Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים בסילבסטר??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
silvester was a christian prist who murderd jues
סילווסטר לא היה PRIEST , אלא דווקא האפיפיור , ואם כבר ,הוא רדף JEWS , ולא מיצים או כל דבר צרפתי.
הופיע בשרשור של תומר משנה שעברה.

שוב פעם :

סילבסטר הראשון היה כומר נוצרי ומקורב לאחד הקיסרים של רומא, הוא חי בשנות ה- 330 לספירה. הוא התפרסם באגדה שמספרת שהוא כביכול ניצח מפלצת נוראית שהייתה אמורה לחזור ולהחריב את העולם בסוף האלף הראשון. ומכיון שניצח אותה רווח לכולם ואין יותר סכנה. עובדה היסטורית היא שהוא זה שניצר איזה קיסר, שהיה מאד חולה ורק סילבסטר הצליח לרפאו ובזכות זה התנצר הקיסר ואז התחילה התנצרות גורפת של העם הרומאי.

כמה מאות שנים אחר כך הועלה סילבסטר הראשון לסטטוס של קדוש St. Sylvester I וכמו לכל הקדושים גם לו יש חג משלו שחל ביום פטירתו - 31 בדצמבר.

בימי הביניים חי כומר שקראו לו גילברט שנודע בגאונותו המדעית, הוא עלה במהירות בסולם הכמורה ובמהרה הפך להיות הארכיבישוף של צרפת וקרא לעצמו סילבסר השני. שנות כהונתו כארכיבישוף נפלו בדיוק בתקופת המעבר לאלף השני לספירה.

והוא זה "שהעביר" את העולם הנוצרי לאלף השני בלי אפוקליפסה.

לקראת סוף שנת 999 יצאה פקודה להרוג את כל מי שנחשד בכפירה ובקשירת קשר עם שטנה, וכמובן שקודם כל נפגעו היהודים.

לסילבסטר השני אין שום קשר לסילבסטר הראשון ולחג הקרוי על שמו של הקדוש.

במעט מדינות נוצריות חוגגים את הסילבסטר , החגיגה היא לזכר אותו סיפור אגדה ונוהגים להתלבש בתחפושות של מפלצות.

גם אנחנו חייים על פי הלוח הגרגוריאני של העולם הנוצרי ואין שום בעיה שנחגוג את תחילת השנה, אבל למה קראנו (ומי קרא לזה?) לחג הזה "סילבסטר"?

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני עם דניאל...

כלומר, לא ממש עם דניאל כי אני לא בקטע... ;-)

אבל בגדול, עדיף להשאר בבית או למצוא איזה מקום קטן רומנטי ושקט שלא מתפלצן יתר על המידה :-)

עם דניאל :-D
פורסם
חברה תעשו רשימה של מי איתי בסילבסטר. פשוט אני צריך להודיע לחברה שלי.

תודה,

דניאל.

יהיו מצות? (כי חבל, הם הכי טעימות בפסח)

פורסם

אנטון תרגע, בנתיים אתה זה שעושה טרור בכבישי ישראל ומרסק מכוניות ומתאשפז על חשבון הצבא יא פושטק!

לא ידעתי שאנטון של הצמיגים כותב בפורום ....

יאללה תארגן איזה מחיר !!

:wink:

נ.ב. אין לי כח/זמן/כסף לצאת שוב למסיבה של 200 ש"ח כניסה, לעמוד שעתיים בפקק הלוך, להגיע לפתח המסיבה לחכות שם שעתיים , לא להכנס כי מפוצץ בפנים ואז לעמוד עוד 3 שעות חזור כי איזו נהגת בדייהטסו שרייד החליטה לעשות פרסה באמצע השביל הצר שמוביל לדיסקוטק ואף אחד לא מוכן לוותר לה כך שהיא נתקעה אנכית לכיוון התנועה (מבוסס על סיפור אמיתי משנה שעברה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני או חברים או לישון מוקדם, אף פעם לא התלהבתי מהסילבסטר הזה....בשבילי זה עוד יום שישי רגיל.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

וואלה...הסתדרתי בחיים.הזמינו אותנו למסיבה.

לפחות עכשיו אני לא ארגיש מבודד חברתית כשאני אלמד למבחן.....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תכלס הסילווסטר הזה- סיבה למסיבה.

התכנון הוא כמובן איזו מסיבה כאן באיזור, או שאפילו נרחיק לכת לאומן 17 אפילו.

לתפוס צמד שפתיים ב-23:59.. :ladysman:

וכמובן לחזור בסביבות חמש - שש ולדפוק צ'ופה 220 על הבוקר, כמו בכל סוף של לילה טוב.

אבל העיקר הוא באמת לנהוג בזהירות.. מסוכן בכבישים.

שנה טובה לכולם.

סעו בזהירות,הא?!

:lol:

172

פורסם

אמיר, עזוב אותך שטויות, שב בבית ב 12 תדביק לה נשיקה(או משהו אחר) וזהו.

זה לפחות מה שאני עושה........

רוצה אוכל משובח?

יש ב 55 ש"ח מבצע 2 פיצות ענקיות אם כבר שכחת אצלנו בכניסה לכפר.

תמסור ד"ש לקרין ממני.

אגב הפיצה באה עם קולה אז אין לך מה לשבור את הראש על שתייה וכאלה.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
אני או חברים או לישון מוקדם, אף פעם לא התלהבתי מהסילבסטר הזה....בשבילי זה עוד יום שישי רגיל.

יוסי.

איפה לא הייתי... כמעט בכל גוש דן.. רמת גן, חולון, אזור, ראשון לציון, פתח תקווה, יהוד, קרית אונו.

והכל בכ-4 שעות...... אכלנו שתינו בילינו ונהננו, כמו כל דבר טוב גם זה נגמר וחלף.

לשתות? (אלכוהול) אני לא צריך לשתות בשביל להנות.

שנה טובה :wave: מקווה שהלילה עבר בשלום ללא תאונות ודקירות.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יצאתי מבואס מכל הערב הזה...

הייתי עם חברים במסיבה בסביון, לא נכנסו, היינו בחוץ 3 שעות :???:

שעה מתוכן ביליתי ברחוב סמוך שבו הייתה מסיבת סילבסטר של מבוגרים(הייתי בחניה כמובן)...מה לא היה שם-2 פורשה קאיין, סדרה 6, CL LORINSER!,מלא סדרה 7 ועוד ועוד...

קינחנו בסעיד...:roll:

להתראות בשנה הבאה :neutral:

אדם.

נ.ב

שנה טובה לכולם!!! סעו בזהירות...

פורסם

was good while it lasted :)...

was in a party at "revadim" .. was very nice.

also got laid with my X-girl so it was even better, specially while its in the car

goody. nite folkz have a gr8t year

i know i started myn very good.

• תוכן חדש...