Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סט קלארוס של היבריד אודיו, אני די מרוצה אך לפעמים חסרים לי תדרי מיד.

חשבתי להחליף את הטויטר לדגם הלגטיה , או אפילו לדגם האחרון שלהם רינג רדיטור .

אני יודע ששניהם יורדים נמוך יותר מטויטר רגיל ממוצע, בדומה למורל פיקלו .

השאלה שלי , האם החלפת אחד מהטויטרים האלו יתן לי באמת שיפור משמעותי , ונגיעה בתדרי מיד על הדשבורד, והאם הטויטר רינג רדיטור כחלק מסט שני חלקים יתן שיפור מורגש, לעומת ה l1pro הרגיל, או שעדיף בכלל לשקול את המורל פיקלו .

תודה

פורסם

אני חושב שהעניין הוא יותר בכיוונים.

לפני שאתה רץ להחליף רכיבים, גש למומחה שיכוון לך את המערכת כמו שאתה אוהב. השינויים יכולים להיות אדירים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מגבר lrx4.1

מונו 500.1

סאב האץ מילה

רדיו דיסק אקליפס 7200

הטויטרים מחוברים עם הקרוס 2 ערוצים

המיד באס אקטיבי 2 ערוצים

פורסם (נערך)

חד משמעית לא נכון.

כל עוד הכיוונים כמו שצריך אין סכנה לטוויטר,ואני אומר את זה בתור אחד שמגביר טוויטר עם 145 RMS לערוץ.

הקרוס לא מרכך את הטוויטר,אם תעבוד אקטיבי מלא יהיו לך הרבה יותר אופציות לכיונים.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הייתי במצבך,עצה שלי במקום להתחיל להחליף אלמנטים,תעבור קודם לאקטיבי מלא,תכוון כמו שצריך,אם אתה צריך עזרה בכיוונים בכיף אני אעזור לך.

השינוי הכי משמעותי ממעבר לאקטיבי מלא הוא שליטה רחבה יותר על הטוויטר .

יתכן שאם תחתוך את הטוויטר בנקודה יותר נמוכה,יתווסף לך המיד שכל כך חסר לך,באמת יש אין סוף אופציות לכיוונים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תיקח בחשבון כי נקודת החיתוך בקרוס של הקלארוס הינה 5 קילו הרץ בסלופ 12 מה שאומר שהקרוס בתדר 2.5קילוהרץ כבר מנחית את הטוויטר לתחום לא שמיע.

אם אתה תיקח טוויטר של HAT שיכול לרדת נמוך יותר יהיה לך שיפור כלשהוא בתחום המיד אבל הפעולה האמיתית אשר תידרש בכדי להביא שיפור ניכר בתחום המיד יהיה לשנות את תכנון הקרוס הפסיבי שלהם או מעבר לעבודה אקטיבית.

היתרון ברינג רדיאטור יהיה גם בהיענות הכוח בגבול העליון שלו - הוא יותר לינארי ויותר מרוסן משאר אחיו לסדרה.

בעיניי זה לא נחוץ וזה לאחר שהייתי בעליו הגאים של L1R2 וגם של L1 המקורי (שאתם הולכים לראות אותם חוזרים ברכב הבא - אני מדבר על הגרסא המקורית - ה8 אוהם בגודל של מטבע חצי שקל)

בעזרת כוונים נכונים של הסט וחיתוך נכון אתה יכול להוציא ממנו תוצאה שונה לחלוטין מזו שיש לך כרגע - השאלה היא אם הציוד מאפשר ואקליפס 7200 עד כמה שזכור לי בעל DSP גמיש למדי!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חיברתי את הטויטר אקטיבי , אין ספק שהטויטר מגיב אחרת ואפשר לכוון שעות למצב הרצוי, השאלה שלי האם יהיה לי שיפור משמעותי בלחבר את הרינג רידטור אני מדבר על אקטיבי כמובן , והאם יהיה לי שיפור מורגש בין l1pro לרינג לבין מורל פיקולו.

פורסם

המעבר לרינג ישפר לך במקרה הזה בצורה ניכרת את אזור המיד עד הקצה העליון מסיבה פשוטה - הוא טוב יותר לאורך כל תחום התדרים שלו מהטוויטר של הקלארוס.

עיקר השיפור יגיע באמת הודות לכך שהוא יכול לרדת נמוך יותר, בקצה העליון - בין טוויטר רינג רדיאטור לבין טוויטר דום מה שמשנה זה בעיקר זוויות ההתקנה ואולי שיטת החיתוך.

אם יש לך אפשרות לעבור לרינג רדיאטור במקרה זה אמליץ - סט שני חלקים, הוא ללא ספק יהיה מוצלח יותר - בסט שלושה חלקים זה כבר סיפור אחר לגמרי.

לגבי מורל פיקולו - זה טוויטר ייעודי לסט שני חלקים והוא יודע לרדת נמוך טוב יותר אבל האם אתה תאהב את הקצה העליון שלו? הוא אתה תתחבר לאופי השונה שלו אם אתה כן אוהב את הציוד של HAT? זו כבר שאלה של טעם.

לדעתי - הR2 יתן לך מספיק אקסטרא כיסוי לתחום המיד, בייחוד כאשר הוא משודך למידבאס שבאמת יודע לעלות גבוה מהרגיל בצורה יפה מאוד - אני לא רואה את ההגיון או הטעם כאן להתאמץ על טוויטר גדול יותר פיסית, קשה יותר להתקנה וגם בעל דרישות הספק גבוהות יותר (זניח) - בשביל מה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...