Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למלון בים המלח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חובב מלונות בכלל, מעדיף צימרים או לינת שטח אבל האישה מעדיפה מלון.

הייתי היום בספא במלון לוט בים המלח וממש אהבתי, החלטתי לקחת שם מלון שבגלל שאני לא כל כך חובב מלונות ולא הייתי בהרבה אני לא מבין בזה כל כך. לפני חודש הייתי במלון חוף גיא בצפון אחרי המלצות חמות והיה סביר+.

אני צריך לבחור מלון מהרשימה:

559803990761a.png

תודה רבה :)

פורסם

את התמורה הטובה ביותר תקבל בלאונרדו פריווילג'.

גם ללא ילדים, הקונספט של הכל כלול הוא המתאים ביותר לים המלח; אין היכן לאכול, והסנייק ברים בבריכה גובים סכומים מופרזים למדי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה אתה מחפש מהמלון שלך?

אני יכול להגיד שהייתי בכל אחד מהמלונות בים המלח והם שונים מאוד אחד מהשני, אני סתם לדוגמה הכי אוהב את "קראון פלזה", אין בו משהו מיוחד חוץ מבריכה וחוף מגניבים אבל המלון עצמו עושה לי טוב בצורה כלשהי.

לעולם לא אחזור ללאונרדו קלאב למשל בגלל הבלאגן והכאוס שמשתוללים שם.

בקיצור תנסה להסביר מה חשוב לך ובעזרת הניסיון האישי וההורים אבחר לך מלון מהרשימה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מבחינת רמת מלונות, קראון פלאזה נחשב האיכותי בין כל המלונות בים המלח (בסה"כ יש שם 15 מלונות).

אחריו ברשימה, מרידיאן (דוד). כל השאר מתחתיהם. הבנתי שהרודס עשה קפיצה גדולה למעלה ואבל לא יכול לחוות דעה.

לכל אחד יש דרישות אחרות מבית המלון אליו הוא הולך ולכן קשה להגיד מה מתאים. יש קהל מאוד גדול שלא יחליף לעולם את מלון לוט ויש כאלו שלא יתקרבו אליו. בעלי משפחות נוהרים אל מלונות פאטל בגלל ההכל כלול וחלק רגלם לא תדרך שם.

מלונות שצמודים לחוף הים (בסדר עולה מדרום לצפון):

לאונרדו קלאב (נירוונה)

הרודס

לוט

קראון פלאזה

צל הרים

הוד

שאר המלונות במרחק הליכה רגלית או באמצעות שאטל של המלון.

תהנה

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

תודה רבה לכם!

אנחנו הולכים זוג צעיר בלבד (21\26) ומחפשים להירגע ויותר לכיוון של בטן גב.

בנופש האחרון שלנו בצפון לקחנו טרקטורונים סוסים טיסה ומה רק לא, הפעם אני חושב שנוותר ונגיע רק להירגע.

חשוב שהחדרים יהיו נוחים לזוג צעיר ומעבר לזה אין הרבה דרישות.. למשל במלון לוט ראיתי 2 בריכות, אחת מהם עם מי ים המלח, שולחן סנוקר חדר כושר ועוד כמה שטויות להעביר את הזמן, אם זה יהיה זה בונוס בשבילינו אבל לא חובה.

מבחינת אוכל מאחר ואנחנו לא מתכננים לצאת מהמלון אז אולי הקטע של הכל כלול יהיה נח לנו כדי שלא נוציא על ארוחות עוד מאות שקלים. ועוד מאות שקלים על בירות שהלך לי בנופש האחרון :)

תודה שוב!

פורסם (נערך)

אם אתה רוצה את הקטע של ההכל כלול אז תלך ללאונרדו קלאב.

אבל, ויש אבל ענק, המלון מפוצץ בישראלים,משפחות,ערסים,מפעלים,ועדי עובדים וכו' כי הם פשוט חולים על הקטע הזה שיש בירה כמו מים ומשהו כמו 5 ארוחות ביום.

אני חושב שזוג שרוצה להירגע ולנוח כמו שצריך, צריך איזה ספא טוב, איזה סאונה רצינית אז אני ממליץ לך על ספא קלאב. מלון יחסית ששופץ לא מזמן, חדרים יפים ואיכותיים, אוכל טוב, יש בו הרבה שקט והוא פשוט מרגיע בקטע אחר. מה שכן הוא לא נמצא על קו המים אבל יש שאטלים כל כמה דקות והוא כנראה יהיה יקר יותר משאר המלונות.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
את התמורה הטובה ביותר תקבל בלאונרדו פריווילג'.

גם ללא ילדים, הקונספט של הכל כלול הוא המתאים ביותר לים המלח; אין היכן לאכול, והסנייק ברים בבריכה גובים סכומים מופרזים למדי.

סנאק בארים (snack bars). אבל אולי יש שם נחשים (snakes).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היינו אני והחברה ברויאל רימונים ים המלח לפני פחות מחודש (מניח שזה אותו אחד שמצוין לך ברשימה בתור "רויאל ים המלח")

שני הסנט שלי:

מלון מצוין,שירות מעולה,ממש נהניתי (פעם ראשונה בכלל בים המלח)

קרוב מאוד לחוף ויש לך שאטלים מטעם המלון כל רבע שעה בערך מהלובי

קצת יקר האמת (עלה לנו סביב 2000ש"ח לחמשוש,א.בוקר+ערב,וא.בוקר\צהריים בשבת)

אפשרות לעזיבה מאוחרת בשבת ללא תשלום (עד 17:00,במקום רוב המלונות שנותנים לך גג עד 11-12 בבוקר)

מתחם חניה רחב וחינם כמובן (אם תחנה על הכביש מבחוץ למיטב ידיעתי זה בתשלום,מחלקים דוח"ות גם בשבת..)

כולל WIFI כמובן (מבקשים סיסמה פר חדר בדלפק)

בקיצור - אחלה מלון לבטן-גב כמו שרצינו כי באמת שאין מה לעשות בים המלח חוץ מזה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ואני חשבתי שרק אצלי יצא דפוק עם כל האייקונים.

לא להתקרב לפריוויליג'. זה הכי הכי הכל כלול משפחות וכד`

עכשיו כשאני חושב על זה, למה זוג צעיר כמוכם רוצה להגיע לים המלח ועוד בחופש הגדול ? שיא המחירים ושיא המשפחות. אם אתה חושב "להירגע" בבריכה אז תשכח מזה.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

ישרוטל ים המלח. לא על החוף אבל יש שאטלים. מלון סבבה לגמרי, גם למשפחות וגם לזוגות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

המחיר פחות קריטי לי כי כל המלונות שברשימה יעלו לי 400 ש״ח ל2 לילות לזוג.. רק מתקשה לבחור איזה.

אם מלון הכל כלול יקר בתקופה הזאת אז ישראלים ינסו לחסוך וילכו למלון זול יותר, לא?

• תוכן חדש...