Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי, בכסות של כתבה או ידיעה או איך שקוראים לדבר כזה ברשת המקומונים של "ידיעות אחרונות", מתפרסם טור "באדיבות אור ירוק".

ככלל, אני קורא את הטורים האלו בסמוך למדורי הסאטירה וההומור, שם מקומם וזה היחס הראוי להם. אבל הפעם קפץ הקוף לאור השקר הגס, הגלוי, הכל כך ישיר.

יכולתי לצרף פרשנות והסברים, אבל הפעם לשיטת "לא נגענו" יש אפקט הרבה יותר יעיל.

אז הנה לפניכם, זה בצד זה, השקר של אור ירוק אל מול נתוני הלמ"ס העדכניים ביותר - מישהו פה משקר לכולם ועושה את זה בעזרת כיסים עמוקים שקונים את דרכם לתודעה הציבורית.

אור ירוק מצלמות &#.jpgתאונות לפי גורמ&#1.jpg

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא חדש העניין .

אכיפת עבירות מהירות היא קלה, מכניסה המון כסף ותורמת למוניטין אקטיביסטי של שר התחבורה. נקודה.

למה להיות מוטרד מהעובדות ? :?

זמין 8)

פורסם (נערך)

זה לא הומור - זאת טרגדיה. טרגדיה לכל המשפחות שאיבדו את יקירהן בשנה האחרונה (בה היו יותר תאונות באופן משמעותי) בשעה שהדבר היחיד שמעניין את אור ירוק, המשטרה ומשרד האוצר זה פרויקט המצלמות.

אני בטוח שיש באור ירוק אנשים עם כוונות טובות. אבל תחושת הבטן שלי היא שאם יסגרו את העמותה הזאת זה רק יעשה את הכבישים לנעימים יותר וקטלניים פחות. אני חושב שצריך לתת לאבי נאור איזה פרס מכובד, להגיד לו תודה רבה ולשלוח אותו להשקיע את הכסף בתחומים שתורמים יותר לחברה.

היה צריך לעשות את זה כבר אחרי "התחקיר" המעליב שהם פרסמו על מקרה המוות של טל שביט, אולם עדיף מאוחר מלעולם לא.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בתחילת ימייה העמותה הייתה מגיעה לבתים של נהגים חדשים ומתדרכת אותם איך לנהוג נכון, בעיקר בתוך העיר. זו הייתה פעילות מבורכת.

בנוגע למצב כיום, זה פשוט מאד. אם לא זה, הכסף הזה היה יוצא בצורת מיסים גבוהים עוד יותר. הרי אם על חוב של 40 ש"ח ביטוח לאומי שולחים אליך ימ"מ הביתה, נראה לכם שהמדינה תוותר על מקור ההכנסה הרווחי הזה? :lol:

עכשיו, בשביל למכור לנו אשלייה שהמיסים לא כאלה גבוהים מחלקים אותם למליון ואחד חלקים נפרדים שלכאורה לא קשורים בכלל אחד לשני. אחד מהם זה מס/קנס המהירות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שקרים וכזבים כמדיניות רשמית של הארגון, ואין מי שייתן את הדין. יותר מדי ריווחי עבור המדינה שהם יפיצו שקרים.

אגב, ההבדל היחיד בינינו לבין עולם שלישי הוא ששם בתי המשפט והלשכות הרשמיות לסטטיסטיקה מוכרים את הלוקשים של הממשלה לאזרחים. כאן אלו עדיין "עמותות", שמרגע לרגע מקבלות סמכויות נרחבות יותר ויותר (מתנדבים במשטרה, תרומת ניידות), במקרה החמור יותר זו הרשות הלאומית לשקרנות וכזבים, שהיא גוף של מדינת ישראל, מתוקצב, שחי כי המדינה צריכה למכור לוקשים ושקרים ולא יכולה לעשות זאת באמצעות הלמ"ס, כי זה גוף הגון שמתייחס לעובדות כפי שהן.

ככל שהמדינה דוחפת ומחזקת את הגופים הנבזיים האלו, שהמטרה מקדשת אצלם את האמצעים, היא מקדמת אותנו לעבר עולם שלישי, שגם לא הולך יחדיו עם דמוקרטיה מתוקנת, מה שמאוד קוסם לשלטון מרכזי כמו שיש לנו היום.

פורסם

ישנה כתבה גם בוואלה על השקרים שמוכרים לנו. כנראה הישראלים התחילו לפתוח את העיניים ולא רק את הכיסים...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

על הדרך לפחות עם מנג'סים לממשלה (שבטיחות בדרכים ממש לא עומדת בראש מעייניה - ולא בצדק!) לכמה עניינים יותר חשובים כמו גדרות הפרדה בכבישים וכדומה...

אני תמיד רוצה לחנוק את אבואב כשהוא נמרח לי על מסך הטלוויזיה, אבל אז אני נזכר שמטרתו של NGO היא להיות נודניק.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תעודת עניות למדינה שאנשים פרטיים, הופכים לגופים א-לה רשמיים ממשלתיים. כמה קל להכנס לואקום הזה של אי העשיה השלטונית פה.

הם מפיצים שקרים ופרופגנדות בלי סוף.

בחברתי היה נציג שלהם שנתן הרצאה לנהגים, הבטן שלי התהפכה מכמות השקרים ושטיפת המוח.

בחרתי ללכת משם, כי לא היה לי נעים להתפרץ לפתע לדבריו ולהוכיח אותו.

פורסם

אני רוצה לציין שאור ירוק עשו לנו בבית ספר לא מעט הדרכות ופעילויות (בעיקר בזכות פעילה אחת מהאזור שהיא באמת עם כוונות טובות), ודווקא מדיבור עם חברים ההשפעה הייתה חיובית. יותר אנשים אומרים שלא ינהגו תחת השפעת אלכוהול, לחץ חברתי וכו' וכו'.

אז הם אולי לא מושלמים אבל כן יש כמה עם כוונות טובות.

פורסם

"לא העבר גנב - אלא החור גנב".

אילו, למשל, היו מעמידים לדין אדם שנותן תרומה למשטרה ואח"כ לוחץ על המשטרה לשנות מדיניות, באשמת שוחד - אז זה היה נראה אחרת.

אילו.

דני

פורסם

אין שום שקר או בעיה במידע שהבאת.

בכתבה מדובר על "מעורבות בתאונות דרכים קטלניות".

בסטטיסטיקה שהבאת אין אזכור לתאונות דרכים קטלניות.

לידיעתך - תאונת דרכים קטלנית היא אך ורק, בהגדרה, תאונת דרכים שכתוצאה ממנה היה מקרה מוות.

פורסם (נערך)

בו ותביא לי מאמר רציני אחד שמראה שמהירות מופרזת לפי החוק בכבישים מהירים (זאת העבירה היחידה שהמצלמות יודעות לאכוף) היא "גורם משמעותי" לתאונות קטלניות.

בשביל לתת לך נקודת התחלה אתה מוזמן לבדוק את סטטיסטיקת ההרוגים באוטובאן הגרמני וזאת בהשוואה לכלל ההרוגים בכבישים שם.

בשביל לתת לך עוד נקודה למחשבה - חלק לא מבוטל מאותם אוטובאנים מפורסמים הם באיכות פחות טובה מכביש 6 ואוטוסטרדות אחרות בישראל.

הפרסום הזה שלהם מוכיח שוב פעם שאור ירוק הפכו מארגון עם כוונה טובה לכזה שרק גורם נזק לנהגים. בכיס בוודאות וכנראה גם בביטחון וזאת בשל ההסטה של משאבים ותשומת לב מהגורמים שבאמת אחראים לתאונות עם נפגעים.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

אני לא אבוא ואביא לך שום דבר, כי אני לא טענתי שום דבר. אין לי שום טענת נגד.

אני רק אומר שכל הפוסט המקורי פה מטופש, כי הוא מצביע על שקר בלי להבין שאין שום שקר.

בכתבה אור ירוק דיברו על תאונות קטלניות, ובסטטיסטיקות שמובאת נגד הכתבה אין שום אזכור על זה.

• תוכן חדש...