Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול בצפון איטליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני ואישתי מתכננים טיול ל8-10 ימים לצפון איטליה בתחילת ספטמבר. בגדול המסלול הוא כזה:

nitaly.JPG

מבחינת חלוקת ימים:

יומיים בורונה וסרמיונה, יום בונציה, ביקור באחד ממוזיאוני הרכב במודנה (פרארי או למבורגיני?), יומיים בפירנצה, יומיים בפיזה ואיזור "חמש הארצות" ויומיים במילאנו.

איפה מומלץ להשקיע יותר זמן ועל מה לדלג? מה אסור לפספס באזור?

כל המלצה תתקבל בברכה לגבי לינה, אוכל, אטרקציות ועוד.

פורסם

ורונה לא יותר מחצי יום. רוב האטרקציות באותו איזור בהליכה רגלית.

ונציה לפחות יומיים ולישון שם לילה.

מוזיאוני רכב לא להקדיש יותר מיום אחד.

גרדה לפחות יום וחצי כולל לינה באיזור. לא סירמיונה כי מאד יקר שם אלא לימונה או טורבולה שבאופן יחסי זול והם 10 דקות נסיעה מריבה דל גרדה שגם באופן יחסי יקר שם.

נחיתה והמראה מהיכן?

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

תודה. דווקא על ונציה שמעתי שלא שווה להיות שם יותר מיום אחד. כנראה נישן שם גם.

עוד אין לנו טיסה אבל התכנון הוא למילאנו.

פורסם

תנסה למצוא לך טיסות דרך האתר "אל ישראל".

תנחת במילאנו, ותמריא מונציה.

אם אתה לוקח רכב שכור, סגור אותו מהארץ, משמעותית יותר זול.

אוהבים אדריכלות? ממליץ בין ורונה ולוציה לעשות חצי יום בויצ'נזה ופדובה.

אחרי האגמים, הייתי נוסע ולרונה ומשם לונציה. ורונה וונציה אין צורך ברכב.

פורסם

ממליץ לך להגיע לכאן:

http://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g1201971-d2161452-Reviews-Parco_Termale_del_Garda-Cola_Lazise_Province_of_Verona_Veneto.html

הגעתי עם אשתי ביום של גשם קל, זה גם היה בספטמבר. בקושי היו אנשים. הפארק ענקי ויש בו מעיינות חמים נהדרים בבריכות טבעיות וגם בבריכות מלאכותיות.

מקום מדהים וגם רומנטי.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

אם אתה מחפש מלון באזור סירמיונה אני ממליץ על מלון מיסטרל.

מלון מצויין עם שירות טוב, ארוחה בוקר מעולה ומיקום מצויין.

http://www.booking.com/hotel/it/mistral.html?tab=1&origin=hp&error_url=%2Fhotel%2Fit%2Fmistral.he.html%3Faid%3D376388%3Blabel%3Dbooking-name-he-qdipZM1Jjhyijzghn_Y4GwS57584940617%253Apl%253Ata%253Ap1%253Ap2687%252C000%253Aac%253Aap1t1%253Aneg%3Bsid%3D72438389a071216d59914173ed77b629%3Bdcid%3D4%3B&do_availability_check=on&aid=376388&dcid=4&label=booking-name-he-qdipZM1Jjhyijzghn_Y4GwS57584940617%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2687%2C000%3Aac%3Aap1t1%3Aneg&sid=72438389a071216d59914173ed77b629&drexp=1&checkin_monthday=6&checkin_year_month=2015-9&checkout_monthday=7&checkout_year_month=2015-9#availability_target

בנוסף אני יכול להמליץ לכם להקיף את אגם גארדה ולא רק לעבור בדרומו.

הייתי במוזיאון פרארי. נחמד מאוד לחובבי רכב (פחות לאישה). יקח לכם למצות אותו לא יותר מחצי יום.

גם את ורונה אין טעם להקדיש לה יותר מחצי יום (אין שם יותר מדי מה לראות מלבד הארנה והבית של יוליה).

לא לפספס את חמש אדמות. הכביש שמוביל לשם הוא גן עדן לחובבי רכב (גם אם באים עם רכב שכור סטנדרטי) והמראות מהכפרים הם פשוט תענוג.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

תודה על העצות.

יש לי אישור למוזיאון רכב אחד. באיזה מוזיאון לבקר? אולי אחד ממפעלי הייצור יותר מעניין?

פורסם

שלח מייל ללמבורגיני ולפגאני, בשניהם המפעלים מאד מעניינים. תראה אם הם יכולים לקבל אותך בתאריכים האלה.

אם מתאפשרת לך כניסה לשניהם - לטעמי מפעל למבורגיני מרשים יותר מפגאני, אבל יכול להיות שהם כבר סיימו לבנות את המפעל החדש ואז יכול להיות ששונים הם פני הדברים.

אם לא מתאפשר ביקור באף אחד מהמפעלים, ממליץ לגשת למוזיאון פרארי. הוא הכי עמוס והכי מעניין. בנוסף, מחוץ למפעל יש איספור עסקים שנותנים לשכור פרארי לזמן קצר. (אני שכרתי F430 ל-20 דק' במאה יורו. חוויה מדהימה)

פורסם

כשאני רואה את המפה ברור לי שהתפזרת לגמרי. תכנן את הטיול בתא שח הרבה יותר קטן, בלי מילאנו והחוף הליגורי, אלא אם אתה טס למילאנו.

מה תחומי העניין שלכם?

וורונה - אכן לא יותר מחצי יום, כולל כוס קפה.

סירמיונה - סיבוב של שעתיים יהיה די והותר, אבל נהווה נקודת התחלה לטיול סביב אגם גארדה.

בחוף המזרחי של אגם גארדה לא לוותר על הרכבל של Malcesine. לשים לב לשני דברים: 1. קל לפספס אותו, או כך היה בעבר, כאשר טיילתי באזור. 2. גוזל לפחות 2-3 שעות בגלל התורים בשני רכבלים, הן לעליה והן לירידה.

קצת דרומה לוורונה - העיר מנטובה (Mantua) אם ארמון הדוג'ה השני בגודלו באיטליה, והמשמש כמוזיאון גדול מאד. הציל אותי כ-plan B ויום של גשם סוחץ באוגוסט.

לחובבי הפראקים - Valeggio sul Mincio.

לחובבי השוק - מצאנו שוק נפלא, דומני ב-Villafranca di Verona. משקפי השמש שקניתי שם ב-35 אירו שימשו אותי איזה 8 שנים. לפי זה אתה יכל להבין שהטיול היה לפני הרבה מאד שנים, אבל שווה לבדוק בשביל להרגיע את ייצר הקניות של האשה.

אזהרה - שדה התעופה בורונה הוא מהמגעילים שבהם עברתי, מתחרה היטב בפיומיצ'ינו. שמעתי רעות גם על מלפנסה... בקיצור, בכל מה שקשור לתעופה האיטלקים איומים. פעם שהתרחקת 2 ק"מ מהשדה הם מקסימים (אני מדבר על הצפון, עם השפעות חזקות של אוסטריה ושויצריה).

שכירת רכב - בדוק היטב מה נכלל בהזמנה מהארץ. אני שכרתי רכב בוורונה במסגרת דיל שכלל גם טיסות ומלון, כשהגעתי לתחנת ההשכרה התברר שההשתתפות העצמית עומדת על לא פחות מ-5000 אירו. שלפתי 130 אירו וצמצמתי את ההשתתפות העצמית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בהשכרת רכב אין משמעות להחזרה במקום אחר אם אתה סוגר הכל מפה. לגבי טיסות, באתר שהמלצתי עליו תוכל למצוא מחירים זולים לעתים משמעותית ממחיר רגיל.

פורסם

שביט - אתה טועה מאד. תשלם עמלה אפילו אם תחזיר בתחנה אחרת באותה עיר (קרה לי מספר פעמים שבהן שכרתי בעיר והחזרתי בנמה"ת או להפך). העמלה יכולה להיות קטנה או גדולה, בהתאם למדיניות חבר ההשכרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכולם על העצות.

הפיזור הוא מכיוון שלא רצינו טיול שיהיה בו רק טבע או להיות במקום אחד. אנחנו בדרך כלל ממצים די מהר. אבל יכול להיות שהתפזרנו יותר מדי אני אנסה למקד את הטיול באזור יותר קטן.

כעקרון ארמונות וכניסיות כבר ראיתי המון ובדרך כלל זה חוזר על עצמו אז פחות נתעקב שם. יותר מעניין אותנו כפרים קטנים עם טבע יפה לצד ערים מיוחדות. אני אעבור על כל המידע בסופ"ש ואצא עם תוכנית יותר מגובשת.

תודה.

פורסם
שביט - אתה טועה מאד. תשלם עמלה אפילו אם תחזיר בתחנה אחרת באותה עיר (קרה לי מספר פעמים שבהן שכרתי בעיר והחזרתי בנמה"ת או להפך). העמלה יכולה להיות קטנה או גדולה, בהתאם למדיניות חבר ההשכרה.

קרא שוב את ההודעה שכתבתי.

• תוכן חדש...