Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה קצת מחוץ לאיזור שלי, אני יותר בשטח של השחזור מידע (Bitwise) - הניתוח שלו ל-FileSystem ומשם לקבצים זה בצוות אחר ככה שאני לא מכיר.

מה שכן אני יכול לומר חד משמעית שבאנדרואיד זה אפשרי ועשיתי את זה.

מידע כללי עד כמה שזכור לי ה-FS של אנדרואיד מבוסס על זה של לינוקס.

אז אני מניח שאתה מבין שההסבר הטכני שרשמת בהודעה מס׳ 10 עשוי להיות נכון למערכת קבצים מסויימת ולא לאחרת...

אין מערכת קבצים אחת לכל מכשירי האנדרואיד. זה תלוי ביצרן. ישנם מכשירי אנדרואיד שיש להם מערכת EXT4 ויש כאלו שיש להם YAFFS למשל. אני לא בטוח שההסבר נכון לאחרונה. מכל מקום התשובה הפשוטה היא שצריך למחוק את כל המידע ולא רק את האינדקס או רק חלקים ממנו. יש דיי הרבה כלים שעושים את זה. גם שזה נעשה עדיין יש דרכים לשחזר המידע אם מוכנים לשלם מספיק, אבל זה כבר שיעור למתקדמים ולא קשור למערכת הקבצים.

פורסם

ההסבר הטכני הזה נכון לפי הידוע לי לפחות לרוב האנדרואידים, ללינוקס, ל-FAT ול-NTFS.

אני לא מכיר מערכת קבצים שעובדת בצורה שונה מאשר תאים וטבלת קבצים.

אני גם לא מכיר מימוש של מערכת קבצים שבעת מחיקת קובץ מוחקת את כל התאים שלו - אם כי מימוש כזה אפשרי.

עבור כונני Flash (בניגוד למגנטיים) למיטב זכרוני אי אפשר לשחזר כמה שכבות אחורה.

מה שכן - אם הגעת למצב שבו רוצים לשחזר כמה שכבות אחורה את המידע של המכשיר הסלולרי שלך - עשית משהו רע מאוד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חברים אני פשוט לא רוצה שאיזה טכני יסתובב לי ב GOOGLE DRIVE, DROPBOX, EVERNOTE וכמובן פייסבוק\מייל.

למה שאני אתן לו מכשיר שהפרטים הנ"ל נמצאים בו?

פורסם

בשביל זה נכנסים להגדרות משם לחשבונות ומוחקים את כל החשבונות (גוגל עבור Drive,GMail) והשאר לפי השם.

Evernote אני לא מכיר אבל או שזה עם חשבון כמו למעלה ומסונכרן לשרת או שזה נשמר מקומית ואתה יכול לעשות גיבוי ולמחוק את התוכנה וה-Data שלה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...