Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נאמר לי במוסך מורשה שמגן האבנים התחתון קרוע ויש להחליף לחדש (המגן שמתחת למנוע).

1. כמה זה קריטי?

2. המחיר שדרשו על החלק הוא 770 ש"ח + מע"מ (908.6 ש"ח) - זה נשמע לי המון - היכן אפשר לחפש את החלק הזה במחיר שפוי?

עדכון: מצאתי בפחות מפירוק - השאלה כמה תעלה עבודת ההחלפה בערך?

והיכן כדאי עוד לחפש חוץ מ-TG-PARTS?

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי 318i
פורסם

האם הקרע ניתן לתיקון? לפעמים אפשר לתקן קרעים על ידי פח אלומיניום וכמה מסמרות (פופ).

העבודה פשוטה, אבל רצוי מאוד להעלות את הרכב על ליפט כדי לבצע פירוק והרכבה באופן בטיחותי.

תמצא מוסך שיבצע עבורך את העבודה.

פורסם

כעת הרכב אצלי וראיתי על מה מדובר, אני לא בטוח ב-100% שזה היה ככה לפני הכניסה למוסך אבל זה המצב העדכני:

אין מנוס מרכישת החלק

2015-04-29 18.09.18.jpg

2015-04-29 18.09.36.jpg

פורסם

אתה מוזמן לתאם טלפונית התקנה אצלנו במוסך ללא חיוב ( במידה וקנית את החלק במגרש החלפים אצלנו).

בהצלחה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

חליפי כזה עולה 250-350 שקל לחלק חדש , מעניין כמה שילמת? 450 שקל לפלסטיק? כמיטב המסורת בTG שהמחיר הוא 50 אחוז פחות מחדש + מעמ....שגם לא בטוח שקיבלת מקורי משומש....

לא עשו לך טובה בהתקנת הפלסטיק הזה , יש ערימות של הפלסטיק הזה ומחכים למשוגעים שיקנו פלסטיק משומש ב 450 שקל.....

אין מה לתקן את זה עם אלומניום זה פלסטיק הכי פשוט וזה לא יכל להגן על הקרטר בעת פגיעת אבן.....

אפילו אפשר לקחת שני פוליגל, להדביק יחד, לחתוך בצורה של החלק המקורי ולהחליף.... זה רק פלסטיק אסטטי שגם שומר על תחתית המנוע והגיר מבוץ ומים..... זה הכל.

עריכה אחרונה על ידי mozman11
פורסם (נערך)

בוקר טוב

1. קודם כל למגן האבנים יש תפקיד מסויים שמהנדסי רכב קבעו שהוא צריך להיות שם, כל עוד אתה לא עובד בתור מהנדס רכב של צמפיון או חברה עולמית אחרת אז אולי עדיף שלא תתן עצות שאתה לא יודע מה החשיבות שלהם ויש לזה חשיבות ( זה לא נמצא שם על מנת שהקרטר לא יישבר).

2. למיטב ידעתי ( ויש לי טיפה ידע בחלפים של קבוצת צמפיון ) לא קיים חלק כזה חליפי.

3. לגבי "יש ערימות של הפלסטיק הזה ומחכים למשוגעים שיקנו פלסטיק משומש " זה ממש לא נכון, זה חלק שלרוב קשה להשיג אותו, עובדה שהלקוח מצא אצלנו אחד כזה לפני שבועיים ועד שהוא החליט לרכוש אותו החלק כבר נמכר ואמרו לו שלצערנו כבר אין את החלק.

לאחר מספר ימים הגיע עוד רכב כזה שהחלק בו תקין ורק אז הוא רכש את החלק המדובר.

4. לגבי המחיר לפי זכרוני הוא שילם כ 250 ש"ח על החלק ובוצעה לו גם התקנה ללא חיוב ( הגיע אלינו למוסך בבני ברק הרימו לו את הרכב על הליפט והתקינו לו את החלק ולאחר כ 20 דקות לערך הוא כבר יצא מהמוסך ללא שום חיוב)

5. מעניין אם אתה היית עובד במגרש חלפים משומשים והייתי צריך לקבוע מחיר לפי איזה מחירים אתה היית מוכר? אולי היית מוכר הכל בשקל? או ב 5 אחוז מערך של חדש או שלא היית מסתכל על מחיר של חדש, יש חלקים שנמכרים ב 50 אחוז מערך של חדש ויש חלקים שנמכרים ב 10 אחוז ואפילו פחות מערך של חדש, הכל קשור לביקוש של אותו החלק ולכמות שיש לנו במלאי, שוק החלפים המשומשים קצת משוגע וזאת העבודה שלנו לדעת איפה אפשר לעשות מחיר ממש טוב ללקוח כי יש לנו כמויות מאותו חלק ואיפה אפשר להרוויח יותר כאשר אין להשיג חלק מסויים כי יש לו ביקוש גדול מאוד.( זה נקרא בישראל עסק).

אני רואה שכבר תקופה ארוכה אתה מחפש כל פעם שמישהו רושם TG PARTS ומגיב בצורה לא הולמת וישרה, אתה מטעה את הכותבים בתגובות שלך.

אז בבקשה או שלא תגיב או שתגיב על משהו שאתה יודע מבדיקה ולא מחשיבה שלך.

שבת שלום.

חליפי כזה עולה 250-350 שקל לחלק חדש , מעניין כמה שילמת? 450 שקל לפלסטיק? כמיטב המסורת בTG שהמחיר הוא 50 אחוז פחות מחדש + מעמ....שגם לא בטוח שקיבלת מקורי משומש....

לא עשו לך טובה בהתקנת הפלסטיק הזה , יש ערימות של הפלסטיק הזה ומחכים למשוגעים שיקנו פלסטיק משומש ב 450 שקל.....

אין מה לתקן את זה עם אלומניום זה פלסטיק הכי פשוט וזה לא יכל להגן על הקרטר בעת פגיעת אבן.....

אפילו אפשר לקחת שני פוליגל, להדביק יחד, לחתוך בצורה של החלק המקורי ולהחליף.... זה רק פלסטיק אסטטי שגם שומר על תחתית המנוע והגיר מבוץ ומים..... זה הכל.

עריכה אחרונה על ידי TG-PARTS
פורסם
חליפי כזה עולה 250-350 שקל לחלק חדש , מעניין כמה שילמת? 450 שקל לפלסטיק?

היכן אפשר לרכוש מגן חליפי במחיר שציינת בארץ ?

אני זוכר שבגולף דור 4 חיפשתי בזמנו מגן תחתון בגלל שהקדחים בפלסטיק של המגן נגזרו והמגן נפל בצד אחד והיה קשה למצוא מגן נורמלי. הערימות של מגנים שאתה מפנטז עליהם כנראה לא קיימות במציאות.

איזה כייף לי :)

פורסם
בוקר טוב

אני רואה שכבר תקופה ארוכה אתה מחפש כל פעם שמישהו רושם TG PARTS ומגיב בצורה לא הולמת וישרה, אתה מטעה את הכותבים בתגובות שלך.

שבת שלום.

+1 לתגובה שלך.

איזה כייף לי :)

פורסם

+1 מחזק את התגובה. מי שבא לקשקש עדיף שיעשה זאת במקום אחר. בטח הוא משיג הכל בחינם

בוקר טוב

1. קודם כל למגן האבנים יש תפקיד מסויים שמהנדסי רכב קבעו שהוא צריך להיות שם, כל עוד אתה לא עובד בתור מהנדס רכב של צמפיון או חברה עולמית אחרת אז אולי עדיף שלא תתן עצות שאתה לא יודע מה החשיבות שלהם ויש לזה חשיבות ( זה לא נמצא שם על מנת שהקרטר לא יישבר).

2. למיטב ידעתי ( ויש לי טיפה ידע בחלפים של קבוצת צמפיון ) לא קיים חלק כזה חליפי.

3. לגבי "יש ערימות של הפלסטיק הזה ומחכים למשוגעים שיקנו פלסטיק משומש " זה ממש לא נכון, זה חלק שלרוב קשה להשיג אותו, עובדה שהלקוח מצא אצלנו אחד כזה לפני שבועיים ועד שהוא החליט לרכוש אותו החלק כבר נמכר ואמרו לו שלצערנו כבר אין את החלק.

4. לגבי המחיר לפי זכרוני הוא שילם כ 250 ש"ח על החלק ובוצעה לו גם התקנה ללא חיוב ( הגיע אלינו למוסך בבני ברק הרימו לו את הרכב על הליפט והתקינו לו את החלק ולאחר כ 20 דקות לערך הוא כבר יצא מהמוסך ללא שום חיוב)

5. מעניין אם אתה היית עובד במגרש חלפים משומשים והייתי צריך לקבוע מחיר לפי איזה מחירים אתה היית מוכר? אולי היית מוכר הכל בשקל? או ב 5 אחוז מערך של חדש או שלא היית מסתכל על מחיר של חדש, יש חלקים שנמכרים ב 50 אחוז מערך של חדש ויש חלקים שנמכרים ב 10 אחוז ואפילו פחות מערך של חדש, הכל קשור לביקוש של אותו החלק ולכמות שיש לנו במלאי, שוק החלפים המשומשים קצת משוגע וזאת העבודה שלנו לדעת איפה אפשר לעשות מחיר ממש טוב ללקוח כי יש לנו כמויות מאותו חלק ואיפה אפשר להרוויח יותר כאשר אין להשיג חלק מסויים כי יש לו ביקוש גדול מאוד.( זה נקרא בישראל עסק).

שבת שלום.

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

אני החלפתי ברכב של אישתי דוושת גז אצל TG

הם גם סיפקו לי את החלק מהמגרש שלהם וגם התקינו לי

ועדיין המחיר היה נמוך בחצי מהמחיר שקיבלתי בשני מקומות אחרים

פורסם
בוקר טוב

שבת שלום.

כל הכבוד על התגובה, אני מציע לחבר הפורום שהגיב בזלזול שלא יפתח עסק ויהיה עצמאי, אתה תסגור אותו אחרי שנה או ביום שפתחת אותו.

• תוכן חדש...