Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין סתירה בדברי פקלוסטר. התחזות היא חלק מהמשחק, עפ"י הגדרתו.

לא התחזות, אלא יצירת חזות. מכיוון שאין דבר כזה תוכן, אלא רק צורה - שכן התוכן הוא היטל פיקטיבי של הצורה - הכל הוא בבחינת יצירת חזות.

אין מאחורי יצירתו של מצג כלשהו איזה עוגן אובייקטיבי. הכל פסיכולוגיסטי, אבל לא מודים בזה כי זה מפחיד, מטריד ולא נעים לדעת..

:idea:
  • תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הקרנה של פוטנציאל הכוח בחברה (הצהרה על היותי בעל אמצעים, השגת כבוד מצד פרטים אחרים, היותי מושא לקנאה וחיקוי וכו').

המקרה שלנה בחרה בו הוא דוגמא נהדרת להתחזות. מי ש"מצהיר שהוא בעל אמצעים" אך בתאכל'ס הוא דלפון - הוא מתחזה. גילגולי לשון לא יעזרו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
זה "הכפתור הסיבובי" שיש ברכבי היוקרה הגרמניים באזור בלם היד. מנסיון עם רכבי שלי, זה מאד נוח.

אם הכפתור הזה מצוי גם ברכב שלך, מסתבר שהוא נמצא לא רק ברכבי היוקרה הגרמניים אלא גם ברכבים פשוטים, שזה טוב כי הסטנדרט עולה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
המקרה שלנה בחרה בו הוא דוגמא נהדרת להתחזות. מי ש"מצהיר שהוא בעל אמצעים" אך בתאכל'ס הוא דלפון - הוא מתחזה. גילגולי לשון לא יעזרו.

מה שאתה מסרב לקבל הוא שהכל גלגולי לשון. הסיבה לכך שאתה מסרב לקבל זאת היא שרועדות לך הביצים לגלות שאתה וילדיך וכל היקרים לך חיים בעולם כזה. כמו שרשמתי לך פעם, "כוחו של הרוח נמדד בכמות האמת שהוא מסוגל לשאת".

פורסם

מאיפה הגעתם למסקנה שרמת האיבזור של לאון FR יותר גבוה מA3(בסיסית)? אבל כמו שזכור לי זה לא בדיוק ככה, A3 בסיסית מגיע עם בקרת אקלים מפוצלת ובדגם סדאן גם עם פתחים לנוסעים מאחורה. מערכת מולטימידה הרבה יותר נוחה, חיישני רוורס ומצלמת רוורס מקורים ולא בהתקנה מקומית, תא מתאם מתרומם לבד ועוד הרבה דברים קטנים שהופכים את הפנים של הרכב ליותר נוח.

איכות החומרים וההרכבה בכלל לא זהה, עיצוב פנים שונה לחלוטין ובגדול אודי מכוונת לשוק אחר לחלוטין מסיאט, רוב הלוקחות של המותג הם אנשים מבוגרים מבוססים, כי אודי יותר מאובזרת ונעימה בפנים, כי זה עדין נחשב מותג פרימיום ולאף אחד לא אכפת שזאת בעצם גולף בחליפה יותר יוקרתית וכשהוא יגיע למסיבת קוקטיילים עם אודי כסופה יסתכלו עליו בצורה שונה מאשר שהוא יגיע עם סיאט לאון אדומה.

פורסם
אם הכפתור הזה מצוי גם ברכב שלך, מסתבר שהוא נמצא לא רק ברכבי היוקרה הגרמניים אלא גם ברכבים פשוטים, שזה טוב כי הסטנדרט עולה.

האוטו שלי נחשב לרכב יוקרה בכל העולם כולו מסתבר, פרט לעיני כמה צרי עין קרתנים פה בפורום המבקשים להקטינו.

אני שמח רק מכך שאני מספיק אינטליגנט להבין למה נפשך מזדעקת פעם אחר פעם לצלוף בי על כך - היא מנסה להסב לי כאב מכיוון שאינה שואבת די תענוג מהקוריאנית שבבעלותה. שולח לך חיבוק מנחם.

פורסם
מה שאתה מסרב לקבל הוא שהכל גלגולי לשון. הסיבה לכך שאתה מסרב לקבל זאת היא שרועדות לך הביצים לגלות שאתה וילדיך וכל היקרים לך חיים בעולם כזה. כמו שרשמתי לך פעם, "כוחו של הרוח נמדד בכמות האמת שהוא מסוגל לשאת".

אתה עוד תתקדם. אתה קצת שקוע יותר מדי בעצמך. לא כל מה שאתה אומר שטויות, אבל יש לך סתירות פנימיות לא מעטות. אני חייב להגיד שהנוכחות שלך מוסיפה גוון ועיניין וזה טוב. אבל מעדיף שזה ישאר שרשור על מכוניות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

פלוצקר, כתיבה במשלב לשוני מתיש לא מכניסה שום תוכן לכתיבה שלך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

עריכה: לא קראתי את בקשתך נכון. ההסבר הוא שאתה מתענג על הצטנעות ולכן זה "מחלץ" אותך מלהתענג קמאית על סמל סטאטוס. ענווה וצנעה הן חלק מהריסון התרבותי - הן משמשות ככלי להפחתת הסבל שכרוך באי היכולת להשיג את מה שיש לאחר. זו הסיבה שהן נחשבות ל"מידה טובה": הן מאפשרות לעדן את גסותו של הקיום.

רק עכשיו ראיתי שהוספת את זה בעריכה.

ההסבר שלך לא נכון. אני לא צנוע, אני מתענג על דברים שמסבים לי הנאה, לדוגמא, אני ארכוש 911CS בגלל שאני אפיק הנאה מהעיצוב, הצליל, הביצועים ויכולות הרכב, לא התדמית של הסמל שלו. צניעות (כפי שאתה מגדיר אותה) היא לשלול כל מה שאתה לא יכול להשיג כדי לא להרגיש רע עם עצמך, וזה ממש לא זה.

לעומת זאת, כמו שכבר אמרתי, רכישת תדמית של אדם מוצלח או עשיר (כשבתכלס אינני כזה) לא תסב לי שום הנאה, אם כבר להפך.

לא התחזות, אלא יצירת חזות. מכיוון שאין דבר כזה תוכן, אלא רק צורה - שכן התוכן הוא היטל פיקטיבי של הצורה - הכל הוא בבחינת יצירת חזות.

אין מאחורי יצירתו של מצג כלשהו איזה עוגן אובייקטיבי. הכל פסיכולוגיסטי, אבל לא מודים בזה כי זה מפחיד, מטריד ולא נעים לדעת..

בדיוק ההפך. הצורה היא היטל של התוכן. בגלל שאנחנו מניפולטיביים מטבעינו, נרצה לשוות לעצמינו צורה שמעידה על תוכן שהיינו רוצים שיהיה לנו/בנו. בסופו של דבר, איך מישהו כתב פה פעם בחתימה- "בולשיט יכול להביא אותך לצמרת אבל לא לשמור אותך שם"

יש את זה גם במאזדה 3.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פלוקסטר, תרשה לי להמר - סמסטר שלישי, תואר ראשון, פסיכולוגיה/מדעי החברה?

סתם ככה בין חברים, הגישה שלך מתנשאת ומגעילה ואם תשכיל לשלוף רגע את הראש מהישבן תראה שהיא יוצרת אנטי מאוד רציני אצל כמעט כל מי שהגיב לך.

תירגע, הכל בסדר. לא צריך לזרוק כל מי תאוריות פסיכולוגיה עגמומיות בגרוש לפרצוף של אנשים ועוד פחות צריך לקרוא לאנשים טיפשים.

והאוטו שלך לא יוקרתי. הוא מגיע ממותג יוקרתי, הוא עצמו לא ממש. והקטע הוא שזה ממש לא גורם לו להיות פחות טוב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אתה מותש מלקרוא את הודעותיי, כי אתה טיפש.

עכשיו אני בטוח שאתה טרול!

יש את זה גם במאזדה 3.

מסתבר שמאזדה 3 היא פרימיום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שאלת ולכן אענה..

ראשית, ראה למעלה מה שכתבתי - הכל הוא יצירת חזות. הרי הסכמת שהאמת היא הבניה - מכאן תוכל להסיק שאין כזה דבר עשיר ומעמיק פני עשיר. השניים הם היינו הך.

שנית, שים לב שזילזלת באנשים ששואבים סיפוק מסמל בלבד - קראת לזה לשלם "סתם", כאילו עיצוב, צליל וביצועים הם "אמיתיים" ולא "סתם". צר לי לבשר, שניהם "אמיתיים" או "סתם" באותה מידה. ההקטנה הזו של אנשים כאלה - שהיא ממש כמו ההקטנה ששומאכר מבצע לרכב שלי - מענגת אותך. ככה אתה מחלץ עצמך מהצורך הנפשי הזה שקיים גם בך.

מתנצל שהשרשור גלש לזה, אבל נראה שזה היה בלתי נמנע..

פורסם

טיפש אני לא, ואני שמח לקרוא דברים שכתובים במשלב לשוני גבוה, בתנאי שיש מאחורי הכתיבה תוכן ממשי כלשהו.

אולי זה ההבדל בינינו, אני לא בן אדם ששואף סיפוק כלשהו מחזות שאני מנסה ליצור לעצמי, לא בחיים האמיתיים ובטח ובטח שלא כאן באתר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...