Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים.

תראו, יש לי בעיה: אני מנסה לבדוק את עומד המים(נזול הקירור) ברכב אבל ממש קשה לראות, בלתי אפשרי יותר נכון.

המיכל כולו מלוכלך, לא רואים בכלל את עומד המים, וכשניסיתי לשים מים הם לא נכנסו, הם פשוט צפו בפתח המיכל.

עכשיו, למי שהיה בעבר 206CC או GTI יודע שמיכל הוא לא כמו מכוניות אחרות ויש לו מן עיקום קטן בהתחלה.. ממש כמו מנורה של ג'יני אפשר להגיד, ככה שאי אפשר להכניס אפילו שיפוד כדי לבדוק מהו העומד.

לחבר של חבר שלי יש 206GTI, ואותו חבר אמר לי, שחבר שלו(בעל הGTI) תמיד הוציא את המיכל ורק ככה שם מים.

עכשיו אצלי זאת בעיה. אחת, אין לי ידע טכני, ככה שאם אני אוציא אולי אני לא אחבר טוב, ועדיף לא להסתכן.

שתיים, הצינור אליו המיכל מחובר, החיבור שלו כולו קורוזיה, ככה שאם אני אפרק אולי אני לא אוכל להחזיר.

והמנוע התחיל להתחמם לי בנסיעות, ואני חושב שזה בגלל המים(השבוע יש לרכב טסט אז זה יבדק בדרך בכל מקרה אצל המוסכניק).

אשמח מאוד לתשובות.

• תוכן חדש...