Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא של חבר מחפש רכב כזה אחרי שהסיטרואן שהייתה לו הלכה לעולמה(סיטרואן C15 מיושנת ביותר)

ועכשיו הוא החליט שהוא רוצה לקנות רכב קצת יותר מודרני, בטיחותי ושלא יכנס למוסך יותר מדי. הוא נוסע סביבות ה-30 אלף בשנה.

טרם הפירוט,

האם אפשרי למצוא בכלל רכבים כאלה בני 3-4 שיהיו במצב טוב? כי מההיכרות שלי עם רכבים כאלה זה שיש להם קילומטראז' אסטרונומי והם עוברים חיים מאוד לא קלים.

כרגע הרכב שהוא שם עליו עין זה הניסאן NV200. מישהו מכיר אותו? האם יש עוד המלצות לרכבים בגודל ונפח העמסה כזה?

התקציב בעיקרון הוא עד 140 אלף , אבל הוא ישמח לחסוך את הירידת ערך ולקנות משומש בן 3-4 בכמה שפחות

תודה לעונים

פורסם

אפשר למצוא ניסאן NV200 או טנדרונים דומים בני שנתיים-שלוש במצב סביר. צריך קצת סבלנות בחיפושים, לחפש במקומות הנכונים ואפשר למצוא.

מבחינת נפח ה-NV200 מציע את הנפח הכי גדול בקטגוריה. הכי קרוב אליו זה קונקט גבוה-ארוך, אבל הם נדירים מאוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

כפי שאתה רואה את הסמלון שלי, הרכב ששאלת עליו בבעלותי חצי שנה. אתה מוזמן לשאול עוד.

נקנה עם 80 אלף קילומטרים ב 85 אלף מאדם פרטי.

כמו לכל רכב, יש יתרונות וחסרונות.

פעם צביקה פיק כתב חוות דעת על הרכב הזה, היה גם מבחן דרכים.

לפי דעתי, בשניהם הבליטו מדי את החסרונות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צביקה ו-ולאד, תודה על התשובות.

בשלב הראשון, אין באמת אופציות נוספות לניסאן? כי המצב היד 2 הוא די בכי רע- אין כמעט רכבים ואלה שיש הם עם ממוצע של 50 אלף קילומטר בשנה.

ואני אשאל אותו אם הוא רוצה לדעת פרטים ספציפיים

פורסם

לקנגו יש את אותו המנוע כמו בניסן.

קנגו יותר נוח ויותר "משפחתי". אם גודל הרכב מתאים, קנגו טורבו דיזל ידני זה רכב מעולה.

גם ברלינגו מצויין, הוא בגודל כמו רנו.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי, ממליץ לפותח השרשור להתאזר בסבלנות, אולי יגיע ללוחות רכב שיתאים לצרכי עבודה.

בנוסף, לדעתי, אם נוסעים קילומטראז של 30 אלף ק"מ ולאחר שיש מודעות לכך שלא מעט רכבי עבודה שמגיעים לשוק המשומשות, כבר עשו את שלהם, הייתי ממליץ לשקול רכישה של רכב חדש.

פורסם

תוך שנתיים ראשונות ניסאן הפסידה בירידת ערך מעל 60 אלף ש"ח.

אני לא רואה היגיון ברכישת רכב חדש.

פורסם

כל אחד והשיקולים שלו, יש כאן גם שיקולי מיסוי, ככל שמדובר בעצמאי, הפחת גם מוכר, זה ענין מאוד אינדוידואלי. שכל אחד יעשה את החישוב מה מתאים לו. כמובן, מומלץ להתייעץ עם יועץ מס/רואה חשבון.

• תוכן חדש...