Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

קניתי את הרכב לפני כשנה וחצי, והייתה לי בעיה בקיץ הקודם שחזרה גם עכשיו עם הימים החמים. כאשר הרכב עומד זמן מה בחום תחת השמש, כשמניעים את הרכב ההגה קשיח ונעול כזה, ויש גם נורה שדולקת עם הסימן של ההגה. הפיתרון במקרה כזה הוא או לנהוג עם הגה ממש קשיח, שזה גם ממש לא נח וגם ממש מסוכן, או לכבות ולהניע את הרכב שוב ושוב עד שבאופן די ראנדומלי פתאום באחת ההנעות ההגה משתחרר.

האם אתם מכירים את הבעיה? מה יכול להיות הפיתרון? ניסיתי ללכת למוסך שעשה בדיקות במחשב וניסה לסדר את זה, אך זה לא עזר והבעיה חזרה. הוא המליץ לי ללכת למוסך מורשה של דייהטסו. כרגע לפני שאני הולך להוציא מאות שקלים רק בשביל לבדוק את הבעיה, אני שואל פה לראות אם מישהו יודע לכוון.

עריכה: מצאתי גם את זה. דיברתי איתו טלפונית, הוא דורש סה"כ על הטיפול 900 שקל. האם נשמע לכם סביר (גם מבחינת המחיר וגם מבחינת זה שזה אכן בכלל יפתור את הבעיה)?

תודה !

נ.ב.

ההבנה שלי ברכבים שואפת לאפס.

עריכה אחרונה על ידי dkaro
  • ספונסר פורום
פורסם

מה שאתה מתאר זה לא נעילת הגה אלא בעיה במנגנון התגבור החשמלי של ההגה. או כמו שאומרים ב"שפת הרחוב", בעיה בהגה כוח החשמלי של הרכב.

על פניו נראה שאתה לא היחיד שנתקל בתופעה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?450957-%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%94%D7%92%D7%94-%D7%93%D7%99%D7%99%D7%94%D7%98%D7%A1%D7%95-%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F-200

לכן אני מאמין שאם תקפוץ למוסך שמתמחה ברכבים האלו יכולו לכוון אותך טוב יותר למקור התקלה.

• ספונסר פורום
פורסם

רלוונטי, אבל אי אפשר לדעת האם זה באמת הפיתרון לבעיה שלך רק על סמך התיאור שנתת. צריך לבדוק את הרכב ואז להחליט.

• תוכן חדש...