Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן ראיתי, אבל ההפרש לא נראה לי כזה משמעותי והפחיד אותי בעיקר תגובות האנשים על השחיקה הגבוהה שלהם ועל העובדה שהם קשים יחסית. אעדיף את הגודייר שהם רכים ונוחים יותר ומחזיקים יותר מעמד

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

הרגילים טובים אבל מפריע לי שהם מקבלים חתכים בסוליה בקלות. זאת אומרת, הקדמיים אצלי עם יחסית הרבה קרעים בסוליה. האחוריים אחרי שנתיים עדיין כמו חדשים בלי שחיקה בלי קרעים בלי סדקים ממש רואים אותם כמו חדשים.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם (נערך)

אז קניתי את הגודייר דרך itire. רוצה לציין לטובה מאוד את השירות המהיר והאדיב. בהחלט ממליץ.

ולמדתי משהו היום שראיתי שהבלוטה נגרמה בעצם מכך שהצמיג נקרע מבפנים אך לא מבחוץ.

היות ואני בא מהאפישנט גריפ הרגילים אני מרגיש בבית ואין הרבה הפתעות אבל כרושם ראשוני אני מרוצה.

אגב, למי שיש מכסי שסתומים מיוחדים בצמיגים, ממליץ לשים לב בזמן החלפת הצמיגים כי תפסתי על חם את הצמיגאי שם לי מכסה רגיל ומכניס לכיס את המכסה מתכת(הפשוט יחסית) שלי לכיס.

תודה על העזרה. :)

עריכה אחרונה על ידי ORrrr

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אכן, בליטה שכזו מעידה על היפרדות השכבות הפנימיות ולכן הסכנה שבהמשך נסיעה עם צמיג כזה. כנראה שבמקרה זה, זה היה מספיק כדי לקרוע את הדופן הפנימית.

תן כמובן הזדמנות לצמיגים החדשים להתיישב ולהוריד מעליהם את שכבת ההגנה בכמה מאות ק"מ הראשונים.

סע בדרכים טובות. :-)

• תוכן חדש...