Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התופעה של הכסת״חים בבדיקות הקניה שמבצעים במכוני הבדיקה פשוט מעצבנת אותי.

לוקחים מהרוכש 450-500 ₪ על בדיקה של קצת יותר מחצי שעה ומסירים אחריות מעצמם במקרה של נזק לאחד המכלולים ברכב (מנוע, גיר וכו׳) ע״י שורה מעצבנת.

אחרי המקרה שמצוין פה על קרוז שיש לה תקלה במכלול הגיר/ ציריה/ כל דבר אחר ומכון הבדיקה כיסה את עצמו, אני חושב שהגיע הזמן שגם אנחנו נעשה משהו בנידון. מה אתם אומרים?

להפריד בניהם?

פורסם
התופעה של הכסת״חים בבדיקות הקניה שמבצעים במכוני הבדיקה פשוט מעצבנת אותי.

לוקחים מהרוכש 450-500 ₪ על בדיקה של קצת יותר מחצי שעה ומסירים אחריות מעצמם במקרה של נזק לאחד המכלולים ברכב (מנוע, גיר וכו׳) ע״י שורה מעצבנת.

אחרי המקרה שמצוין פה על קרוז שיש לה תקלה במכלול הגיר/ ציריה/ כל דבר אחר ומכון הבדיקה כיסה את עצמו, אני חושב שהגיע הזמן שגם אנחנו נעשה משהו בנידון. מה אתם אומרים?

הפוך גוטה הפוך

צריך לשחרר אותם מהקשקוש הזה של האחראיות.

המחיר ירד והבדיקה תשקף מצב אמיתי בלי הלחץ לכסת"ח או התנהגות "הגנתית" של נותן השירות.

פורסם

עבור פיאט במוסך שמשון ביהוד מנהל המוסך עושה בדיקה בחינם..הציל אותי ככה מרכב עם נזילה רצינית ביחידה ההידראולית של הגיר הרובוטי לאחר ש20 דקות קודם לכן הרכב נמצא תקין לחלוטין (מלבד כמובן השורה הקבועה "רעש ממערכת תזמון שסתומים"). את הרכב הבא הבאתי לבדיקה ישר אל שמשון בלי לבזבז 400 שקל במכון בדיקה.

פורסם
רון לוקח 100+ מע"מ על חוות דעת.

הוא מדגיש שאינו נותן אחריות, אבל האמינו י שהבדיקה שלו אפקטיבית בהרבה ממכון. אתה פשוט יושע בסוף האם משתלם לך לרכוש את הרכב, וכמה עולה לסדר את הרג'קטים.

כמובן שיש ללכת גם לפחח.

בטלפון אומרים שם שאין בדיקה לפני קניה

A3

A4

פורסם
הפוך גוטה הפוך

צריך לשחרר אותם מהקשקוש הזה של האחראיות.

המחיר ירד והבדיקה תשקף מצב אמיתי בלי הלחץ לכסת"ח או התנהגות "הגנתית" של נותן השירות.

תשחרר אותם מאחריות ואז יתחילו הקומבינות (שקיימות כבר) לפרוח.

• תוכן חדש...