Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש דיטיילר ל PDR מעט שריטות וחידוש צבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום כולם

יש לי מזדה 6 2011 צבע אפור מטאלי כהה. בדלת אחת יש לחיצה על הקנט, ועוד כמה לחיצות עדינות מסביב לאוטו מפתיחת דלתות, שריטה אחת לא מאוד עמוקה באורך 5 ס"מ שמישהו נתן לי "ברכה", והרבה מקומות לתיקוני מכחול כולל השלמת צבע קצת על הפגוש בגודל כמה ס"מ בודדים. יש הרבה סווירלים בצבע וגם שריטות עדינות על החלון הקדמי מעבודה שמישהו פעם עשה עם סקרייפר שהשאיר סימנים. כמו כן אשמח לניקוי יסודי של הג'נטים, הפלסטיקים, ואם לא יהיה יקר מדי, אז ציפוי לאוטו. האוטו חונה חניה מקורה בעבודה, ושם גם שוטפים אותו אחת לחודש בשטיפה ידנית. אני מחפש מישהו או עסק מאזור גוש דן שיבצע תיקון לכל האמור, וכן אשמח להמלצות באיזה שלבים של עבודה מדובר.

תודה מראש לכל המשיבים.

עריכה אחרונה על ידי BassDriver
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאזור המרכז. אין לי מקום מוצל לעבודה בבית. מעדיף עבודה סופר מקצועית ברמה של יבגני, וגם קיבלתי הצעה מ PDR Plus בפתח תקווה, רק שהם צריכים את האוטו ליומיים ועד עכשיו לא הזדמן לי להשאיר שם כי יש לי קושי להגיע ולצאת מפתח תקווה ללא אוטו. על כן מעדיף מקום מקצועי בתל אביב ליד תחבורה נוחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...