Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://audi.co.il/wp-content/uploads/2015/04/35198_presentor-A11.pdf

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2066/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%90%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99-A1-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C

מעניין שהשקה זו נותרה מתחת לרדאר. בשורה התחתונה, אין בשורת אבזור ממשית - במקום להביא את גרסאת ה-1.0 החדשה עם אבזור נוסף, או במחיר מופחת, העדיפו להיצמד שם למפרט של הדגם טרום המתיחה ולתמחורו. לעומת זאת, בקצה העליון התווספה גרסאת 1.8 ליטר מאובזרת למדי אולם גם יקרה עד מאד.

שורה תחתונה? לא מצטער שבחרתי במיני.

:idea:
  • תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחיר לא הגיוני.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תאמת שהייתי בשוויץ למשך 5 ימים ונהגתי בA1 ספורטבאק (בעיקרון גירסת ה5 דלתות )

מנוע 1.4 TSI ידני.

תכלס תענוג רכב מאוד מהנה

אבל אכן המחיר מעט מוגזם

פורסם

במקום להביא את גרסאת ה-1.0 החדשה עם אבזור נוסף, או במחיר מופחת, העדיפו להיצמד שם למפרט של הדגם טרום המתיחה ולתמחורו. לעומת זאת, בקצה העליון התווספה גרסאת 1.8 ליטר מאובזרת למדי אולם גם יקרה עד מאד.

שורה תחתונה? לא מצטער שבחרתי במיני.

לא ״גרסאת״, אלא ״גרסת״.

משום מה זו טעות נפוצה בפורום - הגיע הזמן להפסיקה.

פורסם

המבצע האחרון גרם לי לחשוב שאף אחד שם לא קונה באמת במחירי המחירון המפורסמים שלהם אחרת אנשים היו מתעצבנים מאוד ממבצע כזה.

פורסם

דגם ה 1.8 style, עולה כמו גולף GTI. סטייל רציני...

אפשר להבין כמה תעלה הפולו GTI?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

היבואנים לא פילנטרופים. אם פיג'ו 206GTI עולה כ-162 אלף ש"ח, תמחור רשמי של 194 אלף ש"ח ל-Audi בגודל ויכולות דומים אינו בלתי סביר מבחינת היבואן, במיוחד אם לוקחים בחשבון שהנחה היא דבר שבשגרה אצלם.

אני לא טוען שהייתי קונה את הרכב הזה, אבל המחיר שלו משקף באופן סביר את המיצוב שלו בשוק.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

זה לא רק לגבי ה-A1.

מישהו יכול באמת להסביר לי מה יש ב-Audi ששווה את התוספת במחיר?

יש לי חבר שקנה לאון FR 1.8.

הציעו לו באותו כסף A3 1.4 (מבצע...).

שאלתי אותו אם הוא מוצא סיבה לקנות את ה-A3.

לא מצא...

מודה שלא מכיר את הרכבים בעצמי, אבל אולי מישהו יכול להאיר את עיני?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

התענוג שבללטף דשבורד, להנות מסמל סטאטוס וכו' הוא תענוג לגיטימי. בעיניך זה לא שווה את הכסף, אבל יש כאלה שמוכנים לשלם. מה הבעיה בזה?

פורסם

אפשר להבין כמה תעלה הפולו GTI?

כבר מסתובבות שמועות דיי מבוססות שהם לכאורה הולכים להפקיע מחירים גם בפולו GTI למרות שער האירו הנמוך, עכשיו השאלה היא עד כמה הוא יהיה מופקע.

אם הדגם הקודם DSG7 עם 3 דלתות עלה 155K ש"ח (דווקא מחיר הגיוני והיה מאובזר) אתם יכולים לנחש לאיפה המחיר יטפס. לידנית פחות 7000 ש"ח לפי הגרמנים.

אשמח מאוד לגלות שאני טועה.

בנוגע לאאודי מחיר הזוי, אבל תמיד יהיו פראיירים שישלמו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
התענוג שבללטף דשבורד, להנות מסמל סטאטוס וכו' הוא תענוג לגיטימי. בעיניך זה לא שווה את הכסף, אבל יש כאלה שמוכנים לשלם. מה הבעיה בזה?

מסכים. זה לגיטימי לגמרי שאדם בעל אמצעים יפצה את עצמו על חוסר מולד בכמה ס"מ :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

באמת שאני לא מצליח להבין למה ברכב במחיר כזה לא יכלו לשים אפילו כאופציה אבזור יחסית בסיסי כמו בקרת אקלים. אותו סיפור בפולו.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם
מסכים. זה לגיטימי לגמרי שאדם בעל אמצעים יפצה את עצמו על חוסר מולד בכמה ס"מ :lol:

גם אתה מפצה את עצמך באמירה הזו, קח בחשבון.. אתה מצליף באלו על כך שהם יכולים לקנות ואתה לא. ;)

פורסם
זה לא רק לגבי ה-A1.

מישהו יכול באמת להסביר לי מה יש ב-Audi ששווה את התוספת במחיר?

יש לי חבר שקנה לאון FR 1.8.

הציעו לו באותו כסף A3 1.4 (מבצע...).

שאלתי אותו אם הוא מוצא סיבה לקנות את ה-A3.

לא מצא...

מודה שלא מכיר את הרכבים בעצמי, אבל אולי מישהו יכול להאיר את עיני?

באותו המחיר?

הייתי לוקח את ה A3 בלי לחשוב פעמיים

• תוכן חדש...