Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הבעיה היא בתחום המיד - הפתרון הנכון הוא לאזן נכון את הסט ולא לקפוץ כברירת מחדל לסט שלושה חלקים.

במידה ואיזנת את הסט - תחום התדר נשמע נכון לכל אורכו ובעיית המיד נפתרה אך מורגש מחסור בעוצמה - זו סיבה לעבור לסט שלושה חלקים.

במידה ולא הצלחת בשום צורה לאזן את תחום התדר כפי שרצית - זו סיבה לעבור לסט שלושה חלקים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

זאת היתה הכוונה שלי, עד שהסיתו אותי ממהלך זה , כשנאמר לי שמבלי להוסיף מגבר נוסף לטויטרים ופרוססור, אשמע פחות טוב מסט שני חלקים.

אין לי נסיון כדי לחלוק על דעה זאת , למרות שהגיונית זה לא נראה לי נכון, אולי לא אפיק את המירב , אבל לדעתי זה אמור להשמע טוב יותר מסט שני חלקים.

עריכה אחרונה על ידי Shai12
תיקון
פורסם

מחזק את אדי :)

קודם לכוון את הבמה מחדש, תתפלא אפילו כמה שבירת התדר החוזר מהדלת יכול לשפר את המיד.

שב קצת על האקולייזר ב7200 ותכוון טווחים ספציפיים בלי פיקים מיותרים, תראה מה חסר לך לפני שאתה רץ לחפש אקטיבי\3 חלקים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו!

יצאתי מחוזק! :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למישהו פה יצא להגביר סט 3 חלקים , על מגבר אחד 4 ערוצים, מיד וטויטר על הקרוס, ומיד באס מחובר למגבר.

האם זה ישמע טוב יותר מ 2 חלקים, או שחייב פרוססור ומגבר נוסף.

• תוכן חדש...