Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת הוטהאצ' 90K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כמו שהכותרת מספרת אני מחפש לרכוש רכב סופרמיני בתקציב של עד 90א'-95א'

הייתי קרוב מאודדד לרכישת POLO GTI 3 דלתות שנת 2012 עם 22000קמ, אך לאחר שקראתי פשוט אניספור

פידבקים שליליים באשר לגיר ולמנוע שקורסים (גם בארץ וגם בחול) החלטתי שעם כל הרצון העז שלי לרכב הזה זאת פשוט תהיה התאבדות מבחינתי, כלכלית ונפשית.

מכיוון שפסלתי את הפולו האמורה אני פוסל מן הסתם גם את האיביזה קופרה והשירוקו שחולקים את אותם המנוע והגיר.

*אשמח לשמוע המלצות למכוניות מהסגמנט הנל בשנתונים שנעים 2010-2013

אני פשוט חיייבבבב לקנות רכב, ובבקשה שלא יהיה משעמם :)))

תודה רבה!

פורסם

punto abarath.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מיטו תילתן\ג'ולייטה תילתן\גולף GTI.

היה לי את שלושתם, הגולף הכי טובה בפער ניכר אבל תצטרך לרדת בשנתון. הג'ולייטה והמיטו מגניבות ונותנות אחלה תמורה למחיר.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מה אתה רוצה מהאוטו?

כח? תאוצה? אבזור? התנהגות? עיצוב?

אם לא תפרט כולנו סתם נמשיך לזרוק לך כל אחד את השם של האוטו שהוא הכי אוהב, אבל לאו דווקא נכון בשבילך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מיטו תילתן\ג'ולייטה תילתן\גולף GTI.

היה לי את שלושתם, הגולף הכי טובה בפער ניכר אבל תצטרך לרדת בשנתון. הג'ולייטה והמיטו מגניבות ונותנות אחלה תמורה למחיר.

אם בא לך לפרט, אשמח לשמוע מדוע לטעמך הגולף טובה בפער ניכר מהג'ולייטה

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אין לי שום כוונה להספים או לפתוח מלחמה, ולמרות אחזקת איטלקיות-ג'וניור אין לי כאן צד בעניין.

אני שואל זאת מתוך סקרנות של רוכש עתידי של אחד הרכבים הנ"ל (הGTI והQV הן המובילות אצלי כרגע), אשמח לקחת זאת לפרטי או לשרשור אחר או וואטאבר אם נראה לך/ם שזה לא המקום.

פורסם

היית לי גולף ועכשיו מיטו.

הגולף הרבה הרבה יותר איכותית מהמיטו (שניהן 2010) - אין פה ויכוח בכלל.

(איכות ההרכבה והחומרים במיטו ובג'ולייטה לא רחוקות אחת מהשניה)

מצד שני במחיר של 100K אתה יכול להרשות לעצמך רק GTI שנת 2008-2009 ו

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
כי זה נכון.

אם אתה רוצה שנכנס לזה - בפרטי. בוא לא נסיט את הדיון לעוד פרק במלחמות VAG-אלפא.

:mm_yeah:

כתבתי על זה בעבר כמה פעמים. פעם אחרונה בשרשור מכירה של ה GTI. חפש שם אם זה מעניין אותך.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
היית לי גולף ועכשיו מיטו.

הגולף הרבה הרבה יותר איכותית מהמיטו (שניהן 2010) - אין פה ויכוח בכלל.

(איכות ההרכבה והחומרים במיטו ובג'ולייטה לא רחוקות אחת מהשניה)

מצד שני במחיר של 100K אתה יכול להרשות לעצמך רק GTI שנת 2008-2009 ו

הייתה לי מיטו 155 09 ועכשיו יש לי ג'ולייטה 2011 (170 כ"ס)

אני חייב להגיד שאיכול ההרכבה במיטו איכותית אבל הג'ולייטה איכותית הרבה יותר! לי באופן אישי זה מה שהיה חסר במיטו, נמאס לי להרגיש כל אבן בכביש ולכן עברתי לג'ולייטה וללא ספר ההפרש ניכר.

הג'ולייטה יותר איכותית, גדולה,נוחה ואיכות הבידוד גבוהה הרבה יותר - במיוחד במהירויות גבוהות.

אז להגיד שהן לא רחוקות אחת מהשניה זה לא ממש לא נכון ולמען האמת אין כמעט הבדל במחיר בין ג'ולייטה 2010 לבין מיטו מאותה שנה ולכן הייתי בוחר בג'ולייטה...

פורסם

קיבלתי מה שאתה אומר. אני חוויתי את הג'ולייטה ב5 דק' ישיבה ותו לא.

לגבי הבחירה בין מיטו לג'ולייטה- שווה לקחת בחשבון שאם אין לך צורך ברכב ארוך יותר\גדול יותר אז מיותר. זאת אחת מהשיקולים שלי בקנית המיטו - רציתי רכב קטן וקומפקטי.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...