Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

חברה שלי התחדשה בפיג'ו 206 שנת 2005 עם 200 אלף ק"מ.

המערכת שמע שהייתה ברכב עשתה המון בעיות והייתה גם שבורה, לכן החלטנו להחליף אותה.

הייתה לה בבית מערכת אחרת פירקתי לה את המערכת שהייתה באוטו (לא המקורית, כנראה הבעלים הקודמים שם אותה), ועכשיו הבעיה היא שיש חיבורים שונים בין הכבלים שמגיעים מהרכב לבין החיבורים של המערכת החדשה,

אני לא מבין בכבלים או בחשמל, איך קוראים לחיבורים הללו? איזה פתרון יש חוץ מלקנות מערכת אחרת עם חיבורים שיתאימו? יש מתאם כלשהו ?

תודה רבה, אשמח לעזרה.

הוספתי תמונות.

11304054_10203121620920988_566000631_n.jpg11310945_10203121603000540_1850426337_n.jpg

פורסם

אתה בתת הפורום הלא נכון. בקש שיעבירו.

נראה שחסרה לך הצמה של המכשיר.

החיבורים האחרים שאתה אוחז בהם בתמונה מימין הם יציאות RCA עבור מגבר חיצוני.

החיבורים בתמונה השמאלית נראים כמו חיבורי ISO סטנדרטיים עבור מערכות.

אפשרות אחת תהיה לחפש ברשת צמת חוטים מתאימה.

אפשרות שניה לגשת למתקין מתוך הנחה שיש לו אולי צמות זרוקות מוכנות לשימוש ולקנות תמורת תשלום סמלי או כבר לבצע את כלל ההתקנה אצלו.

פורסם (נערך)

אה התבלבלתי, אשמח אם תעבירו למקום שהשרשור מתאים אליו, סליחה.

ותודה טום.

האם יש באיביי את "הצמה" הזו שאני צריך ?

http://www.ebay.com/itm/KENWOOD-Car-Radio-Cable-Radio-Adapter-Connector-ISO-Connection-Cable-Harness-/391120958572?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item5b10a0346c

http://www.ebay.com/itm/Sony-1-Car-Radio-Cable-Radio-Adapter-Plug-Din-ISO-Cable-Connexion-Loom-/371310788505?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item5673d8ff99

אלו לא מתאימים?

עריכה אחרונה על ידי Misha :)
פורסם (נערך)

יכול להיות, איני בטוח.

חפש לפי חברת הר"ד. זה בדר"כ שומר על אחידות לרוחב הדגמים שלהם.

אגב, תיקון קטן - נראה שזוג אחד מה-RCAים הוא כניסת AUX. אם כך הדבר ואתה מעונין בשימוש בכניסה זו, משוך אותה החוצה כבר עכשיו בשימוש עם מאריך/מתאם.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
יכול להיות, איני בטוח.

חפש לפי חברת הר"ד. זה בדר"כ שומר על אחידות לרוחב הדגמים שלהם.

אגב, תיקון קטן - נראה שזוג אחד מה-RCAים הוא כניסת AUX. אם כך הדבר ואתה מעונין בשימוש בכניסה זו, משוך אותה החוצה כבר עכשיו בשימוש עם מאריך/מתאם.

כן אני מעוניין בשימוש בכניסה הזו, מזאת אומרת משוך אותה החוצה?

ואין לי חוברות הדרכה לצערי הלכו לאיבוד.

מעביר לפורום אודיו.

תודה!

פורסם

מי הזכיר חוברת הדרכה?

אמור להיות רשום על המכשיר עצמו שם החברה (לא חוברת) המייצרת ודגם.

למשוך החוצה הכוונה לחבר כבל מאריך RCA למיני-פלאג ולהעביר אותו למקום שיהיה לך נוח להשתמש בו.

פורסם
מי הזכיר חוברת הדרכה?

אמור להיות רשום על המכשיר עצמו שם החברה (לא חוברת) המייצרת ודגם.

למשוך החוצה הכוונה לחבר כבל מאריך RCA למיני-פלאג ולהעביר אותו למקום שיהיה לך נוח להשתמש בו.

התבלבלתי, אוקיי.

מישהו יודע אם הלינקים שהבאתי מאיביי יכולים להתאים?

איזו צמה אני צריך, האם אפשר להזמין מאיביי? לא מכיר חנויות בעפולה שמוכרים.

פורסם
התבלבלתי, אוקיי.

מישהו יודע אם הלינקים שהבאתי מאיביי יכולים להתאים?

איזו צמה אני צריך, האם אפשר להזמין מאיביי? לא מכיר חנויות בעפולה שמוכרים.

מישהו?

פורסם

חברה שלי שלחה לי תמונה של הצמה הזו, שהייתה בשקית עם הרדיו דיסק, אבל משום מה יש שם כבלים חתוכים,

(הרדיו דיסק החדש היה מחובר שבוע לרכב אחר ואז מכרו אותו,

אז אבא שלה הוריד תרדיו דיסק מהרכב וכנראה חתך תחוטים במקום לנתק תמתאמים).

לא מבין כל כך איך לחבר בין מה שהיא שלחה לי לחיבורים ברכב, אשמח לעזרה.

11281595_10203179588890151_1254263569_o.jpg

פורסם

בגדול, יש לך את הצמה המקורית של הרכב, החיבור השחור והלבן (אחד מהם מכיל את חיבורי המתח, והשני מכיל את חיבורי הרמקולים).

מנגד, יש לך את הצמה של הר"ד, שבצד אחד שלה מחבר פלסטיק שמתחבר לר"ד, ובצדה השני כבלים חתוכים.

הייתי מציע לך, א' לחפש סכמה/דיאגרמה של הצמה של הפיז'ו (אני כבר לא זוכר, למרות שהייתי לי אחת עד לפני שנתיים), וב' לקנות מחבר מתאם שבצידו האחד חוטים חשופים (אותם תלחים לצמה של הר"ד), ובצדה השני מחבר שיתחבר ישירות לצמה של הרכב.

פורסם

הדגם של הרדיו דיסק החדש שאני מנסה לחבר הוא Eagleroad 45647, אם זה משנה.

yuraskor, חיפשתי דיאגרמה של הצמה הזו ולא הצלחתי למצוא, אשמח אם תעזור לי.

וגם איפה אני יכול לקנות מתאם כזה?

• תוכן חדש...