Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באמת בהתלבטות על מה ללכת,

מבחינת מחירים, הקנווד - 2200 ש"ח (מחול - כולל מיסים ושאר ירקות),

וצריך לקנות עוד מודול WIFI בשביל מירור אלחוטי, או אפשר עם כבל.

פיוניר - 2700 ש"ח (בארץ),

מתחבר בכבל לפלאפון למירור.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הנה סרטון על ה- Air Mirror של קנווד,

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

ממה שאני ראיתי פה יש איזה דאנגל כזה שתריך להתחבר למכשיר ולמצת - זאת חתיכת אינסטלציה בשביל "air mirror" - כבר יותר נוח כבל מהמכשיר וזהו

פורסם

נכון אתה צודק,

אחרי שקראתי הבנתי שהוא חיבר דונגל אחר בשם Miracast, ולא את הדונגל של קנווד.

אבל - אתה יכול לעשות את זה חיבור חד פעמי שתמיד יהיה מחובר, וחוסך לך בלאגן של כבלים .

מצד השני, הקנווד נראה שהוא רץ סבבה לגמרי, ללא לאגים . (יחסית לדאבל דין)

פורסם

המכשירים של קנווד באמת עלו ברמה מהמצב שהיה לפני כמה שנים.

אני בעצמי עד היום בבוקר הייתי נעול על טאבלט ועכשיו אני פוזל לכיוון Kenwood DNR8025BT .

מחר אקבל תשובה מא.ד.י מערכות על מלאי ומחיר.

פורסם

למה דווקא למכשיר הזה ?

אל תצפה מא.ד.י מערכות לתשובה נחמדה,

תצפה למחיר עתק . ואם יש מלאי בכלל .

פורסם

הסיבות שהמכשיר הזה קרץ לי הם:

חיבור לרשת עם דפדפן מובנה, YOUTUBE, פיד RSS, מיילים והתסנכרות עם היומן של הסלולרי ומולטי טאצ'.

התממשקות מעולה עם הנוט 4 שלי.

אקולייזר 13 בנדים, קרוס מתקדם מאוד, TA, קריאה של FLAC מהUSB\HDD, יציאה 5V למגברים ודואל זון.

מסך מתכוונן חשמלית ל7 מצבים ונשלף!

תפריט מלא בעברית ויכולת לעבוד עם שתי מכשירים במקביל (דיבורית).

בקיצור לדעתי אחד המכשירים המתקדמים מבחינת פיצ'רים וסאונד, אם יש משהו דומה לו אשמח לשמוע (במיוחד של אלפיין).

פורסם

החלטתי ללכת על ה8650, מכיוון שגם ככה את כל הפונקציות יש בנוט 4 שלי, ומה שאני צריך מבחינת EQ וכו' יש גם בפיוניר (תודה אדי).

Chaoscript מהם שאר הרכיבים שלך?

פורסם

אין כלום עדיין,

אני עוד מתכנן את המערכת,

מאיפה אתה קונה את ה- 8650 ?

פורסם

הפרוייקט שאני מתכנן הוא לחודשים הקרובים, כשאני ירכוש את הHU זה יהיה מBOMBUY אני חושב, יש להם אחלה מחיר וביקורות טובות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדיין בהתלבטות חברים,

אשמח לעזרתכם .

פורסם

אין לי בעיה שירד, השאלה שלי אם זה יפתור את הבעיה של הקרנת כל הפלאפון על המכשיר ?

• תוכן חדש...