העבודה.

עריכה אחרונה על ידי gzvika
  • תוכן חדש...