Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי שווה להתעניין בכמה הם מוכרים את הצמיגים שהתקינו לכם. אחרי שתקבל הצעה (תתעד את ההצעה) זולה יותר, תוכל להתעמת איתם עם הצגת החשבונית על הסכום ששולם על מה שלא סופק.

אני כמובן מניח שזו אכן הייתה נוכלות ושגם אצלם יש הבדלים מורגשים במחיר כפי שהיה באתר שהביאו.

שיהיה בהצלחה בהשגת מבוקשך. מקרה מרתיח!

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1+ לגבי בירור המחיר לסט שקיבלתם כדי שתהיה לך פלטפורמה אמיתית לטענות ולא ינפנפו אותך בתירוץ שאלה היו טריים יותר אז פירגנו לכם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

frankly, לא מעניין אותי כמה הם מוכרים את הצמיג - לי הובטח X, או שאני אקבל X, או שאני אסכים לקבל Y. לדחוף ללקוח מוצר שהוא לא ביקש זה לא מקובל, לא מקצועי, וגובל בנוכלות (כתלות בעד כמה המוצר הזה באמת מקביל למוצר שהובטח).

אני לא מעוניין בצמיג שאני לא מסוגל למצוא עליו פריט מידע נורמלי בעברית, ככה אני. אם זה לגיטימי או לא בעיני המקום לא ממש מעניין אותי. אם אני רוצה צמיג עלום שם בלי ביקורות אני ארכוש צמיג סיני בחצי מחיר, אני רוכש צמיג ממותג בגלל שאני מסתמך על ביקורות מבחינת התפקוד שלו 'על רטוב'.

חבר קרוב מהפורום הסכים להתלוות אל אשתי כשהיא תחזור לחנות, בשביל לוודא שלא יהיו עוד 'אי הבנות' (המקום נמצא רחוק מהעבודה שלי וידרוש ממני לעשות סלטות באוויר בשביל להגיע לשם בעצמי).

אעדכן בראשון מה היה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תשמע, אם הם יסכימו לקבל ממך את הסט בחזרה ולתת לך צמיג אחר - זה פנצריה בעלת שירות מטורף לא מהעולם הזה.

ניסיתי לבדוק לגבי ה800.

לא מצאתי מחיר שלהם לעומת הבלו-ריספונס.

פורסם (נערך)

אתה צוחק..?

אתה בעצם טוען, שאם הם יסכימו לתקן עוול שהם עשו, שיש לי תיעוד שלו (מצ"ב), אז יש להם תודעת שירות 'מטורפת שלא מהעולם הזה'? או שאולי לא הבנתי כוונתך(?)

ולמי שחושב שאני מציג כאן תמונה חד צדדית, או מעוות את המציאות, הנה השיחה עם אשתי שאני לא רואה ממנה איפה היא משתמעת לשני פנים:

c1.JPGc2.JPGc3.JPG

ה"טעות שלי" היא שלא ביקשתי ממנה לוודא שדגם הצמיג זהה למה שסוכם, אבל נו באמת גם לציניות שלי יש גבולות.

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כמו שרשמתי לך בפרטי, אני משתדל להמנע מ'שיימינג', ולכן אני אמתין לראשון בבוקר לראות איך הם יגיבו לעניין. כל דבר שהוא לא 'מצטערים, טעות שלנו, הנה הצמיג שהזמנת / אחר ברמה זהה' - או הסבר כלשהו שיניח את דעתי (למרות שכפי שאפשר לראות מההתכתבות עם אשתי, אין כאן יותר מדי מקום לספק), ואפרסם את שמם כאן ובשרשור ייעודי.

פורסם

לפי התמונה שלחו לך פירוט של צמיג לא במידה שלך, הנתונים שכתובים על הצמיג תקפים אך ורק למידה הספציפית שלו. בכל אופן בעבר הלא כל-כך רחוק שהייתי חדש בעולם הרכב דחפו לי ארבעה צמיגי דנלופ SP490 וכעבור שנה בלבד נאלצתי להחליף את כל הרביעייה עקב שחיקה לא אופיינית לגיל -סדקים בדופן- ואחיזה חריגה לרעה (אם היה יורד גשם הרכב היה מפרפר ברמזורים ואני מדבר על רכב עגלה אוטומט), מיותר לציין שחזרתי לפנצ'ריה לקבל זיכוי חלקי, אחריות, או משהו והתשובה היחידה שקיבלתי הייתה "זה גומי שמופעל עליו עומס הוא צריך להיסדק זה תקין..." ומאז קבעתי לעצמי חוק שאני בחיים אבל בחיים לא מתקרב לתוצרת של דנלופ או לפנצ'ריות של היבואן שלה. מה שכן יש לי ניסיון מאוד חיובי עם התוצרת והשירות של GOODYEAR.

פורסם

אוריאו - כן, הבנת אותי מעולה.

ברגע שהצמיגים נגעו בכביש הם כבר לא ימכרו אותם כחדשים - מה שאומר נזק בכיס מיידית לפנצ'ריה.

אני לא מכיר אף פנצ'ריה שתסכים לעשות בשבילך את ההחלפה הזאת, אבל נראה ביום ראשון.

אם באמת זה ייקרה, אני מאוד אופתע.

פורסם (נערך)

או שאתה מכיר הרבה פנצ'ריות שמוכרות דגמים שונים ממה שהן הבטיחו ללקוח, או שאתה מכליל את המקרה הספציפי הזה יחד עם מקרים אחרים של 'בא לי להחליף כי הם מרעישים לי באוזן' או איזו סיבה גנרית אחרת. מעניין אותי לשמוע נקמיצ'י - לא בציניות - מה אתה חושב שצריך לקרות עכשיו?

בכל מקרה, ברור לי שזה נזק מיידי לכיס שלהם - מה לעשות, נראה שהם טעו (אם יש לך סייגים בנוגע לזה, אנא שתף) ולטעויות יש מחיר. מנקודת מבט כלכלית הם יצטרכו לשאול את עצמם מה יותר נזק: להחליף זוג צמיגים, או BAD PR בדמות שרשורים בשלל פורומים ומדיות חברתיות נוספות. אני מסכים איתך שיכול להיות שהם יחשבו על הטווח הקצר ויבחרו בדרך הראשונה, ואז אני אגיב באופן המתבקש ובנוסף אפנה למועצה להגנת הצרכן ולאיגוד המוסכים עם המידע שיש לי - זה עניין עקרוני מבחינתי, לא עניין של גומי. אני נוטה להאמין שאם זה יקרה אני אקבל את הצמיגים או את הכסף חזרה, והם יחטפו על זה הפסד כספי עקיף, כנראה בתור שיעור ל'כשאתה מערבב לקוחות שלך תוודא שאין להם תיעוד ו/או גישה לאינטרנט'.

בנוגע למידה, שמתי לב שהמידה שונה בתמונה וזו אחת הסיבות שאני ממתין בסבלנות ליום ראשון, עם זאת זה כמובן לא תירוץ - הם ראו את רשיון הרכב לפני שהציעו את הצמיגים לאשתי, ובמידה והם קלטו שהצמיגים לא מתאימים לרשיון לכל הפחות הם היו צריכים ליידע אותה שהם מחליפים לדגם אחר (בנקודה הזו, הייתי מבטל את העסקה, או מבקש דגם אחר).

הם לא עשו זאת, הם בחרו להתקין על דעת עצמם צמיג שלא ביקשנו, ונראה גם שמדובר בצמיג נחות. הם לא עדכנו אותנו בכך, וגם המחיר נשאר זהה. במקרה קלטתי את זה, כנראה שהרבה אנשים אחרים היו מפספסים את הטעות ('שיטת מצליח').

אני סבור שהמקרה הזה הוא די open-shut case, בהינתן התיעוד שיש לנו ביד. אני בספק גדול, ענק, שמי מכם שהיה שולח את אשתו למוסך/פנצ'רייה ומגלה שעשו לה תרגיל כזה - היה מקבל זאת בהבנה וללא תרעומת.

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם (נערך)

לדעתי אתה צריך להגיע קודם כל מצויד במידע לגבי הצמיג שלך לעומת הצמיג שהובטח לך.

אני חושב שהמקסימום שתוכל לקבל מהם הוא החזר כספי של x ש״ח במידה ובאמת יש הבדל בתמחור בין הצמיגים.

לא רואה מצב שתקבל יותר מזה, אם כן - כאמור - מאוד אופתע.

בקשר לזה שאתה חושב שהחיבור אינטרנט שלך ירסק להם את העסק - לא יודע...

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם (נערך)

ירסק להם את העסק? אל תכניס לי מילים לפה.

ישנה הסתברות גבוהה שהחיבור אינטרנט שלי בהחלט יפגע להם בעסק, הם ממוקמים בנשר וקהל לקוחות לא מבוטל שלהם יהיה סטונדטים ובוגרים מהטכניון (בפעם האחרונה שהייתי במוסך בנשר, בעל העסק ביקש ממני להעלות ביקורת לפייסבוק בשביל שחבר'ה צעירים יחשפו למקום), במישור הזה לבד הם יפגעו אם אפרסם פוסט בפייסבוק היות וכל הפיד שלי מורכב מהאנשים האלו. אני מניח שמספיק ש3-4 אנשים שלא יגיעו אליהם בשביל שמבחינה כלכלית נטו הם יהיו בצד המפסיק של המאזניים.

תוסיף לזה את הפורום הנוכחי, ועוד כמה פורומים של רכב, ואת העובדה שמלבד יוצאי טכניון הפיד שלי ושל אשתי מורכב מחיפאים - תקבל תמונה די ברורה. אתה יכול להיות סקפטי עד מחר, המדיה החברתית ככלי ממריץ לבעלי עסק כבר השיג הרבה מאוד הצלחות. כל זה בלי לדבר בכלל על הגנת הצרכן / איגוד המוסכים.

אם אתה באמת ובתמים סבור שלנו הלקוחות אין משקל נגד כנגד תופעות שכאלו, אז אתה כנראה שבוי בקונספציה של לפני עשור או שניים.

עכשיו נותר לי לקוות שבעלי המקום מעודכנים יותר, יחסוך לי את ההתעסקות המיותרת הזו ויחסוך להם כמה שקלים.

אגב, ורק אם בא לך להוסיף עניין, אני מוכן לעשות איתך side bet בנוגע להאם בסוף הסיפור הזה אקבל את כספי חזרה / צמיגים אחרים ברמה שהובטחה.

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

אין לי שום רצון לבצע איתך שום התערבות, אפילו אני מאחל לך בהצלחה בעניין.

למרות זאת, מאוד אופתע אם אחד המתרחישים שרשמת יתרחשו (החלפת צמיגים/החזר כספי מלא).

בדקת אגב לעומק לגבי טיבם של הצמיגים שקיבלת?

בנוגע לדעה שלי לגבי היכולת שלך להתסיס את הטכניון ושל אשתך בפיד שלה להוריד להם את מאגר הלקוחות - לא יודע, אולי. בוא נגיד שהמון מקרים שקיבלו חשיפה גרועה ורבה יותר מאשר שיימינג של אוריאו ואשתו בקראזפורום המשיכו לשרוד יפה מאוד.

אבל זה לא העניין פה, כאמור - תעדכן.

• תוכן חדש...