Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רציונליות לפרויקט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצב שזה מה שיקרה פשוט חשבתי שאין עניין בתיקון של משהו שבסופו של דבר יפיק נורא מעט כח אחרי כל העבודה ובטח שלא יחזיר את עצמו.

לא שאלפות מחזירות את עצמן אבל לפחות יש לך אלפא אחר כך.

פורסם (נערך)

כוח עולה כסף. במיוחד אם אתה רוצה שתתלווה אליו גם התנהגות כביש נאותה.

איך שאני רואה את זה יש לך 3 אפשרויות --

א. לרכוש מקצוע או להקים עסק, להרוויח כסף ולקנות מכונית ראויה.

ב. להסתפק כעת בגולף "פשוטה", נניח דור שלישית 1.6 ידנית. להתנחם בזה שכמה עשרות כוחות הסוס שלה עדיפים משמעותית על 0.3 כוחות סוס שיש לך היום (כהולך רגל) ולהנות מהבעלות על רכב שהשקעת בו מדם ליבך מחד ולא מישכנת את הכליות שלך בשבילו מאידך.

ג. להתעקש לקנות מכונית חזקה או ממותג יוקרתי בגרושים בנוסח - "היא לא באמת יד שמינית, זה רק עבר במשפחה ובעצם היא היתה של אשתו של אח של דוד של חבר שלי, שהיא רופאה גריאטרית בת 80 ולא נוסעת יותר מ-60. אלפא פצצה משופרת עם טורבו מקורי של מזארטי ונאונים סגולים מבית דולצ'ה וגבנה. אל תדאג אח שלו הרכב אמין, מטופל אצל גיסי, מתחייב בבדיקה, אם יש בעיות תתקשר אלי אני תמיד זמין" ואז לקבל דום לב אחרי שתשמע כמה עולה לסדר אותה אחרי שפעם ראשונה תתקע בצד הכביש עם אורגן אורות בלו"ש.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

לא צריך לכעוס.

בכל מקרה אין עניין לנסוע ברכב אלא רק לימוד עצמי של מכונאות וההנאה הנלוות.

וגם יש לי רכב עכשיו.(לא אני לא מתכוון לפרק אותו הוא במצב מעולה)

ומעבר לזה אני לא מתכוון לשמוע כמה עולה לתקן כי אני הולך לתקן.

וכנראה שנלך בעצתכם פשוט עכשיו צריך למצוא אקזמפלר במצב גמור וזול.

ועדיפות לאחד מעניין.

פורסם (נערך)

אף אחד לא כועס.

תשקול רכב אספנות - הרבה יותר פשוט לעבוד עליו, יש סיפוק גדול יותר, יש קהילה גדולה שתתמוך בך, הרכב בוודאי יהיה מעניין יותר ממרבית המכוניות האחרות על הכביש, תהיה מלא גאווה שתגיע עם הרכב בשלבי שיפוץ לכינוסים שונים של אחד משני מועדוני האספנות הגדולים שיש בארץ ותהיה עוד יותר מלא גאווה בעוד 2-3 שנים שתציג את הפרויקט המוגמר ("השקה").

חפש מכונית עם מכניקה בסיסית אמינה, שלדה ישרה ככל הניתן, בלי רקבונות ויאללה לעבודה.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

רוצה כח ומדבר על אקורד וסובארו?קנה פונטו HGT, תיישר קו בחמשה-שה אלפים וסע, גם צעיר, גם זריז.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...