Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מן הסתם כוונתך לאירוצ'ינו.

מוציאים את טבעת ההקצפה, מנקים במים וסבון עם ספוגית של כלי מטבח. אם חלב שרוף נדבר לתחתית מקרצפים עם ברזלית. להקפיד שהתחתית לא תטרב, ואם נרטבת - מנגבים וממתנים עד שמגעי החשמל יהיו יבשים לגמרי. את טבעת ההקצפה והמכסה מנקים בספוגית הסבון הנלכד בין המכסה לטבעת האיטום נשטף בקלות תחת הברז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלי החלב מעולם לא נשרף.

אחרי שאני מחלק את החלב לכוסות אני ממלא את המקציף בקצת מיים כדי שלא יתייבש בפנים.

אחרי שגמרנו להינות מהקפה, מנקה עם ספוגית רגילה, החומר שממנו עשוי פנים האירוצינו מצוין והכל יורד בקלות ממנו.

אני אישית לא הייתי מנקה עם ברזלית ואם לא יורד הייתי מקציף מיים עם טיפונת סבון.

פורסם

אצלי אחד הבנים ממונה על הקפוצ'ינו, והוא תמיד משאיר שכבה חומה דקה על קרקעית המיכל, שיורדת רק עם שפשוף. יתכן שנגרם נזק לציפוי באחד השימושים הראשונים ולכן התרגלתי לשיטתניקוי זו. בכל מקרה, המכשיר שלי מתחיל להראות סימני חולשה כך שיתכן שלא תהיה ברירה אלא לקנות מכשיר חדש בחודשים הקרובים. לאור צריכת קפה די נמוכה בבית וחוסר רצון להתעסק עם המכשיר כנראה שנמשוך עוד כמה חודשים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הופך את המכשיר על מתן ייבוש הכלים במטבח, בד"כ מתיבש מהר מאד.

פורסם

לפני מספר שבועות היה איזה סקר ב"ממון" של ידיעותאחרונות. נדמה לי שהמליצו על חלב שופרסל (רמת הגולן).

פורסם
אוקי תודה רבה.

מה לגבי החלב? כמה אחוז מומלץ להקצפה מעולה?

יותר חשוב מהאחוז, זה החברה, יש חברות שהחלב שלהם מקציף יותר טוב יש פחות טוב.

תנסה...

פורסם

בדר"כ אינני מקציף חלב אלה אם כן אורח מבקש במיוחד.

אני שותה בבית חלב טרה, אך אם זכרוני לא בוגד בי חלב תנובה מקציף יותר טוב.

פורסם

לניקוי מקציף יש חומר יעודי (יקר) שנקרא רינזה, בהחלט אפשר להסתפק במלח לימון שמפרק את החלב מאוד מהר.

כף מלח לימון בכוס מים חמים, לטבול את הסטימר ולהקציף, לתת לזה לשבת ככה חצי שעה.

עדיף להוציא קיטור לפני ואחרי כל הקצפה כדי שחלב לא ישאר במערכת.

חלב שמן וקר יותר יקציף טוב יותר, אני אוהב את ההקצפה של טרה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אורי - לא מדובר בבמכשיר קיטור, אלא במעין כוס עם גוף חימום ומנוע שמסובב (בצימוד מגנטי) טבעת בתוך הכוסית.

• תוכן חדש...