Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקישור הבא ניתן למצוא כל מיני אביזרים , ובנוסף הם מוכרים פורטים מוכנים בכל מיני מידות , אצלהם זה נקרא גליל לרמקול ויש להם בכל מיני מידות .

http://www.gmcases.com/categ.phtml?start=10&id=60&rv3=9

הגעתי אליהם לאחר שחפשתי פינות לתיבה של הסאב , לדעתי זה יכול להראות יפה ... הנה עוד רעיון לכל מי שרוצה לשכלל קצת את התיבה של הסאב שלו ...

http://www.gmcases.com/categ.phtml?id=50&rv3=9

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

הפינות האלה לסאב אולי טובות למי שבונה תיבות לבד ומפחד שיתפרקו לו חוץ מזה לטעמי הם ממש מכוערות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

ממש לא, משתמשים בהן בשביל CASES, שעשויים ממתכת בעיקר...

בכל אופן לא צריך לעשות הזמנה מחול בשביל זה, חבר שלי בנה כמה קייסים בשביל הציוד של הדיגי שלו, ואפשר להשיג -הכל- בארץ..

אם מישהו באמת מתעניין אני אביא לו את המיקום ואת שם המקום שהוא רכש ממנו ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כמה שרושם ראשוני יכול להטעות ....

וכן, מפתח תקווה הוא רכש את זה :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
החברה הזו יושבת בפתח תקוה.
הוספה, היא יושבת בפתח תקווה והיא מייצרת קייסים בעיקר לתקליטנים לציוד הגברה ותאורה לאירועים , ג.מ אריזות בע"מ

הם ייכולים גם לעשות בנייה אישית, אתה מביא להם שאב , והם עושים לך קייס מעץ או כל מה שתבחר

שבוע טוף (טוב) :-)

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...