Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש, מיני. לא מספיק, אבל הכי קרוב למה שאני רואה כמתאים להגדרה.

צריכים להיות חומרים איכותיים (כמה שאפשר, כן - לא S-קלאס), צריך להיות עיצוב עם שאר-רוח ומקוריות, צריכה להיות חוויה שקצת חורגת מסיריון יקרה על סטרואידים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

זה לא עניין פעוט כל כך. אולי זה כל העניין. השאלה אם 1.8 סטייל משתווה לדעתך לגולף GTI? כתמורה.

לדעתי כן. לאותו אחד שלא מחפש רכב ספורט הארד קור יקבל באודי סביבת נהג ועיצוב חיצוניים יוקרתיים יותר + סמל של אודי. לא בטוח שהן בכלל מתחרות על אותו פלח שוק.

מהם אותם רכיבים, שכולם משום-מה נמצאים ב-A1? אמנם לא נהגתי ב-A1 אבל כן נהגתי ב-S1 ואני זוכר היטב שפרימיום לא ראיתי שם. הררי פלסטיק משמים, עיצוב VAGינאלי סטנדרטי ושום שאר-רוח.

אז שוב - מהם אותם רכיבים?

* כדי להקדים את העליהום שבטח יבוא עלי - אני לא חושב שה-S1 אוטו רע, אדרבא. מהירה פחד, חזקה, אוחזת - מאד נהניתי. פשוט לא פרימיום.

שיהיה ברור אמרתי שבקטגוריה שלה -סופר מיני - היא הכי פרימיום שיש. כנס למיטו , כנס למיני ואז תשב באודי. ביחס לקטגוריה - פרימיום. אין לי כח לפרט אבל כל חיפוש בדוד גוגל על ביקורות לA1 יראה לך שמבחינת אינטריור אין שניה לA1 בקטגוריה. פלסטיק משמים ועיצוב VAGינאלי זאת אינטרפטציה שלך , לטעמי רחוקה מאד מהאמת אבל זכותך.

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם
יש, מיני. לא מספיק, אבל הכי קרוב למה שאני רואה כמתאים להגדרה.

צריכים להיות חומרים איכותיים (כמה שאפשר, כן - לא S-קלאס), צריך להיות עיצוב עם שאר-רוח ומקוריות, צריכה להיות חוויה שקצת חורגת מסיריון יקרה על סטרואידים.

אשאל כדי להקשות (במובן החיובי): האם ה-A3 היא פרימיום בעיניך?

:idea:
פורסם

ישבתי במיני (ונהגתי), ישבתי במיטו (ונהגתי), ישבתי ב-S1 (ונהגתי). חוץ מהמיטו (לא כוס התה שלי, אם-כי אומרים שהתלתן החדשה השתפרה, מקווה לבחון בקרוב) הרשמים שלי כאן באתר. לדעתי ה-S1 לא שם, רחוקה מאד מהמיני. גם באבזור.

להגיד אין כוח לפרט ולשלוח אותי לגוגל זה, בגדול, להודות ששום דבר לא עומד מאחורי האמירה שלך חוץ מהגנה על מוצר שיש לך במקרה ברגע הנתון.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אשאל כדי להקשות (במובן החיובי): האם ה-A3 היא פרימיום בעיניך?

מיצוב - כן. האם היא עומדת מאחורי המיצוב - לא. להגיד את האמת, לדעתי היחידה בקבוצה הזאת שמרגישה פרימיום היא ה-V40.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לשלוח אותך לגוגל זה להכיר בעובדה ששום דבר שאני אומר לא ישנה את הדעה שלך. אתה רוצה להיות מיוחד בכח. אומרים לך A3 אתה דוחף את הV40 אחרי שאמרת שעיצוב זה פרמטר חשוב בשבילך. אתם האלפיסטים זה עם מיוחד, התיסכול בלנסות להסביר לכם משהו דומה לתסכול בלהסביר לסבתא שלי כל פעם מחדש איך לתפעל את השלט של הוט.

פורסם

שוב - אתה מדבר באוויר. התייחסתי גם ל-A3 ועניתי לגביה. עניתי גם מה אני חושב. אתה, במקום לענות לשאלה, עונה לגופי - דוחף אלפות (שים לב - לא אני התחלתי עם זה. האלפות אינן נושא הדיון פה). אבל עצם אי-הרצון שלך לענות לשאלה הוא התשובה הכי טובה והכי ברורה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ברגע שנקודת הפתיחה שלך היא של "A3 היא לא פרימיום אבל V40 היא כן" אני לא רואה טעם בלהיכנס איתך לויכוח ענייני.

פורסם

Mjko - מה המאפיינים להרגשת פרימיום, חוץ מסמל של אודי (כפי הנראה מתגובותיך). יש תשובה או אין תשובה? מה יותר פשוט מזה?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

השאלה לטעמי היא אם הקבוצה הזו (קבוצת מכוניות קומפקט) בכלל יכולה להיקרא פרמיום, אם התשובה חיובית - אז התשובה היא 'כן', אודי A3 היא בהחלט מכונית פרמיום.

פורסם

אאודי A1 ? סופר מיני פרימיום ומי שחושב אחרת חולם חלומות באספמיה, מספיק רק לראות את המחיר, המתחרות שלה ואיך הרכב נראה מבחוץ ונראה ומרגיש מבפנים כדי לדעת את זה...

יש לזכור עם זאת שזה רכב שיצא לפני-5 שנים וכיום עבר מתיחת פנים ועדיין נראה נהדר ומרגיש מעולה.

לגבי-A3 כנ"ל, עפר בחיית ישבת בליאון החדשה ? הזווית שעשו לה שם בדשבורד יכולה לשבור לך איברים בתאונה, רחוקה מיליון שנים מתא הנוסעים של ה-A3 והעיצוב החיצוני היוקרתי.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם (נערך)

דורקי, אני חושב שרומן מציע לעשות חתך אורכי (להתבונן בקו המוצרים של כל יצרן פרימיום) ולא חתך רוחבי (על בסיס קטגוריה), על מנת לבחון האם כל יצרן - כמקרה לגופו - מסוגל לבצע scale down למאפייני הפרימיום שסביבם יש קונצנזוס, כלפי מטה בסולם הקטגוריות.

לטענתו רק ב.מ.וו כמעט ומורידה את המאפיינים לסגמנט B ורק וולוו לסגמנט C. אני מתאר לעצמי שעבור סגמנט D אין לו הסתייגויות (רק להיזכר מי המתמודדות שם: A4, סדרה 3, C קלאס, ATS, S60, Q50, IS ו-XE לעתיד לבוא.. שכחתי מישהי?).

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

מכיוון שכל מושג הפרמיום הוא מושג חמקמק, אז הצגתי את הדרך שבה אני רואה את הדברים.

ומעצם השאלה ששאלתי ניתן להבין שאין לי עליה תשובה חד משמעית שאני מרגיש שלם איתה - ממש לא ברור לי אם הקבוצה הזו בכלל ראויה לתואר 'פרמיום'.

פורסם

Fkl0ster - קלעת למה שאני מנסה להגיד כמעט ב-100% כאשר אני מתייחס, כאמור, להררגשה ברכב סטטי, לא לנהיגה. לגבי סגמנט C הייתי מצרף את הלקסוס CT200h. אין בה חוויית נהיגה פרימיום, אך לטעמי מבחינת עיצוב פנים ואבזור היא מספיק רחוקה מהאוריס הייבריד אמה הורתה. לא באופן שמצדיק רכישתה על ידי, למשל, כן באופן שממצב אותה בקטגוריה. שוב - לדעתי. היתר - A3, ג'ולייטה וכיו"ב לא יוקרתיות מספיק (אם-כי נוסעות וננהגות טוב).

אני עדיין מחכה לתשובתו של Mjko, באמת מעניין אותי מהם אותם מאפיינים, הרי בטוח שהם קיימים, לא?

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז אם איכות החומרים וההרגשה הסטטית בלאון ובגולף זהות לאאודי, זה הופך את האאודי ללא-פרימיום או את הגולף והלאון לפרימיום?

trollface_hd.png

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...