Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

WIL, לי נשארה קאפה אחת:twisted:

נעשה TRADE?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במסגרת הנטייה לי לשנמוכים בלתי מובנים ע"י הבריות (העדפה של משהו עם פחות פרסטיג'ה) הקליאו ספורט 172 mk1 שלי החליפה פיאט קופה. הקופה היתה מכונית שמאוד אהבתי. הקליאו יותר. היא הרבה יותר התאימה כמכונית כיף ליומיום, והעדר העיצוב שלה היה יתרון בעיני. השופוני של הקופה היה לעיתים קרובות מטריד.

היא נמכרה לאחר 6 שנים לחבר, ולבסוף סיימה לפני כשנה את חייה בידיו (לא צריך יותר מתאונת קדימאחור קלה).

ירדתי איתה לאילת עם תינוקת ואישה (ולול וכל הציוד) ועם זאטוטה לבדי. הייתי מאסטר בלהשחיל לכסא תינוק במושב האחורי ואלוף בלאמר: "אז תתכופפי, מה יש?!".

אם הייתי יכול לקנות כזו בדיוק, אבל חדשה, הייתי קונה.

אופי הפחית-על-סטרואידים אהוב עליי עד היום. רועשת, קופצת, ברוטאלית במעבר מהיגוי יתר לתת היגוי, מתרגמת העברות מאסה מיידית, בולמת היטב (פחות בסטנדרטים של ימינו). חצי אפויה. היגוי חצי מדוייק. העברת הילוכים חצי חלקה (רצוי גז ביניים לשני). 150% כיפכיפכיף.

המכונית היחידה שעברה תחת ידי שהייתי מעדיף עליה היא ה-325 קופה (E36).

אם היא גם מזדקנת טוב... אחלה אוטו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ROIEI עזרת מאוד עם הקבצים, תודה !

WIL ראיתי את המייל, תודה !

אז היום הרכב עבר טיפול קטן של החלפת שמן,נוזל קירור, והייתה עוד בעיה, שמתי לב שהרכב לא מגיע אפילו קרוב לטמפ' עבודה (ביום שקניתי את הרכב הוא הגיע), הוא כן הגיע לטמפ' עבודה לאחר נסיעה משולבת וארוכה שכללה עמידות וכו', ואז בבין עירוני המחוג שוב היה צונח.

החלטתי להתחיל מלהחליף תרמוסטט, טלפון ל 3 מוסכים מומלצים: הראשון עם הצעה לא נורמלית בלשון המעטה,השני (שכביכול מטפל רק בצרפתיות) שמע קליאו ספורט ואמר שהוא לא נוגע, והשלישי עם הצעה הגיונית אבל לא יכל לטפל השבוע, ולא רציתי לדחות את זה כי זה פוגע ומאיץ את הבלאי במנוע. סתם, על מי אני עובד? אי אפשר ללחוץ!!!

התקשרתי לאבי חלפים , 80 שקל תרמוסטט (המוסך ההוא הציע ב 800,אמנם מקורי אבל מאבי קניתי תחליפי איכותי ומוכר), פניה חצי נואשת לאסף מכנופית הטיפולים השוטפים, אמר שיבדוק אם הוא מסוגל לבצע כזאת עבודה ויחזור אלי, בדק, אמר לבוא, היום הגעתי.

אחרי המון קללות על התכנון הצרפתי (הפילטר שמן ממוקם במקום לא נורמלי בלשון המעטה!) הצלחנו לבצע את הטיפול, התרמוסטט הוחלף יחד עם נוזל הקירור

בתמונה, התרמוסטט הישן שהוצא יחד עם הצינור מים להחלפה קלה יותר:

mzgm2iwojnzt.jpg

מניעים, רואים שהטמפ חוזרת להיות תקינה,התרמוסטט נפתח כשצריך וכך גם המאוורר ,סיבוב כסאח קטן לאסף שצחק כמו ילדה קטנה (מצטער,הייתי חייב) וזהו, עכשיו באמת יש לי קליאו,ספורט.

ותודה רבה לאסף(מכנופית הטיפולים השוטפים) על עבודה עיקשת על רכב עקשן מאוד, שלא עושה חיים קלים בכלל למי שמטפל בו,הוא לא וויתר עד שהכל יצא מושלם ובצורה פדנטית.

איך זה מתקשר לסיפור של falou?

בנסיעה חזרה סוף סוף נסעתי כמו שצריך והכרתי עוד צדדים ברכב,רועשת קופצת וברוטלית, בדיוק.

הבלימה מאוד אגרסיבית ונושכת, נכון שלא כמו רכבי ספורט בימינו, אבל זה די והותר.

אין לי מושג איך הכנסת מושב תינוק מאחורה, את התיק גב שלי אני בקושי מצליח לתמרן מאחור.

הרכב מרגיש המון FUN, כמו שתיארת, הוא אמנם לא מוגדש ולא מדביק למשענת ב "לחיצה" , אבל הוא מספק את כל מה ש (אני לפחות) צריך ממנו.

(אם השרשור הפך להיות יותר מדי טכני אפשר להעביר לכללי)

Miata ND2

פורסם
ROIEI

אין לי מושג איך הכנסת מושב תינוק מאחורה, את התיק גב שלי אני בקושי מצליח לתמרן מאחור.

הרכב מרגיש המון FUN, כמו שתיארת, הוא אמנם לא מוגדש ולא מדביק למשענת ב "לחיצה" , אבל הוא מספק את כל מה ש (אני לפחות) צריך ממנו.

מושב תינוק ענק, ובקלות. ישב באמצע. האמת שלא כל כך קשה היה להכניס תינוקת, כי הדלת ארוכה. צריך להשעין את הגב על גב המשענת של המושב הקדמי וזה אפילו יותר קל (ובריא) מלהתכופף למושב אחורי של מכונית ארבע דלתות שאיננה גבוהה.

לגבי המנוע, למשוך מעל 5K סל"ד או לקנות 1.2...

יופי במבי, עכשיו אני מתגעגע, מבסוט?

גם אני.:roll:

גם עם הגיל אני עדיין לא יותר ממוכן לסבול בשקט מכוניות שקטות ויעילות.

עם הקליאו לא השתעממתי לרגע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אכן falou בהעברות ב 2500 סלד הסובארו זריזה יותר, הבעיה שיש לי הרגל מגונה להסתכל על צריכת הדלק בנסיעה וכשאני מושך ורואה את הצריכה (הרגעית,יש לאמר),אני מקבל חום.

רועי אתה יותר ממוזמן לסיבוב אבל זה יעלה לך בטיפול (לא יודע איזה,אבל תביא כלים. מקסימום תפרק איזה סעפת ותחזיר לפרוטוקול)

Miata ND2

פורסם
יופי במבי, עכשיו אני מתגעגע, מבסוט?

אולי הגיע הזמן למכור את האוטו האדום שיש לך עכשיו? :roll:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אכן falou בהעברות ב 2500 סלד הסובארו זריזה יותר, הבעיה שיש לי הרגל מגונה להסתכל על צריכת הדלק בנסיעה וכשאני מושך ורואה את הצריכה (הרגעית,יש לאמר),אני מקבל חום.

רועי אתה יותר ממוזמן לסיבוב אבל זה יעלה לך בטיפול (לא יודע איזה,אבל תביא כלים. מקסימום תפרק איזה סעפת ותחזיר לפרוטוקול)

אין שום בעיה,

אני דווקא אוהב לעבוד על צרפתיות, הסיפוק יותר גבוה.

רועי

פורסם (נערך)

הקדמים מתכווננים ואת האמת שאני רוצה קצת להוריד את הקשיחות כי זה סבל, לגבי האחוריים אין לי מושג, אבל הם לא מרעישים כשהם נופלים לבורות וחוץ מהקשיחות הנוחות בסדר גמור.

אתה שואל סתם או שזה משהו שצריך לשים עליו עין יותר מברכב רגיל?

נ.ב אם נשאר לך משהו מהמכירות ב 2013 אשמח לדעת

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם (נערך)

האמת שלא.

אבל יש עוד כל מיני חלקים זרוקים במחסן.

כדאי לבדוק איזה בולמים יש מאחורה, מקדימה לפי התיאור שלך זה קוני, תבדוק אם יש גם כיוון מאחורה (בתא מטען בצדדים, מתחת לכיסוי גומי).

אם תצטרך עזרה בכל דבר אשמח לעזור

עריכה אחרונה על ידי Niro Levy

• תוכן חדש...