Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע הזמן להילחם בכסת״ח של מכוני הבדיקה.

asafasraf
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

התופעה של הכסת״חים בבדיקות הקניה שמבצעים במכוני הבדיקה פשוט מעצבנת אותי.

לוקחים מהרוכש 450-500 ₪ על בדיקה של קצת יותר מחצי שעה ומסירים אחריות מעצמם במקרה של נזק לאחד המכלולים ברכב (מנוע, גיר וכו׳) ע״י שורה מעצבנת.

אחרי המקרה שמצוין פה על קרוז שיש לה תקלה במכלול הגיר/ ציריה/ כל דבר אחר ומכון הבדיקה כיסה את עצמו, אני חושב שהגיע הזמן שגם אנחנו נעשה משהו בנידון. מה אתם אומרים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומה כבודו מציע?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מזמן אומר שבדיקה של מכון, בכל מה שחורג מתאונות, היא בזבוז זמן וכסף. בדיקה אצל פחח (או בדיקת תאונות במכון) ובדיקה מכאנית במוסך מתמחה היא הפתרון.

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

גם במה שלא חורג מתאונות זה בזבוז כסף. כמו שכתבת, עדיף ללכת לפחח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו לקח פעם רכב לבדיקה אצל פחח ומוסך מתמחה? כמה עולה כל בדיקה? האם בעלי המקצוע עורכים את הבדיקה מרצון או שצריך לשכנע אותם ולקבל מפולת פרצופים ותירוצים?

שואל מהתעניינות, לפעם הבאה שאקנה רכב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

זה משתנה ממקום למקום. עדיף ללכת למוסך שאתה מכיר כבר ולהודיע להם מראש. אותו דבר עם פחח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה לקוח של מוסך, ייתכן שלא יגבו ממך כלום. אם לא - אני עדיין בטוח שזו הוצאה טובה וכדאית יותר ממכון בדיקה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בדקתי במוסך שמטפל לי ברכב ליסינג ופחח שאני מכיר,אף אחד מהם לא רצה כסף,למרות שהצעתי.

הבדיקה כלל בדיקה במחשב ופחח שפירק את כל הרכב לבדוק את הריתוכים והעלאת הרכב על ליפט.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

[h=2]הגיע הזמן להילחם[/h]
להילחם?

לא טוב לך, אל תגש לשם. זה לא חובה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צודק רזמל, זה הפיתרון שלי, הבדיקה שלהם פשוט לא שווה את הנייר שעליו היא מודפסת, אני בחיים לא יכנס למכון בדיקה.

סתם סיפור אירוני, קניתי פעם רכב בלי בדיקה היה רכב מעולה, האחרון שקניתי עבר בדיקה ודווקא בו היו כמה פאקים לא רציניים שבמכון בדיקה לא עלו עליהם וכמובן שלא לקחו אחריות שעתיים אחרי הבדיקה שגיליתי שזרוע הגה עקומה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רון לוקח 100+ מע"מ על חוות דעת.

הוא מדגיש שאינו נותן אחריות, אבל האמינו י שהבדיקה שלו אפקטיבית בהרבה ממכון. אתה פשוט יושע בסוף האם משתלם לך לרכוש את הרכב, וכמה עולה לסדר את הרג'קטים.

כמובן שיש ללכת גם לפחח.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

טכנית, גם המכון לא לוקח אחריות מאחר והוא מכסת"ח את עצמו מבחינה חוקית בכל דרך אפשרית.

יוצא שאתה משלם פי 5 על בדיקה גרועה. ואתם אומרים שיש מקומות שזה בחינם, אז בכלל...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי לוקח רכב שהוא לא VAG לבדיקה במוסך VAG, בשביל צרפתיות יש לך את גבע, בשביל איטלקיות יש מוסכים אחרים.

אם זה מאזדה, תבעט לה קצת בצמיגים וזה מספיק...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מכיר בעל מוסך שידע להגיד לך ב 100 אחוז מתי הגיר/מנוע הולך להתפגר , אז תגיד לי. אני רוצה לדעת מאיפה נוא השיג את עיני הרנטגן שלו.

ודרך אגב, אני ממש לא מצדד לטובת המכונים האלה. המחירים שהם לוקחים הם פשוט שערוריה

ולפעמים המקצועיות היא מהם והלאה( הערות על קלאצ' ברכב אוטומט).

אבל בגדול, אף בעל מקצוע לא יתחייב לך על מכלולים מסויימית באותה מידה שהם מכסת"חים את עצמם.

כמו כן, ב 99 אחוז מהמקרים עם כול הכסת"ח שהם רושמים אתה מוריד מהמחיר של הרכב הרבה יותר מה 500 שקל שהבדיקה עולה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...