Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 818
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם עם העגלה אפשר להסתדר .לדעתי הכחול והשחור ובכלל צבע כהה לא מחמיא לפולו כי כל העיצוב ואגרסיביות נבלעים.ברור שזה עניין של טעם אבל זה או לבן או כסוף או אדום.

אדום מאד יפה בעייני

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

קח בחשבון שהדלתות ב3 דלתות גדולות יותר מהדלתות ב5 דלתות. לפחות במשהו כמו הגולף, זה משמעותי וביחד עם תקרה גבוהה, קל מאוד לגשת למושב האחורי. אולי קל יותר אפילו מאשר דרך דלת אחורית רגילה, לפחות אם אתה לא מאובן לחלוטין.

אני חושד שמכוניות 3 דלתות גם משתמרות טוב יותר לאורך זמן עקב קשיחות עדיפה של הגוף. אני יודע את זה מהשוואה אמפירית וחסרת משמעות לחלוטין בין גולף 5 דלתות לגולף 3 דלתות - ה3 חורקת ומתעוותת פחות על באמפרים ובבורות.

לדעתי תיקח את השלוש. מעכשיו ועד שיהיה לך ילד, גם אם מגיעה לך מחר כלה בדואר, יש לפחות שנתיים. שנתיים זה לא מעט זמן (אמר זה שעם הגולף שלו כבר שמונה שנים).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם (נערך)
כי לא כולם יכולים להרשות לעצמם להחזיק שני כלי רכב. אם האשה תחזיק רכב נוסף זה לא ממש משנה גם אם הוא יקח רכב עם דלת אחת.

זה נכון אבל מי אמר שדווקא את הפולו הוא יצטרך למכור? בייחוד אם יהיו לה חמש דלתות (כביכול קל למכור לאשתו את הרעיון של רכב שימושי יותר- אם בכלל צריך למכור את הרעיון).

זאת מבלי להכנס לכיס שלו אם בכלל הוא צריך להפטר מאחד הרכבים. בקיצור, הכל תיאורטי.

סטיו, קח מה שבא לך. רק אתה יודע מה השימוש שלך בחלק האחורי של הרכב וכמה זה קריטי עבורך.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם
קח בחשבון שהדלתות ב3 דלתות גדולות יותר מהדלתות ב5 דלתות. לפחות במשהו כמו הגולף, זה משמעותי וביחד עם תקרה גבוהה, קל מאוד לגשת למושב האחורי. אולי קל יותר אפילו מאשר דרך דלת אחורית רגילה, לפחות אם אתה לא מאובן לחלוטין.

לא, זה לא.

זה שהדלתות במרכב שלוש דלתות גדולות יותר זה ברור, אבל מכאן ועד לחשוב שגישה למושב האחורי דרך דלת קדמית נוחה יותר מגישה דרך דלת אחורית, ממש לא.

פורסם

הדלתות האחוריות קטנות ונותנות לך גישה מצויינת לצד אחד, אבל נראה לי שיהיה קל הרבה יותר להגיע לצד השני ולאמצע ב3 דלתות, במיוחד עם תקרה גבוהה שמאפשרת לך להשתחל.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אני חושד שמכוניות 3 דלתות גם משתמרות טוב יותר לאורך זמן עקב קשיחות עדיפה של הגוף. אני יודע את זה מהשוואה אמפירית וחסרת משמעות לחלוטין בין גולף 5 דלתות לגולף 3 דלתות - ה3 חורקת ומתעוותת פחות על באמפרים ובבורות.

.

דווקא 4 דלתות יותר קשיחות מ 2 דלתות!

קובי

:-)

פורסם

אני עדיין (כבר כמה ימים) משתגע מעניין הקג"מ בין הרכב הידני לאוטומט.

לאדם בור כמוני, לצורך העניין, שמניח שכמות שהקג"מ הוגבלה ל-25 בגיר ה-DSG (כנראה עקב מגבלות ושמירה עליו מתקלות אפשריות עתידיות) ומנסה להבין - איך רכב ידני עם כ-7 קג"מ יותר (נתון לא מבוטל, כ-1/3 יותר) מוציא נתונים דומים בלבד בגיר "האוטומט".

איפה נעלם כל הכוח הזה בגיר הידני? ההבדל היחידי שמהותי ושהצלחתי להבין הוא בתאוצות הביניים.

אשמח להסבר מקיף ומפורט יותר ממי שיודע או אפילו לקישור כלשהו, אחרי שאני נובר בדפי האינטרנט כבר תרופה ולא ממש מצליח למצוא הסבר מעמיק.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

לחבר יש שירוקו עם 3 דלתות. הכניסה למושב האחורי כל כך לא נוחה שבכל יציאה אנחנו מציעים לאסוף אותו ולא ההיפך, כי שלו לא נוחה.

אז במילים אחרות, קח את ה3 דלתות. מסתבר שזה גם משתלם :wink:

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

סליחה על השאלה, אבל לא הזמנת כבר רכב?

(נ.ב. - תזמין מה שבא לך, חלאס שכל אחד חופר לך מה אתה עושה עם הכסף שלך. כשתתחתן, ויהיו ילדים, תתמודד עם השאלה. בינתיים תעשה מה שב -ז שלך).

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

להערכתי אתה טועה.

מבנה השלדה הבסיסי זהה בשתי הוורסיות, אבל בעוד שבחמש דלתות עדיין יש חופש כלשהו בין הדלת האחורית לבין המרכב - חופש שבתורו מקטין את קשיחות המבנה, בשלוש דלתות כל החלק האחורי שמחליף את הדלת מרותך אל הגוף ללא חופשים דבר שבהכרח מגדיל את החוזק המבני.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

4 במבנה של סדאן, (אולי) כן. לא 5 דלתות במבנה של האצ'בק.

פורסם
סליחה על השאלה, אבל לא הזמנת כבר רכב? בד"כ יש עוד פרק זמן כלשהו שניתן לשנות מאפיינים בהזמנה,לא?

(נ.ב. - תזמין מה שבא לך, חלאס שכל אחד חופר לך מה אתה עושה עם הכסף שלך. כשתתחתן, ויהיו ילדים, תתמודד עם השאלה. בינתיים תעשה מה שב -ז שלך).

בדיוק,כשתגיע העת,תמיד אפשר למכור ;)

אני במקומך הייתי הולך על כחול (כמו שהיה לבר72) ו3דל' (כמו שיש לרועי) - הייתי שם גם קסנון אבל המחיר מפחיד (12K לא הולכים ברגל)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לדעתי האפור/כסף הוא דווקא הצבע הכי יפה מבין השישה.

השחור והלבן מאוסים, הכחול והאדום מכוערים.

התוספות די מיותרות, בטח שבמחירים האלה.

לגבי 3 או 5 דלתות, מלבד עניין הפרקטיות, אני מעדיף את המראה של ה-5 דלתות [emoji85]

• תוכן חדש...