Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה רכשתי רכב חדש ואני חייב להחליף לו את הצמיגים.(פולו 1400סמק ידני שנת 2011 נסע 35KM ונשארו עליו הצמיגים המקוריים)

תמונה כללית עלי ועל אופי הנסיעה שלי.

אני הולך לגמוע כל שנה 30KM רוב (90%) הנסיעות יהיו בין עירוניות.

אני נוהג ברכב בצורה די רגועה וחסכונית ונוסע בשיוט של 90 עד 100 לא יותר.

הדרישות החשובות מהצמיג:

חסכון בדלק.

נוחות נסיעה.

תוחלת חיים מקסימלית.

כמובן לא על חשבון בטיחות מרחק בלימה יבש ורטוב.

מידת הצמיג 195 55 15 85H

תקציב בין 400-450 לצמיג.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

בוקר טוב,

באתר טייר-קלאב תוכל למצוא את ה-Falken ZE-914 אשר דובר עליו רבות פה בפורום.

צמיג חסכוני ו"ירוק", רך ונוח, בעל אורך חיים גבוה וביצועי אחיזה מעולים בכביש רטוב.

עלות הצמיג הינה 331 ש"ח הכוללים הכל - מע"מ, איזון והתקנה.

באתר הזה תוכל לקרוא קצת ביקורות על הדגם הזה.

אם יש לך שאלות - אשמח לעזור.

פורסם

שלום.תודה על התגובה.

יש דגמים עם תכונות דומות אצל חברות כמו גוד יאר משלין קוניננטל?

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

פורסם

כמובן שיש אך אנחנו משווקים את המותגים אותם אנחנו מייבאים בעצמנו.

הצמיג שהוצע כאן לא נופל בתכונתיו מאף צמיג מהמותגים שאתה ציינת.

פורסם

אוקיי.

הייתי שמח לשמוע עוד חוות דעת,אבל בגדול אם הוא לא נופל מדגמים מובילים של חברות אחרות.אז אין טעם לשלם יותר.

תוכל לספר לי עוד על הצמיג?יתרונות מול חסרונות.

פורסם

חכה באמת לתגובות של משתמשים נוספים.

בגדול הדגם הזה מאד מוכר ומדובר פה בפורום, מדובר באחת התמורות הכי טובות למחיר בטווח מחירים הזה.

עוד פרט שלא ציינתי קודם - על רביעיית צמיגים תקבל גם Dream Card בשווי 200 שקלים לקניות ברשתות קבוצת FOX.

פורסם

יש את הפאלקן כפי שהציעו לך טייר-קלאב, שנחשב צמיג לא רע בכלל. אם הנהיגה לא ספורטיבית או תובענית,

אתה יכול להיות רגוע בקשר אליו.

כמו כן יש לך את הגודייר אפישנטגריפ פרפורמנס שנמכרים סביב 350 שקל לצמיג, תוכל לפנות לנציג היבואן

שלהם ITIRE בפורום, ואם תרכוש דרכם עם 5% הנחה, זה יצא סביב 370 שקל לצמיג, אם תקנה רביעייה.

הקונטי יקרים יותר, וכך גם הדאנלופ, אבל לא באופן קיצוני, כך שאם תרצה לנצל את כל התקציב שלך זה יכול

לבוא בחשבון. שוב, זה תלוי באופי הנהיגה והדרישה מהצמיגים.

פורסם

בגדול הדרישות שלי העיקריות הן צריכה דלק טובה עד כמה שאפשר,אורך חיים מקסימלי ונוחות הנסיעה.

עכשיו אם אנחנו עושים את ההשוואה בין 3 דגמים שציינו פה.

גוד ייאר,פאלקן וקונטי האם ההפרש במחיר מצדיק?

כי אם לא הזול ביותר ינצח,אבל אם כן מה היתרונות?

פורסם

אתה יכול להתרשם כאן:

גודייר אפישנטגריפ: http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/EfficientGrip-Performance.htm

פאלקן 914: http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Falken/ZE914.htm

קונטי פרמיום קונטקט 2: http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Continental/Premium-Contact-2.htm

סה"כ בהתחשב בדרישות שלך, אני אישית הייתי שם את הפאלקן.

פורסם

לפי הקישורים האלה הפאלקן עם הנתונים הכי טובים.

פורסם (נערך)

קח בחשבון שזו חוות דעת ממוצעת של משתמשים, והיא כוללת מידות ורכבים שונים, אז זה לא אורים ותומים,

אבל זה מדד לא רע להתרשמות מהצמיגים. אם אני זוכר נכון הגודייר מדורג קצת יותר טוב מבחינת בלימה ברטוב,

במדד הדירוגים האירופאי, אבל גם שם זה לא אורים ותומים, כיוון שזה מדדים קבועים, ולא תמיד מייצגים את השימוש

האמיתי שחווה הנהג. מכאן והלאה זה יותר שיקול שלך, כי הפאלקן יעלה 330 לצמיג, ואם תוריד 50 שקל של הדרים

כארד, זה כבר 280 שקל. הגודייר יעלה סביב 370 שקל, ולרביעייה זה הפרש של כ-360 שקל. נכון שזה לא המון,

כי אתה לא קונה כל יום צמיגים חדשים, אבל אם לאופי השימוש לך זה מתאים, אז למה לשלם סתם יותר?

זה לא שאתה קונה כאן צמיג סיני עלום שם, אלא צמיג מוכר ומספיק איכותי.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

אוקי תודה רבה על המידע.

• תוכן חדש...