Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתכנן לייבא הונדה פיילוט משומשת בגיל שנה (SUV מרווח ועם תא מטען).

ראיתי הצעות מעניינות ב CARS.COM, איך אפשר להיות בטוח שהרכב תקין/לא עבר שינוי קילומטרז' וכו'? CARFAX מספיק?

אשמח לניסיונכם ולכל מידע בנושא

תודה

נתי

פורסם

קארפקס זו אופציה מצוינת,

לגבי הרכב הנ״ל אני לא יודע אם יש לו תקינה בארץ, אם זכור לי זה מין גיפון מרובע שלא יצא לי לראות אותו או דגם זהה בעל שם אחר בארץ.

תפדוק את זה שוב, במקביל תוכל לבדוק מספר ג'יפים של טויוטה שנמכרים בארץ ותוכל לייבא ביתר קלות (ראב 4 ודומיהם).

בכל מקרה שים לב שלא עברו 24 חודשים מתאריך הרישום של הרכב בארהב (והייתי ממליץ לך לקחת מקדם הגנה של 3 חודשים שלא יהיה לך בעיה עם הרכב שיגיע לארץ ויעברו יותר מ24 חודשים).

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

תודה רבה על הטיפים.

אין אותו בארץ (למעט כנראה כמה בודדים שיובאו).

היתרון של הרכב הזה הוא, 8 מקומות מרווח עם תא מטען, מחיר סביר, וצריכת דלק סבירה.

אני עובד עם שלומי מ go-cargo‏, והוא בדק שאפשר להעביר אותו תקינה.

השאלה שלי הייתה, עד כמה אפשר לסמוך רק על CARFAX? האם זה מספיק או שצריך להעביר בדיקה במוסך?

פורסם

קארפקס זה א.ב בקניית רכב משומש בארהב, בכל מקרה הייתי לוקח אותו לבדיקת קנייה זה 200-300$ שיתנו לך ראש שקט.

פורסם

אל תשכח שאתה צריך להעביר את הרכב תקינה בעמדה מספר 1 תוך 24 חודשים מרגע היצור אשר נקבע לפי ה VIN , בכדי לא להיות בלחץ כדאי לדאוג שהאוניה נכנסת לנמל שלושה חודשים לפחות לפני. (כבר שמעתי על אנשים שלקח להם חודשיים לשחרר את הרכב מהנמל ) אחרת אתה עלול להגיע למצב שלא תוכל לרשום את הרכב ותאלץ לשנע שוב למדינה אחרת על מנת למכור ולצמצם הפסדים

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לפי המחירים של כלי רכב רלוונטיים ב-cars.com ממליץ לך לרדת מהעניין ולרכוש טויוטה היילנדר מאלבר. גם פחות בלבול מח, ונראה שזה יצא גם יותר זול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המחירים הבאמת זולים לא נמצאים בcars.com כי 90% שם סוחרים, המחירים הטובים נמצאים בcraiglist, אבל זה מצריך אותך להיות שם לפגוש את האדם שמוכר את הרכב ולבצע את הבדיקה.

פורסם
המחירים הבאמת זולים לא נמצאים בcars.com כי 90% שם סוחרים, המחירים הטובים נמצאים בcraiglist, אבל זה מצריך אותך להיות שם לפגוש את האדם שמוכר את הרכב ולבצע את הבדיקה.

איך זה בדיוק עובד ייבוא אישי?

כמה זמן זה לוקח?

פורסם

במקרה שלי רבעון שלם, אך מדובר ברכב אספנות כך שיתכנו עיכובים נוספים עבור רכב חדש הזקוק לתקינה.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

בארה"ב 90% מהעסקאות נעשות ע"י סוחרים (דילרים) התדמית של הענף טובה לאין ערוך מהארץ, ודווקא לסחורה ב-craiglist יש שם הרבה פחות טוב.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני מסכים איתך, מה גם יש המון הונאות בקרייגליסט לכן ציינתי שזה מצריך אותך להיות שם ולבדוק את הרכב פיזית.

אמריקאים זה עם שאוהב לתת פידבק על כל דבר שהוא רוכש או מקבל ממנו שירות, דילרים לא טובים אתה פשוט תראה ביקורות גרועות עליהם ותדע להיזהר, מנסיון של 2 רכבים שהוצאתי מסוכנות שם (גרנד צירוקי ורנגלר) הדילרים עושים עבודה נהדרת, אתה לא מרגיש שמנסים לעבוד עליך או להסתיר ממך משהו, שוב כל סוכנות לגופה אבל לרוב הם עושים את עבודתם נאמנה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בסוף קניתי רכב בארץ, אבל אני חייב לציין לטוב את שלומי מ "גו קרגו" שממש עשה הכל כדי לעזור.

הרבה יעוץ והפעלת קשרים אישיים.

ואגב מחיר טוב יותר מהמתחרים.

לסיכום, מי שמתכנן להביא רכב ביבוא אישי, ממליץ בחום לשקול אותם.

לינק:

http://www.gocargo.co.il

בהצלחה

פורסם

צריך לדעת גם איפה לקנות בארה"ב למשל בטקסס המחירים נמוכים משמעותית משאר ארה"ב (גם שילוח משם יותר זול), אני משתמש באתר של קלי בלו בוק שמרכז את רוב הדילרים (מעולה לאינדיקציה, למרות שהמחירים לפני מיקוח) ויש לו ממשק מעולה:

http://www.kbb.com/cars-for-sale/

Detailer.gif
פורסם

אלי תספר לנו מה קנית, או שזה סוד...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בכיף.

קיה סורנטו 2014 דיזל.

מבדיקה עד עכשיו, צריכה נמוכה בבינעירוני (6.5/100), כמעט כפול בעירוני/פקקים וכו'.

וזה כשאני במצב ECO.

בכללית מרוצה מאוד, אבזור מצויין, נוחות לא רעה (פחות מהמאזדה 6 שהייתה לי), מרווח וביצועי מנוע מצויינים.

כנראה אוסיף צ'ימיגג של THULE, כדי לחפות על חוסר באגז' בתפוסה מלאה.

• תוכן חדש...