Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

60 דקות עם 500 אבארט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמאל'ה, מתחיל להתעורר צורך בהמון שכל בשביל להבין מה שהולך כאן. כולו אוטואים.

אין דבר כזה אוטואים...

אומרים מכוניתים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

AMIGER לא צריך ללכת רחוק לקונספירציות.

יש פה חבר פורום דיי פעיל שכבר ניצל את הפלטפורמה כדי למנף את עצמו מול יבואן .

באופן בוטה שאישית הגעיל אותי מאד.

אני יכול להגיד שמאז אותו אירוע, אני כבר לא מאמין לחוות דעת "סובייקטיביות" של משתתפים פה בפורום,

אם אין לי או לחבר שלי הכרות אישית איתם.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם (נערך)
הרי לך סתירה לתפארת

אין סתירה בדבריי. מעולם לא טענתי שכל חברי הפורום לא אובייקטיבים, לכן אין סתירה בין להסכים אתך ולעמוד על דעתי.

דבריי לא צריכים להשמע כמו משהו, משום שאמרתי כבר שדעתי מבוססת על הרגשה אישית בלבד, ועל שיחות עם אנשים מסוימים שלא רלוונטי מי הם, כי זה עדיין לא הוכחה. לא כתבתי שיש לי הוכחות וגם אם היה לי לא הייתי שולף אותן, כי אני לא רואה בכך תועלת גדולה. שיתפתי תחושה אישית שלי גרידא, וכך כתבתי.

ORYO הבנתי למה אתה מתכוון. אני לא חושב שיש כאן PAYROLL קבוע של מישהו כדי להאדיר קונרן ספציפי. אני רק חושב שהפורום הזה לא חף משיווק סמוי של יבואני הרכב, בין אם זה בדגם ספציפי שמקבלים למבחן, ובין אם בדברים אחרים - גם באמצעות חבר/י פורום ותיקים.

אחזור שנית - רק תחושה שלי. לא הוכחות. אתם יכולים לחלוק ואני מבין את זה. רק עניין אותי לדעת מה דעתכם. סה"כ העלתי רעיון שאולי יש כאן שיווק סמוי ורציתי לדעת מה דעתכם על כך. תודה לכל מי שהתייחס.

אני גם רוצה להבהיר שההודעה נכתבה בשרשור הזה לא כי היא מכוונת ספציפית כלפיי חובבי האבארת'/איטלקיות/DSG/פרארי/מאזדה/דייהו או כלפי מישהו שלקח בשרשור הזה חלק משמעותי, אלא כי היו פה מספר הודעות על ביקורות סובייקטיביות, אז נראה לי רלוונטי לעלות את הרעיון הכללי ותחושותיי האישיות לדיון.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
השורה התחתונה היא שעד שאני לא נוהג בעצמי אני לוקח כל ביקורת בערבון מוגבל. ממליץ גם לאחרים לפעול כך.

זה לדעתי אמור להיות בסיס ברור מאליו להתייחסות לדעתו של אחר בכל מישור

שכפוף לסובייקטיביות, ואלו רוב המישורים בחיים :

לא נתווכח על נתונים מדידים [דלק, אפס למאה, עלות] אבל אלו פרמטרים שטחיים -

כן נתווכח על FEEL, ומהמקום הזה לפעמים רוכשים רכב.

לא תופתע לדעת שיש אנשים שקנו רכב ש"פסל" מבקר כלשהו,

או להפך, נהגו בעצמם ברכב שזכה לתשואות ולא רכשו.

אני חושב שנטיות הלב של חברי הפורום הן כנות - ולגיטימיות.

אני למשל נהנה להזכיר רכבים עם בעיות אמינות מוכחות, בעיות ש'נמדדו'.

אולי זה טפשי, אבל זה סוג של צדק חברתי בעיני, שאיזה דודה או סבא או סטודנט ימנעו מרכישת

רכב שיש לו למשל תקלות סדרתיות בגיר, או הבוכנות שלו נוטות לראות בצילינדר רק המלצה -

בפרט כשיש כיום [ומזה הרבה זמן] רכבים שיכולים לתת 400,000 ק"מ בלי אף תיקון.

The first one to get angry loses

פורסם

בהמשך למה שאמר סיוויק, אני חושב שמותר לקרוא לילד בשמו:

מצווה (גדולה) לזעוק תחת כל עץ רענן בגנות אמינות הגירים והמנועים של VAG.

המכוניות הללו הן יותר מדי פופולאריות ויותר מדי מתאימות לטעם הישראלי (בפרמטרים מסוימים), בכדי שניתן יהיה לא להתייחס לבעיית האמינות שלהן, ואשר לדעתי לפחות צריכה להיות חזקה בתודעת כל רוכש פוטנציאלי שלהן.

אישית אני חושב שאם כולם היו מודעים לתקלות הסדרתיות, הממושכות והאקוטיות שהתגלו בהן - המכירות של צ'מפיון בארץ היו יורדות פלאים. עצם זה שזה לא קורה מראה שחלק גדול מה"עדר" לא מודע לבעיות, וזה מצב שצריך לשנותו.

ולא, לא קיבלתי שום KICKBACK מאף מתחרה. בסה"כ הייתי בעלים (לא מאושר) של סקודה, ואחי היה בעלים (מדוכדך) של סיאט.

פורסם

וגם זה משתנה - נזכיר שגם אמינות אינה פרמטר קריטי עבור כל אחד :

כל רכב הוא "אמין" בסוף, גם אם צריך לאשפזו מדי פעם,

הוא יוצא 'אמין' עד לפעם הבאה, ומי שנהנה מנתונים אחרים של הרכב

יכול בשקלול שלו להתפשר על תקלות.

אני מוכן לשבת על דרגש עץ ולהיות בלי רדיו,

אבל אם הרכב לא יניע כשאני זקוק לו - וזה אומר בכל פעם שאני ניגש להניע -

או אם הוא יחליט לעצור אותי בשולי איזו דרך - שם סופו עבורי, ואם זה

מאפיין את היצרן ברמה גלובלית אני אחוש צודק חברתית להזכיר

זאת לציבור מדי פעם, בהיקף הזעיר שלי.

The first one to get angry loses

פורסם
AMIGER לא צריך ללכת רחוק לקונספירציות.

יש פה חבר פורום דיי פעיל שכבר ניצל את הפלטפורמה כדי למנף את עצמו מול יבואן .

באופן בוטה שאישית הגעיל אותי מאד.

אני יכול להגיד שמאז אותו אירוע, אני כבר לא מאמין לחוות דעת "סובייקטיביות" של משתתפים פה בפורום,

אם אין לי או לחבר שלי הכרות אישית איתם.

זה מקרה מתועד?

אולי אני תמים קצת, אבל אני לא חושב שלמישהו מכותבי הפורום יש מספיק כח כדי למנף עצמו מול יבואן כלשהו. בטח לא בתמורה לאיזו ביקורת טובה כאן בפורום.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מה סוד בזה? מושב צפוף ממש לא מתאים לכל אחד. זה נכון אגב גם בפוקוס ST. למרות שישבו לצידי כבר אנשים גדולים. אחד התלונן בהתחלה ונרגע בהמשך, השני אמר שזה בסדר. אני בדרך כלל מאמין לו. הוא נסע איתי כבר מספר פעמים ונדמה לי שממש לא סבל. ההיפך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
הנה סוד - לא הצלחתי להכנס לכסא הנהג של הפיאסטה ST.

אין לא יכול, יש לא רוצה.

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

• תוכן חדש...