Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש,172 כ"ס על כזה רכב נשמע הרבה FUN.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

~

ברכותיי על שינוי הפאזה. מה עם הסובארו, נמכרה כבר?

זכור לי שלחבר הפורום Wiking היו כמה חלפים שימושיים למכירה, אמנם שלו הייתה דור שני אך אולי הם יתאימו גם לך.

אם תצטרך לרכוש חלקים לטיפולים, שדרוגים וכו' - החל מאוקטובר אני אמור להיות חזרה באנגליה ואשמח לעזור עם כתובת מקומית ושילוח לארץ. יש לי גם דילר של רנו לא רחוק מהבית אם תזדקק לחלקים מקוריים או נדירים.

אם עדיין לא הכרת את דודי וניצן ממוסך שאפט - עכשיו זה הזמן, מוסך הבית של רבים מחברי הפורום הפרנקופילים.

תהנה ותלמד אבל סע בזהירות, יותר מדי יחידות מהדגם הזה גמרו על עצים ובתוך תעלות.

פורסם

תתחדש!

סע בדרכים טובות.

אם יש לך מאיפה להביא קאפות אז תביא גם אחת בשבילי, אני לא מוצא :cry:

ואם יש לך עוד שאלות על הרכב אז תשאל,

אני עם אחת זהה (למעט המכסה מאלומיניום והשיפט לייט...) כבר כמעט עשור, אני יודע דבר או שניים על הרכב :lol:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אור, אח לסובארו וחבר לשעת ווצאפ.

כיף לשמוע שאחרי הרבה חיפושים מצאת את המיוחלת שלך, אין לי חלפים לתת לך לצפתייה כמו לסובארו, אבל תגיד לה שלמרות ה190,000 האלו שמופיעים על השעון לא כדאי לה לעשות בעיות אחרת תעבור אצלי בסדנה ;) .

שוב תתחדש, רכב ששמעתי עליו המון סיפורים טובים ומקווה שבמפגשים איתך גם אזכה לראות את הדברים האלו.

מתי חוגגים קנייה :D

הוא יהיה אח אם בטיול הבא הוא יתקלקל בדיוק ליד הסאאב שלך:lol:

סתם אור, תתחדש! תהנה מהרכב, תדע המון סיבובים כיפים ותשמור על הרכב ועל עצמך!

פורסם

תתחדש! בחירה מצויינת.

בטיול הבא יהיו צרפתייה, איטלקיה, שוודית ורכב עם DSG, אנחנו מתגרים במזל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

להמלצה מאיזה נגרים שקוראים לעצמם מבינים בצרפתיות ושצריך להתרחק מהם תפנה בפרטי, היה לי את הדור השני והיא האכילה אותי מרורים אם כי הרכב הזה הוא פשוט אגדה חיה ונושמת.

וכל נסיעה ולו הקצרה ביותר יכולה בקלות להפוך למהנה במיוחד

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אור, תיבת המסרים שלך מלאה, אז אני עונה פה.

1. לגבי מחוג החום - תקין לחלוטין שהוא קצת מתחת לחצי בנסיעה בינעירונית, ובדיוק בחצי בעמידה במקום או פקקים/עירוני.

2. לגבי הזמנת חלפים - באיביי יש לא מעט דברים. לפי מק"ט הכי טוב.

שים לב להבדלים בין מכוניות עם הגה ימני לשמאלי, הרבה מהחלפים מבריטניה ויש הבדלים (רק במיעוט החלפים כמובן).

שים לב גם שהתחלפו מק"טים לחלק מהדברים. צריך עבודת מחקר קטנה כדי להגיע למק"ט העדכני. גוגל.

3. יש קובץ עם תרשימים של הרכב וכל המק"טים (הלא מעודכנים לפעמים...), שלח לי את כתובת המייל שלך בהודעה פרטית ואשלח לך.

4. http://renault.epc-data.com/clio2/8502/

5. http://www.allcarpartsfast.co.uk/ (במיוחד אם יש לך חברים בחו"ל שיזמינו. הם שולחים רק לכתובת של כרטיס האשראי)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תכף כספר וליאור יגיבו וחצי ממועדון רנו ז"ל נמצא פה. :wink:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...