Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

לא ממש שאלתי את זה בעבר,

אבל אחרי מה שלמדתי כאן, אני מתכוון ליישם בטיפול הבא שוב גלייז SRP, הפעם שקלתי מעליו אולי אוטם מנזרנה PL ומעל ווקס של dodo שרכשתי לא מזמן, שאת המראה שלו אני ממש ממש אוהב.

אני אחד שמיישם ווקס כל חודש בערך (מעדיף בתקופת הקיץ), לא משנה מה העמידות שלו כיוון שגם אם העמידות של הווקס היא 6 חודשים, הברק והעומק שלו נעלם הרבה לפני.

ידוע לי שהעמידות של ה SRP תשתפר עם אוטם מנזרנה מעל, אבל האם ווקס נורמלי כגון ה dodo orange crush וכו' יחזיק לפחות כחודש על הרכב לפני שאני מתכוון ליישם שוב?

או שאולי מצד שני - איישם את המנזרנה PL רק בחורף, (גם ככה בתקופה הזו לא ממש שוטפים את הרכב) ואמשיך ליישם ווקס כל חודש +-?

מה אתם, הייתם עושים? :p

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

אני מישם פעם בחודש פעם ווקס ופעם אוטם שניהם של מנזרנה, כמובן עם הכנה וכו'.

מעדיף יותר אוטם בקיץ בגלל השמש הקופחת.

פורסם

כמה זמן יחזיק הווקס היא שאלה שתלויה בגורמים כמו סוג הווקס, התנאים שהרכב נמצא בהם ביומיום, ובמיוחד ההכנה שנעשתה לפני היישום. אין תשובה מוחלטת.

יחד עם זאת, אני חושב שיש סיכויים גבוהים שתראה לפחות חודש של עמידות מכל וקס מחברה איכותית.

פורסם

לפני שנה בערך יצא לי להשתמש ב Chemical Guys Celeste Detalgio.

ווקס מאוד איכותי אבל גם מאוד יקר.

הברק החזיק כחודשיים בערך כאשר הרכב נשטף אחת לשבועיים בממוצע.

לא יודע אם הייתי רוכש אותו שוב היום(קיבלתי אותו במחיר טוב בזמנו ולא במחיר שהוא עולה היום).

פורסם (נערך)

ליאב, ה-srp "מחזיק" טוב ווקסים מעליו.

העמידות של הווקס הנ"ל בגדול לא מרשימה בלשון המעטה, אבל שווה לנסות.

להערכתי? יהיו שם שלושה שבועות עד חודש בלי טופינגז למינהם.

שילוב של גלייז, מעליו אוטם, מעליו ווקס, מיותר, בהנחה שאתה מבצע איטום כל חודש.

עריכה: הודעה מס' 3000.

איזה בנאדם משועמם.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם
עריכה: הודעה מס' 3000.

איזה בנאדם משועמם.

למה משועמם? בן אדם עם תחביב שהוא נהנה ממנו, ואוהב לייעץ ולעזור לאחרים. כן יירבו כמוך :)

פורסם

תודה על התשובות חברים,

לגבי עמידות ווקס אין לי מושג מה העמידות של הדודו התפוזי, אבל בתור אחד שממש כיף לו למרוח ווקס כל פעם אין לי בעיה להעביר פעם ב3-4 שבועות "ניגוב" ווקס מחדש :p

אשאיר את האוטם לחורף וזהו

שיפופו - בנוגע ל"טופינגז" למיניהם - ONR בדילול QD נחשב?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...