Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתכנן להתחיל בחודש הקרוב את התהליך להוצאת רשיון.

היום הוצאתי את הטופס הכחול, מחר כבר אבקר את רופא המשפחה כדי להחתים אותו.

מה הלאה? הבנתי שמתישהו צריך לשלוח את הטופס למשרד הרישוי / ספנות.

מתי שולחים את הטופס? לאחר הבדיקה הרפואית? לאחר התיאוריה (איך משלמים?)?

אני לא רוצה לעשות את זה דרך הבתי ספר משום שלוקח להם הרבה זמן להגיש (שבוע הגשה+שבועיים המתנה). אני יכול לקצר את זה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אני כרגע בשלב של הג׳יפ - X5 או X6? 8)

האמת, עצוב שזה הרושם שזה יוצר...

אם מישהו מתמצא בשאלות ששאלתי באמת שיותר מאשמח לעזרה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

הייתי לפני 3 שבועות בכרתים ( 4 ימים) ועשיתי שם אופנוע ים תמורת 50 יורו ל חצי שעה !! שמע שמה אתה לא צריך בכלל רישיון וזה פשוט תענוג , אגב זו הייתה הפעם הראשונה שלי על אופנוע ים חוויה בלתי נשכחת :)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם (נערך)

איך זה מתקשר למה שהבחור שאל? זה דבר אחד

דבר שני, כל הכבוד, בתאונה הראשונה שלך או במקרה והיית פוגע פיזית באדם אחר בחו"ל, אף ביטוח לא היה מכסה את זה והיית אוכל אותה חזק חזק. למה? יפה... כי אין לך רשיון.

(אלה אם כן זה בוצע במסגרת מקום רציני עם ביטוח וכו' המוגדר כתיירות וספורט ימי).

דבר שלישי? גם בארץ אתה יכול "לעשות" אופנוע ים באותם ה 250 שקלים ששילמת ואפילו פחות.

דבר אחרון, פותח השרשור רוצה רשיון בכדי להנות מאופנוע ים אמיתי כאן בארץ, לרכוש אחד ככל הנראה ומן הסתם, כמה צפוי לשלם עליו ביטוח וכו'.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

בגיל 18 עשיתי רישיון לאופנוע ים זה היה לפני 15 שנה. אני לא יודע עד כמה הפרוצדורה דומה. לעבור תאוריה ולעבור מבחן מעשי.

אני רק זוכר שהבוחן רצה לפסול אותי במעשי כי הוא טען שדרסתי את הבובה שהייתי אמור למשות מן הים.

אני לא יודע א ם הייתי מממליץ למישהו לקנות אופנוע ים זה כיף לזמן של חצי שעה עד שעה אבל אחרי זה הבירכיים מתחילות לכאוב מרוב כל קפיצות הגלים וכאב הראש של להעלות את האופנוע על הנגרר, ללכת לשטוף אותו, הביטוח, הטיפולים זה יוצר כאב ראש.

זה כיף להעלות בחורות בחוף הצוק ולהעיף אותם מהאופנוע בסיבוב חד בתקווה שיעוף להן הביקיני אבל כל הכיף הזה בהשוואה לשוטרים שהיו מציקים עם הרשיונות (כי מה לעשות הרבה קונים אופנוע ומתשמשים בו בלי רישיון) פשוט הפך את העניין לכאב ראש.

העלויות של האחזקה לא זולות בכלל וכמות הכסף שאבא שלי שפך על זה גרמו לנו למכור את האופנוע אחרי שנתיים.

8)
פורסם

עשיתי רשיון לפני כ-10 שנים.

הפרוצדורה בזמנו היתה להוציא טפסים, לגשת לתאוריה (לא משחק ילדים), ולגשת למבחן מעשי שכולל: סללום איטי וסללום מהיר (אסור לגעת במצופים וצריך לעמוד בזמן יעד), קפיצה למים וחזרה לאופנוע, עוד משימה שאני כבר לא זוכר, ולאחר מכן מספר שאלות תיאורתיות מתוך התאוריה, וגם כל מיני תרגולי קשירות.

מתי שולחים את הטפסים אני לא זוכר.

• תוכן חדש...