Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי סיטרואן C3 2007 ואני מחפש מוסך שמתמחה בפירמה ולא חייב מורשה לובינסקי.

עבור מורשה ראיתי מהחיפוש שמומלץ גזית.

תודה! :beerchug:

פורסם

אהלן , באם מדובר בטיפול קטן אפשר לטפל במורשה , מה גם שאיש נוהל של FIX PRICE במוסכי לובינסקי ככה שאין צורך להדרים לאיזור תל-אביב שם המבחר גדול ,

אם מדובר בטיפול גדול / תקלה לא רגילה , הייתי מעדיף לנהוג 30-40 לכיוון תל אביב וללכת למוסכים שמומלצים , שאפט\גבע\אורן שירותי רכב (אלא אם כן מישהו מכיר פה מוסך אמין וטוב באיזור חיפה

פורסם

ראיתי עוד כמה המלצות על המוסכים האלו אבל להכנס לתל אביב זה שעה וחצי לכיוון ואם הרכב צריך להשאר לילה זה בכלל סיפור..

אני לא זקוק לטיפול, אני רוצה שיסדרו לי בעיה של הצגת שגיאות של המחשב, הוא סתם מתריע על נורות שרופות וזה מחרפן בנסיעה יכול להיות 4-5 התרעות בדקה ואז חודש בלי.

• תוכן חדש...