Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אני לא יודע איך זה בדגמים הנוכחיים, אבל פתחי האין-אוורור הללו היו נקודת חולשה רצינית של ה-A3 הקודמת בקיץ הישראלי.

שתשתגל הטקסטורה של הפלסטיקה, רוצה אוויר קר, פותאימך (של המתכנן של הפתחים, לא של מישהו מהשרשור).

רק על זה הייתי בוחר לאון ולא A3...

מנסיון, הפתחים האלה הם ממש לא נקודת חולשה. גם בימים חמים מאד מעולם לא הייתי צריך להפעיל את המאוורר מעל דרגה 2.

המחיר מוגזם ללא ספק, אבל הנתונים מרשימים (6.8 למאה לא בא ברגל). נכון שאפשר באותו מחיר לקנות רכב גדול יותר עם ביצועים דומים ואף טובים יותר, אבל מי אמר שזה מה שרוכשי המכונית הזאת רוצים? בA1 יש קסם. גרסת ה1.4 מרגישה מאד זריזה. מאד מהירה ( אני מדבר על פשוטי העם שעברו אליה ממשפחומטית לא מאנשים שירדו מ911 ) והכל בעטיפה של קופסת גפרורים ככה שאתה מרגיש שזה רק אתה והרכב. אני רק יכול לקנא באלה שיוכלו להרשות לעצמם לקנות את גרסת ה1.8 ולא רוצה בכלל לחשוב איזה כיף זה לנהוג על S1 . אם אני סטודנט רווק עם אמצעים , A1 1.8 זה חתיכת רכב לגיטימי.

בעניין ההשוואות ללאון - אולי אתה לא תופס ממישהו עם A3 ואולי זה באמת נכון במדינת תל אביב. פה בקריות A3 נחשבת רכב יוקרה לכל דבר ועניין ואדם שנוהג בכזה רכב נחשב אדם אמיד עם אמצעים. ממש אין מקום להשוות ללאון ולו רק בגלל ההשוואה של הסמל של סיאט לסמל של אודי.

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם

אכן, בקרב כל מי שאינו "מבין עניין" אאודי נחשבת לרכב יוקרה, בוודאי שתי רמות מעל סיאט. אגב, מה שמפריע לי בסיאט זה בעיקר עיצוב הפנים. מצד שני, באאודי הוא משתדל מידי. מה לעשות, אני סאקר של גולף... שם יש את המיקסצ'ר המתאים לטעמי האישי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אחלה שרשור לפרסם בו הודעה ראשונה ובכן:

אני מאוד אשמח אם תפרט בדיוק, באילו חלקים מן העולם מיני מוגדרת כרכב פרמיום, ועכשיו ברצינות, אני רק מקווה שלפחות אתה בעצמך בתור מי שמתייחס לעצמו כאדם משכיל, אינטליגנט, יודע את האמת בסופו של יום.

פורסם (נערך)

הפרש קטן לטובת המיני , בגרמניה לפחות. ואם כבר עסקנין בגרמניה, המיני והאאודי A1 מתחילות באיזור ה16 אלף אירו ומכאן אפשר להסיק את המסקנה המתבקשת.

עריכה אחרונה על ידי stickshift
פורסם

תובנה נכונה. דרומה, בישראל לעומת זאת, המיני היא מכונית פרמיום נקודה. אחרת איך אפשר להסביר 200k+ לגרסת ה5 דלתות. תמחור של יבואן דלק חשוב לציין, כנראה שהמיתוג סופר מיני נעלם לאותו מקום שאליו נעלמו הבטחות יבואן ב.מ.וו החדש

פורסם

אם כבר אתה מדבר על מספרים לפחות תדייק.

MINI ONE ידנית בגרסת חמש דלתות עולה 140K ש"ח.

MINI COOPER אוטומטית ברמת הגימור הגבוהה עם 5 דלתות עולה 210K.

MINI COOPER S ברמת הגימור הבסיסית עולה 202K ש"ח לגרסת 3 דלתות ו-212K לגרסת 5 דלתות.

כשבתקופת היבואן הקודם (קמור) זכורים לי מחירים שקרובים ל 200K לגרסה הכי בסיסית שיש.

אגב, בבריטניה למשל, A1 מתומחרת מעל הMINI ONE, לעומת זאת באתרים אמריקאים הA1 וה MINI ONE לא מופיעות בכלל (המיני כן נמכרת, אבל החל מגרסת הקופר).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)
תברר מה נמצא מאחורי המילה "הגיון" ותגלה שהיא ריקה מהתוכן שנוצק לתוכה במהלך תולדותיה. הגיון שייך אך ורק לעולם הלוגיקה והמתמטיקה. בעולם האמפירי אין "הגיון", יש רק מרדף אחר תענוג.

זה כשל של בני אדם בלבד. זה שאנחנו לפעמים לא רציונליים לא אומר שאין היגיון בעולם.

אצל רוב בע"ח יש רציונל ברור שנקרא תועלת. רוב בע"ח תמיד יבחרו במעשה/התנהגות שיניבו להם הכי הרבה תועלת ללא קשר לשום תחושה פיסית/נפשית, וזהו היגיון.

בנוסף, אני לא חושב שלילד שמושך תשומת לב של ג'מוס כדי שיעזוב את אחותו, או למפקד שמזנק על רימון כדי להציל חייליו - ובכך מגדיל את סיכויי ההשרדות שלהם - יש מרכיב של מרדף אחר תענוג. אלו החלטות רציונליות שהם מקבלים ללא שום מרכיב של רדיפת תענוגות. בגלל זה, כשכותבים משהו שהוא תיאוריה, כדאי להימנע מנחרצות. לא?

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עד לפני שנתיים היה אפשר לקנות a3 חדשה בפחות.

מעניין איך המחיר של ה-a1 טיפס כל פעם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם כבר אתה מדבר על מספרים לפחות תדייק.

MINI ONE ידנית בגרסת חמש דלתות עולה 140K ש"ח.

MINI COOPER אוטומטית ברמת הגימור הגבוהה עם 5 דלתות עולה 210K.

MINI COOPER S ברמת הגימור הבסיסית עולה 202K ש"ח לגרסת 3 דלתות ו-212K לגרסת 5 דלתות.

כשבתקופת היבואן הקודם (קמור) זכורים לי מחירים שקרובים ל 200K לגרסה הכי בסיסית שיש.

אגב, בבריטניה למשל, A1 מתומחרת מעל הMINI ONE, לעומת זאת באתרים אמריקאים הA1 וה MINI ONE לא מופיעות בכלל (המיני כן נמכרת, אבל החל מגרסת הקופר).

אאודי A1 לא משווקת בצפון אמריקה.

פורסם
האוטו שלי נחשב לרכב יוקרה בכל העולם כולו מסתבר, פרט לעיני כמה צרי עין קרתנים פה בפורום המבקשים להקטינו.

אני שמח רק מכך שאני מספיק אינטליגנט להבין למה נפשך מזדעקת פעם אחר פעם לצלוף בי על כך - היא מנסה להסב לי כאב מכיוון שאינה שואבת די תענוג מהקוריאנית שבבעלותה. שולח לך חיבוק מנחם.

אם הרכב שלך, בגרסה שלך (לא קופר) מוגדר ככה אז גם האימפרזה 1.6 אוטו' שלי מוגדרת STI.

• תוכן חדש...