Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלמים חורקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם דיסקיות מקוריות יכולות לעשות רעש.

לדעתי זה לא פייר כלפי מוסך רון שפירסמת את הפוסט הזה לפני שהלכת אליו לבדוק את הסיבה לרעשים.

בהצלחה.

לכל הצדקנים למינהם שרועמים וזועמים על כך שציינתי את שמו של רון...

הגעתי לרון במיוחד מהצפון כי כמו שאמרו כאן, שמו הטוב הולך לפניו ובנוסף הוא מאוד פעיל כאן בפורום כך שמסך התגובות ההירואיות לזכותו הייתי מצפה דווקא לשמוע ממנו ולדעת אם זה עניין שבשגרה או שעלי להגיע אליו שוב. אני גר בקרית שמונה ולא בתל אביב. אז שוב, למי שיש בעיה אני אסתדר ללא עצת החכמים שלכם. לגבי רון ובאי כוחו, אם אפשר לקבל תגובה מקצועית והמלצה לגבי מה עלי לעשות אני אשמח.

בנימה אופטימית יותר, רון פתר לי בעיה של רעידות בעמידה ש4 מוסכים רשמיים ועוד 3 לא רשמיים לא פתרו.

תודה

שלום

פורסם

אכן צדקנים...אז מה עם ציינת את השם, עשית אצלו תיקון או טיפול וכעת יש תקלה זה לא מחייב שזה בגלל איכות עבודה או חלפים וגם אם כן אז גם זה קורה וזה חלק מהמקצוע ושום מוסך לא חף מתקלות וטעויות.

הבעיה היא שאתה בחרת לטפל במוסך מאוד מרוחק ממך וזה מקשה בצורה מאוד משמעותית על הטיפול בנושא מבחינתך.

בלמים חורקים יכול להיות עניין של מה בכך וורק עניין קוסמטי כמו שאומרים ויכול להיות גם ענין חמור ולכן רצוי לא לדחות את התיקון, אם חשוב לך טפל אצל רון מצא הזדמנות וכנס אליו או כנס למוסך הקרוב אליך, בחירה שלך.

• ספונסר פורום
פורסם

אין לי בכלל בעיה שפרסמת את שמי כמוסך שטיפל ברכב ,נהפוך הוא ,תודה .

אנחנו מרכיבים אך ורק רפידות OEM של היצרנים ATE או TRW ומבלי לדעת

את פרטי הרכב שלך או פרוט הטיפול אני יודע שגם אצלך זה כך .

בכל מקרה חריקות בבלימה זה באמת נושא חמקמק שמושפע מהרבה גורמים

אין צורך להילחץ ,החריקות אם מקורם בבלמים יכולות להיגרם מנקודה קשה מסויימת

בסגסוגת הרפידה וזה יחלוף במהרה .

אם לא אז גם אין צורך להיבהל ולעבור בהזדמנות לבדיקה במוסך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
אין לי בכלל בעיה שפרסמת את שמי כמוסך שטיפל ברכב ,נהפוך הוא ,תודה .

אנחנו מרכיבים אך ורק רפידות OEM של היצרנים ATE או TRW ומבלי לדעת

את פרטי הרכב שלך או פרוט הטיפול אני יודע שגם אצלך זה כך .

בכל מקרה חריקות בבלימה זה באמת נושא חמקמק שמושפע מהרבה גורמים

אין צורך להילחץ ,החריקות אם מקורם בבלמים יכולות להיגרם מנקודה קשה מסויימת

בסגסוגת הרפידה וזה יחלוף במהרה .

אם לא אז גם אין צורך להיבהל ולעבור בהזדמנות לבדיקה במוסך .

רון היקר,

תודה על המענה הענייני. במידה והתקלה לא תחלוף אצור איתך קשר ואין לי ספק שתתן לי את המענה הענייני והמקצועי ביותר.

תודה,

ברק

פורסם

המון פעמים אנשים שמים ברקסים חדשים והופ, יש שריקות. זה קורה הרבה בסיני וגם לא בסיני.

מה שכן, גם אם זה סתם רעש קוסמטי, זה בהחלט מרגיז וכבר נסעתי עם ברקסים איכותיים יחסית ותקינים עם רעשים מעצבנים, לא כיף.

• תוכן חדש...