Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

אבד לי אחד המפתחות של הרכב. מדובר במפתח חכם שמבוסס על קירבה (אין סוויץ לרכב).

ניגשתי לקיה וביקשתי הצעת מחיר על שכפול ומדובר ב2000 ש"ח!!!!

שאלתי:

האם אני יכול לקנות ב ebay מפתח ולבקש מבעל מקצוע לצרוב אותו או שזה לא אפשרי?

http://www.ebay.com/itm/Factory-Remote-For-Kia-Smart-Prox-Key-Keyless-SUV-Fob-Transmitter-Uncut-Blade-/311314280553?fits=Make%3AKia%7CModel%3ASoul&hash=item487bc6f069&vxp=mtr

ניר

פורסם

המוצר בלינק משומש, וצויין שהוא כמו במצב חדש.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כן, אני יודע. עוד לא חיפשתי לעומק.

יכול להיות שמשומש גם תהייה אופציה בסוף.

השאלה העיקרית האם יש מקום בו אוכל לתכנת אותו שיתאים לרכב שלי ובאיזו עלות.

פורסם

אם יש לך מקט מקורי, נבדוק בכמה כסף אפשר להשיג את המפתח המדובר.

אם אין לך מקט, תן 8 ספרות אחרונות של שילדת הרכב ונאתר עבורך את המקט הנכון.

פורסם

דיברתי עם רוב המנעולנים, כולם ניגשים לקיה בשביל המפתח. המחירים פחות או יותר זהים (סביב ה1800).

שאלתי מה קורה אם אני מביא מפתח מאי ביי אז נאמר לי שזה מאוד תלוי איזה מפתח ואיזה תדר ואם זה לא חדש אז לא בטוח שאפשר לצרוב...

זה פשוט נראה לי טירוף להוציא סכום כזה על מפתח. מדבור בקיה למען השם.. לא רכב פרימיום.

יש לכם פתרונות עבורי או שאני פשוט אגש לקיה ואגמור את הסיפור?

ניר

פורסם

1. גש למשטרה אולי זה הגיע אליהם

2. אם אתה באזור ירושלים, תיגש ל-"רדיו צליל" באזור גבעת שאול, הם שכפלו לי מפתח (פשוט יחסית ולא כמו שלך) במחיר של 50 שקל בערך, שזה חינם.

Polo 2012

פורסם

המערכות המתקדמות שמבוססות על קרבה כל כך עדינות ובעייתיות, שאם תשאל אותי הייתי הולך למקום שמתעסק עם הדברים האלה על בסיס יום יומי ומשלם כסף.

נתקלתי כבר במקרים שרכבים משתגעים לגמרי והסיפור נגמר בזה - שצריך להחליף את המחשב של הרכב (לדוגמה - בפולו שנת 2010 זה עולה 16,000 שקל)

תבדוק לעומק בקיצור..

המפתחות האלה מקודדים בצורה מיוחדת ועובדים בהרמוניה עם המחשב של הרכב, אם המחשב מזהה משהו שלא נראה לו - זאת בעיה

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

• תוכן חדש...