Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בילוש בפעולה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז תחנק?

באמת תכננתי לסוע לספארי בקרוב, זה נראה לכם מקום רומנטי לקחת בחורה? היא רוצה ללכת לשם, בטח היא רוצה את זה פראי, זה באוטו טיול כמו פעם או שברגל מסתובבים?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

או קיי

יש לי חבר שאבא שלו שוטר תנועה באיזור הקריות (בעיקר ק.אתא)

והוא בעיקר בסמויה והוא תמיד מספר לי על מקרים דומים

ואצלהם שהם תופסים נערים הם ישר מקבלים כאפות וסטירות מהשוטרים ויש לי חברים שקיבלו סטירות ומכות משוטרים

וזה פשוט מגעיל היחס של הסמויים שהם חושבים שהם בלי מדים אז אף אחד לא יעלה עליהם

פשוט יחס מגעיל

פורסם
אז תחנק?

באמת תכננתי לסוע לספארי בקרוב, זה נראה לכם מקום רומנטי לקחת בחורה? היא רוצה ללכת לשם, בטח היא רוצה את זה פראי, זה באוטו טיול כמו פעם או שברגל מסתובבים?

למה ספארי קח אותה לסעיד

אותו אפקט.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסי היא מכירה את סעיד יותר טוב ממך, זה כבר מעוס היא רוצה ספארי, לא הבנתי למה אבל היא מחפשת לאן ללכת איתי אז שיהיה ספארי מזמן לא ראיתי אריות חוץ מהלביאה שלי. אני כבר מדמיין לי טיול ספארי עם פיג'ו, אני כבר אזמין מסאג'.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
או קיי

יש לי חבר שאבא שלו שוטר תנועה באיזור הקריות (בעיקר ק.אתא)

והוא בעיקר בסמויה והוא תמיד מספר לי על מקרים דומים

ואצלהם שהם תופסים נערים הם ישר מקבלים כאפות וסטירות מהשוטרים ויש לי חברים שקיבלו סטירות ומכות משוטרים

וזה פשוט מגעיל היחס של הסמויים שהם חושבים שהם בלי מדים אז אף אחד לא יעלה עליהם

פשוט יחס מגעיל

אז בעצם הוא שונא את אבא שלו ?

שימו לב לאשכול...הולך ומתחרבן...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
יוסי היא מכירה את סעיד יותר טוב ממך, זה כבר מעוס היא רוצה ספארי, לא הבנתי למה אבל היא מחפשת לאן ללכת איתי אז שיהיה ספארי מזמן לא ראיתי אריות חוץ מהלביאה שלי. אני כבר מדמיין לי טיול ספארי עם פיג'ו, אני כבר אזמין מסאג'.

רק שלא תתקע במתחם של האריות פתאום מסיבה לא ברורה :wink::-P .

(מה אני צוחק....רק לפני שבועיים ללא סיבה נתפסו לי הברקסים ביהוד :roll: ).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אישפוז פעם הושפלת בידי מדורניקים ?

פעם קיבלת סטירה\בוקס\מכשיר קשר בראש ?

דניאל.

לא. מעולם לא התנהג כלפי שוטר באלימות.

ולא בגלל שאני לא פוגש אותם.

רק לפני שלושה-ארבעה שבועות הייתה הפעם האחרונה שמדורניק עיכב אותי (מה אני אעשה. אני עובד בלוד וכנראה שהרכב שלי מושך תשומת לב של שוטרים).

עצרתי מיד, כמובן. דיברתי איתו בנימוס והוא ענה לי באותה צורה והסביר לי שהם בפעילות של חיפוש של נשק/סכינים/סמים וכו'. הייתי מנומס כשעניתי על כל שאלותיו (לאן אתה נוסע, מאיפה אתה בא, במה אתה עוסק וכו') הייתי מנומס גם כרוקנתי את הכיסים, כהוא ערך עלי חיפוש גופני וכשהוא הפך לי את הרכב.

לא כעסתי עליו, הייתי ידידותי, ונפרדתי לשלום.

וזו לא הפעם הראשונה שזה קורה. גם לא הפעם השניה, ולא הפעם השניה בחודשים האחרונים.

למה? בגלל שאני יודע שהוא עושה את העבודה שלו ומוכן לסייע לו בכך. הטרטור הסתמי שעברתי היה סתמי רק בגלל שאני לא עבריין. ברכב הבא אחרי יכול להיות שהוא ימצא לבנת חבלה, ואני מאחל לו בהצלחה בכך, וכל אזרח שומר חוק צריך גם הוא לעשות כך.

שמעתי מספיק סיפורים על מכות ממדורניקים. זה נכון שהיד שלהם קלה על הכאפה, אבל אני לא מאמין שיש דבר כזה "סתם", למעט במקרים של חוסר הבנה הדדי טוטאלי כמו המקרה של טיבי שהוזכר גם בשרשור הזה, שאם תסתכל לשניה על נקודת המבט שלהם, אפשר להבין למה הוא נראה חשוד, למרות שאי אפשר להבין ולקבל את האסקלציה של האירוע לרמות שהוא הגיע אליהן.

אני לא חושב שאם עוצר אותך אדם שכל היום עסוק במלחמה עם אוכלוסיות שאתה לא רוצה שיסתובבו חופשי ברחובות, זה חכם במיוחד להעיז פנים/להתחצף/להתחכם.

אני יודע שזה לא בסדר שמדורניקים לפעמים מגיבים באלימות בצורה כל כך מהירה, ושרצוי וראוי להתלונן על אלימות כדי לנסות לשנות את המציאות הזו. אבל במקום להיות חכם אחרי מעשה, אני אישית מעדיף לא לעשות פרצופים ולא לענות בהתחכמויות ולתת להם לעשות את העבודה שלהם, כי אני יודע שהשחיקה והמציאות האלימה שבה הם מתפקדים יכולים לעבוד לרעתי.

מה לעשות. התפקיד שלהם דורש מהם להיות פיטבול ולא פודל. אז גם אם אנחנו כחברה צריכים כלב שמירה אני מעדיף שזה יהיה פיטבול. צריך לדאוג שהוא יהיה מאולף, אבל גם בפיטבול מאולף לא צריך להתגרות.

אל תשחירו את כל המשטרה. רק בגלל שאנחנו קהילה שיש לה "תאקל" קבוע עם שוטרים בגלל שרובנו בוחרים במודע לעבור על החוק בנושאי מהירות, שינויים ברכב וכו' לא אומר שכל השוטרים הם אוייבים. זו נקודת השקפה ילדותית. תפקיד המשטרה הוא גם שמירה על החוק והסדר הציבורי לטובתנו.

תפנימו.

פורסם

רק לפני שלושה-ארבעה שבועות הייתה הפעם האחרונה שמדורניק עיכב אותי (מה אני אעשה. אני עובד בלוד וכנראה שהרכב שלי מושך תשומת לב של שוטרים).

עצרתי מיד, כמובן. דיברתי איתו בנימוס והוא ענה לי באותה צורה והסביר לי שהם בפעילות של חיפוש של נשק/סכינים/סמים וכו'. הייתי מנומס כשעניתי על כל שאלותיו (לאן אתה נוסע, מאיפה אתה בא, במה אתה עוסק וכו') הייתי מנומס גם כרוקנתי את הכיסים, כהוא ערך עלי חיפוש גופני וכשהוא הפך לי את הרכב.

וזו לא הפעם הראשונה שזה קורה. גם לא הפעם השניה, ולא הפעם השניה בחודשים האחרונים.

למה? בגלל שאני יודע שהוא עושה את העבודה שלו ומוכן לסייע לו בכך. הטרטור הסתמי שעברתי היה סתמי רק בגלל שאני לא עבריין. ברכב הבא אחרי יכול להיות שהוא ימצא לבנת חבלה, ואני מאחל לו בהצלחה בכך, וכל אזרח שומר חוק צריך גם הוא לעשות כך.

שמעתי מספיק סיפורים על מכות ממדורניקים. זה נכון שהיד שלהם קלה על הכאפה, אבל אני לא מאמין שיש דבר כזה "סתם", למעט במקרים של חוסר הבנה הדדי טוטאלי כמו המקרה של טיבי שהוזכר גם בשרשור הזה, שאם תסתכל לשניה על נקודת המבט שלהם, אפשר להבין למה הוא נראה חשוד, למרות שאי אפשר להבין ולקבל את האסקלציה של האירוע לרמות שהוא הגיע אליהן.

אני לא חושב שאם עוצר אותך אדם שכל היום עסוק במלחמה עם אוכלוסיות שאתה לא רוצה שיסתובבו חופשי ברחובות, זה חכם במיוחד להעיז פנים/להתחצף/להתחכם.

אני יודע שזה לא בסדר שמדורניקים לפעמים מגיבים באלימות בצורה כל כך מהירה, ושרצוי וראוי להתלונן על אלימות כדי לנסות לשנות את המציאות הזו. אבל במקום להיות חכם אחרי מעשה, אני אישית מעדיף לא לעשות פרצופים ולא לענות בהתחכמויות ולתת להם לעשות את העבודה שלהם, כי אני יודע שהשחיקה והמציאות האלימה שבה הם מתפקדים יכולים לעבוד לרעתי.

מה לעשות. התפקיד שלהם דורש מהם להיות פיטבול ולא פודל. אז גם אם אנחנו כחברה צריכים כלב שמירה אני מעדיף שזה יהיה פיטבול. צריך לדאוג שהוא יהיה מאולף, אבל גם בפיטבול מאולף לא צריך להתגרות.

אל תשחירו את כל המשטרה. רק בגלל שאנחנו קהילה שיש לה "תאקל" קבוע עם שוטרים בגלל שרובנו בוחרים במודע לעבור על החוק בנושאי מהירות, שינויים ברכב וכו' לא אומר שכל השוטרים הם אוייבים. זו נקודת השקפה ילדותית. תפקיד המשטרה הוא גם שמירה על החוק והסדר הציבורי לטובתנו.

תפנימו.

באמתתת......... נגעת לליבי.

ואני לא צוחק!

אני חושב שאתה צודק במאה אחוז.

ואני חושב שבזה סגרנו את השרשור.

:lol:

ROVER=~~

פורסם

בטח!

אין כמו פורנו ברכב במתחם של האריות :-D

Finger's gonna kill me.

פורסם

אישפוז, קודם כל אני מוצא את התגובה שלך נכונה ומסכים איתך לחלוטין. אני נוהג באותה צורה עם כל שוטר שתופס אותי. גם צבאי.

אבל, וזה אבל גדול, אתה טועה לגבי ההכללה שלך שכולם עושים את העבודה שלהם וכולה יש להם "יד כבדה על הכאפה". אז נכון הם כולם עובדים וכולם בתפקיד, אבל לא כולם עושים את העבודה שלהם. אני אסביר :

רוב המדורניקים\סמויים\בילוש\יש"ם הם שוטרים שמקבלים "רשות" להשתמש בכוח סביר בכדי להכניע. המונח כוח סביר הוא מאוד פריץ וברגע שאתה מרגיש מגובה ע"י הרשויות או החברה מהעבודה במקרה שלהם אתה מהר מאוד מאבד את חוש ה"סבירות". השתן עולה למוח (סליחה על הביטוי) ואתה מרגיש כל יכול בין אם זה לאיים על ילד קטן במכות רצח, לתת לחייל סטירה לפנים, לעשות צחוק מאישה זקנה, להרביץ מכות בלי הפסקה לנער "פושע" או אפילו להרוג.

ישנם שוטרים שעושים את עבודתם נאמנה והצליחו למגר את הפעולה של עליית השתן אצלם אבל זה לא אומר שהקולגה שלהם שמחליף אותם בלילה לא עושה את זה בצורה הכי מכוערת שיכולה להיות.

אני לא מאחל לאף "גבר גבר" ולאף בחור שרוצה להגיע בשלום להיתקל בבילושניק עצבני אלים וסאדיסט.

דניאל.

*כל הדברים שנרשמו לעיל הם לא המצאה של הרגע ולא משמיעה של סיפורי אבות, הם אמיתים ואני עד לחלקם.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תפנימו.

הבעייה היא לא עם הרוב שמתנהגים כמו שהזכרת (בתקיפות,אבל במסגרת החוק) , אלא בטיפול באלה שסורחים.

פיטבול שנושך לוקחים (לפחות) להסגר.

שוטר שסורח זוכה בד"כ לגיבוי מפקדיו ,ולך , כאזרח ,די קשה להביא למיצוי הדין כלפיו.

בכל מקום יהיו אלה שלא יילכו בדרך בה הם אמורים ללכת , הבעייה היא חוסר הטיפול בהם במסגרת המשטרה.

פורסם
...לאיים על ילד קטן במכות רצח, לתת לחייל סטירה לפנים, לעשות צחוק מאישה זקנה, להרביץ מכות בלי הפסקה לנער "פושע" או אפילו להרוג.

כל שוטר שנוהג בצורה כזו עובר על החוק, נקודה. וזה כבר הופך אותו לפושע.

אני לא עיוור ולא טיפש ויודע שיש כבשים שחורות במשטרה, ולא ספורות. שיש אנשים שאולי אפילו לא היו צריכים להיות מגוייסים למשטרה, ושהשחיקה וההתבוססות בג'יפה של החיים לא מי יודע מה עוזרים להתנהגות שלהם.

כמו שכבר אמרתי, על כל שוטר שמשתין על מגבלות המנדט שניתן לו ומתעלל באזרחים סתם צריך להתלונן למח"ש. על כל נזק שנגרם לאזרח בגלל התנהגות של שוטר צריך לתבוע פיצוי. אני מודע לכך שהמנגנונים שמטפלים באירועים כאלו הם לא שיא היעילות (ע"ע הטיפול במקרה המפורסם של מפקד משטרת נס ציונה שהרג אופנוען כשזרק עליו קרש), אבל צריך להשתמש בהם במקרים החריגים שבהם שוטר מנצל לרעה את הסמכות שלו לפגיעה באזרחים. וגם אם חקירה מסויימת נגד שוטר נסגרת, אז הוא יהיה זהיר יותר בפעם הבאה, כי הצטברות של תלונות כאלו עליו מכתימות את התיק שלו, פוגעות בקריירה שלו וביכולת שלו "לצאת" מתלונת בעתיד.

תאמין לי שאם כ-ל שוטרי הבילוש או היס"מ היו מתנהגים כמו חבורת קלגסים המדינה הייתה מטפלת בזה ביד קשה. במקרים ששוטר זה או אחר נוהג כך, אזרח אכפתי צריך להתלונן על זה ולהלחם על הטיפול בכך. זה הכלי שלנו כאזרחים לשמור על המשטרה. אני מקווה שאני לא מנפח את המח יותר מדי, אבל יש אמרה מפורסמת של ג'ובנאל, סטיריקן רומי עתיק יומין ששאל "ומי ישמור על השומרים?" אז במקרה הזה, זה אנחנו. כל אחד צריך לדעת את הזכויות שלו כאזרח כשהוא עומד מול שוטר ולדעת להשתמש בהן אם הוא אזרח שומר חוק והשוטר מתנכל לו.

מצד שני צריך להפגין סובלנות כלפי עבודת המשטרה, לתת לשוטרים כבוד ובכל מגע עימם לא לבוא מנקודת מוצא שלילית. כי בסופו של דבר כולנו מרוויחים מהעבודה שהם עושים - ואת זה אסור לשכוח.

נורא קל לשנוא שוטרים. אבל זו לא גישה בריאה. יש לי אח בן 12, שבאיזו שהיא שיחה איתו קלטתי שמבחינתו שוטרים זה "מנאייאקים". כבר הודעתי לו חגיגית שאני מארגן לו ביקור בתחנת משטרה אצל חבר שמשרת כחבלן. הוא לא מי יודע מה התלהב מהרעיון. תחנת משטרה נראית לו מקום מרתיע ומפחיד, אבל אני רוצה לארגן לו איזה סיור שהוא ייהנה ממנו (שיראה רובוטים של חבלנים וכו', לא את מחסן האימה של הממל"זים או את המעצר...). חשוב לי שהוא לא יחזיק בנקודת מבט אנטי משטרתית, וחשוב לי להעביר את המסר הזה גם לחברי הפורום.

פורסם

שוב, ראית פחות מדי בשביל להיות מספיק אובייקטיבי. או שאולי אני ראיתי יותר מדי.

גם לי יש אח בן 14 גם אני לא מחנך אותו לשנוא שוטרים ולקרוא להם מאאאנייאקים. אני דווקא מלמד אותו לתת להם כבוד ושאין מה לעשות הם עושים את העבודה שלהם ובלה בלה בלה...

אין לי ספק שיש שוטרים טובים והגונים אבל זה "יש גם שוטרים טובים והגונים" ולא "יש גם תפוחים שסרחו". רוב הארגז סרח, מזמן. צריך לדעת מתי לזרוק את כל הארגז ולקנות אחד חדש ולא לנסות למיין את הארגז. כי בנתיים עוד תפוחים נרקבים ונהפכים לאלימים ( :-P ).

בקיצור יש בינינו הבנה, אני לא חושב שאתה טועה וגם אתה לא חושב שבידי הטעות (נראה לי). יש לנו פרספטיבות שונות על כוחה של המשטרה ושימושה בו, אולי בגלל הדברים שאני חויתי או אולי בגלל הדברים שאתה לא חויתה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...