Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב טוב, אני רוצה להצטרף לחגיגת החלקים!!!

יאללה תשפכו מה יש לכם כל האוגרים!

לגבי המושב האחורי, אי אפשר להכיס לשם כלום בלי לקפל את הקדמי, התיק שלי כבר הבין שהוא יסע בבגאז'.

מחשב הדרך שלי מראה צריכה הזויה של 30 ליטר ל100 (האוטו עושה 1:10.5 בממוצע) מצד שני אני לא מרחם על הדוושה... אולי בגלל זה? :)

אגב מה מצב ההגה שלך? יש להם נטייה להתקלף - יש פתרון זול וחביב אם תרצה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההגה לשמחתי במצב מעולה,יש טיפה קילופים אבל ממש לא רציני

לכל מי שיש חלקים, אשמח לדעת איזה,משלם כמובן אז שווה לבדוק!

Miata ND2

פורסם

קודם כל תתחדש!

ו-ואוו, מחזיר אותי 7-8 שנים אחורה (מצורפות תמונות של הכלה שהייתה ברשותי למטה).

רכב אדיר, המון פוטנציאל, כיף לנהיגה (אפילו שהוא סטנדרטי) ברמות שקשה לקבל מרכש סטנדרטי במחיר דומה כיום.

שלי בזמנו נמכרה ב-16,000 ש"ח מעל המחירון (כשביקשתי 20 מעל - השוק היה מטורף בזמנו, אין לי מושג לגבי היום).

לגבי נושא הטמבון הקידמי - בעיה ידועה בצדדיו, נדיר שניתן לתקן וליישר את זה. באיזשהו שלב לומדים לחיות עם זה.

הכי חשוב כרגע מבחינתך זה יישור קו מקיף - החלפת פילטרים ומשנים, בדיקת גומיות שחוקות וכן טיימינג ומשאבת מים (עניין לא זול בכלל ברכב הזה).

שיפורים קטנים ומינוריים שאני יחול לחשוב עליהם יהיו ברמת הפילטר (חפש של Simota או אחר במקום המקורי), החלפת הדוד האחורי ועל הדרך אולי ממיר ספורטיבי אם שלך בערוב חייו). מבחינה קוסמטית - צביעת פיס קישוט וידיות הרכב וכן החלפת הפנסים האחוריים לדור שני. ובסוף - ציפוי ההגה, מקווה ששלך עשה ואם לא חפש את השירשור המלצה שלי בנושא.

בכל אופן, הרכב נראה בתמונות מצויין.

נ.ב. יש לי סמל sport אחורי במצב די טוב בבית. אם אתה מעוניין בו כגיבוי שלח לי הודעה בפרטי - מתנה לרגל הרכישה.

cup172.jpg

cup172a.jpg

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תוכן חדש...